0 oy
1,507 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,475 puan) tarafından
Kızlar meme kanseri teşhisi kondu demistm. Gün içinde özel Bi doktora gittim prof.  Alanında da baya iyi. Tümörün çok büyük ve koltuk altinda da var dedi. Sürecin uzun olacsk önce kemoterapi ile küçültecegz sonra memenin tamamini alacagz dedi. Bebekte hasar görür seninde tedavin gecikir d3di. 14 haftalık suan. 2 yaşında da Bi kızım var 30 yaşındaym henüz. Diğer organlara sicrama ihtimali de var dedi. Yani doktor anlattıkça ben Bi an önce tedavi olup kızımla vakit geçirmek istediğimi anladm. Bebeği asla aldirmak istemiyordm. Buraya da çok yazdm. Bana aldir diyende oldu aldirma diyende. Kendi sağlığım için aldırmaya karar verdm. Evet çok zorcok acı. Keşke hiç bu noktaya gelmeseydim. Ama mevlam yazmış. Olursa yine olur Rabbım  nasip ederse inşallah..cokk güzel hayallerim vardı..  ama iste nasip değilmiş demek ki.. oğlum bana şefaatçi olur inşallah..

35 Cevaplar

0 oy
(14,666 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun 

Çok zor bir karar 
-Reklam-
0 oy
(13,080 puan) tarafından
bu da bu dünyadaki senin sınavınmış. kendimi senin yerine koyup düşünemedim bile öyle zor. ama şu da var hasta bir anne nasıl bakacak çocuklarına? inşallah bur an önce iyileşirsin ve rabbim sana bunu unutturacak başka bir evlat daha verir. 
0 oy
(4,140 puan) tarafından

Benim annem de meme kanseri kemoterapi alıyor.  Ona da söyledim sana da söyliyim rabbimin mucizeleri bitmez . İyileşeceksiniz Allah'ın izniyle . Bu süreç evet çok zorlu, yıpratıcı ama bunları geride bırakıcaz inşallah.  Bebeğin içinde çok üzüldüm ama önce senin sağlıklı olabilmen lazım ki evladına bakabilesin . Vardır bunda da bir hayır Allah diğer evladına sağlık versin ve sana da hayırlı şifa diliyorum . İnşallah bir gün ben bu hastalığı atlattım diye post açarsın , o postu açacağın günü bekliycem <3

(12,776 puan) tarafından
Merhaba canım birşey soracağım. Anneciğine acil şifalar versin rabbim öncelikle. Annen adet oluyor mu normalde. Oluyorsa kemoterapi adetini kesti mi acaba
(4,140 puan) tarafından
Allah razı olsun evet kesti oluyordu ama
(12,776 puan) tarafından
Ne kadar zamandır kesildi acaba
(12,776 puan) tarafından
Kemoterapi alıyorum bende. Adet olmadım bu ay 5.6 gün kadar geçti. Ondan sordum
(4,140 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah.  Annemden daha küçük bir kadın vardı onun da kesilmiş konuştuk da
(12,776 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun. Normal o zaman
(4,140 puan) tarafından
Evet normal ilaçlardan kaynaklı oluyormuş
(12,776 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(4,140 puan) tarafından
Rica ederim. Allah şifa versin size de
(12,776 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(5,296 puan) tarafından
Yaşın  küçükmüş  cnm tedavini olup sonra  ikinci çocuğu yaparsin  o zamana kadar kızın da büyümüş olur  desteğinize kızından alirsin
(1,475 puan) tarafından
İnşallah canim. ALLAHIM bu Sefer ikiz üçüz nasip etsn hayırlısı ile
(5,296 puan) tarafından
Inşaallah
0 oy
(355 puan) tarafından
Zor bi karar ama kendi sagliginida düşünmek zorundasin tedavi süren bitsin atlat hastalığıni o zaman düşünürsün bebek yapmayı Rabbım şifa versin inşallah kavuşursun sağlığına 
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun. Rabbim Şafi ismi ile kamil şifalar versin inşallah... 
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Rabbim sana şifalar versin inşallah tekrar bir bebeğinde olur  bu durumu yaşayan sensin aldır yada aldırma gibi bir yorum yapmak doğru değil zaten Allahım gönlüne göre versin 
0 oy
tarafından
İkinizede üzüldüm bı can karnındaki Allah yardım etsin ne diyimki
0 oy
(51,590 puan) tarafından
kimse doktorlardan iyi bilemez hayirlisi olsun 
0 oy
(1,931 puan) tarafından
Allah şifa versin canım. Hiç üzülme. Evladınla cennette buluşacaksın inşallah. Canım nasıl fark ettin tümörü. Ben hamileyim ve kanser bizim ailede çok yaygın o yüzden soruyorum 
(1,475 puan) tarafından
Tesadüfen fark ettm canım. Ama o zaman hamile değilddm. Biyopsi yapıldı sonuç beklerken hamile kaldım. Ha Buda benm suçum.  Sonucu bekleyemedm. Çünkü insanin asla  aklına gelmiyor kötü bisey
0 oy
(2,946 puan) tarafından
Yani canım benim bebek doğduktan sonra tedavini gorsen
(1,475 puan) tarafından
Oylr olmuyor işte canım. Genç hastalarda çabuk ilerleme oluyormus.. vücudun heer hangi bi yerine sicrama ihtimali de var. Bebekle tedavi yapmıyor gittiğim hiç Bi doktor.. yoksa gerçekten  bebekle olacaktım tedavi. Olanda var çok gordm.. yoruldm bende.. Bi an önce tedavi ye başlamak istiyorum..
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Evet çok zor bir durum ama geride kalan bı kızın var Allah korusun sana birşey olsa ona yazık değil mi Rabbim şifa versin inşallah 
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Koltuk altında ise lenflerine gitmiş bir an once caresıne baktır madem hayırlısı olsun 
0 oy
(5,524 puan) tarafından
Canım kemoterapi öncesi yumurta dondurma işlemi yaptır. 
0 oy
(110 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım . Bizim bı akrabada var . Meme kanseri malesef ve hamile ama bebeğini aldırmadı ,bebek 7 aylık olunca direk sezaryenle alacaklar sonra tedaviye başlanacak . Ama onunki yeni başladı senin kadar kötü değil . En iyi kararı sen verebilirsin , umarım bir an önce sağlığına kavuşursun 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 395 göst.
4 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Asel_34 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 119 göst.
0 oy
7 cevap 224 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,477 puan) tarafından soruldu

409,899 soru

12,323,709 cevap

39,042 kullanıcı

Kategoriler