0 oy
370 göst.
Diğer kategorisinde (2,492 puan) tarafından
Kizima gece bez takmadim ama altina kacirmis ustunu degistim 2 saattir agliyor avazi ciktigi kadar bagriyor uyu diyorum uyumuyor klozetine oturuyor cisi yok aslinda ordan kalkmak istemiyor bacaklari üşümüş sırtı üşümüş ama inatla kalkmak istemiyor hayir yani bildiginiz oyun yapiyor her gece böyle yaparsa dayanamam sabaha kadar

6 Cevaplar

0 oy
(97 puan) tarafından
Sabret canım biraz zor bir süreç ama şimdi bıraksan biraz zaman sonra illaki öğreteceksin kaç aylık sen sakın sabırlı davran öğrenecektir illaki çocuklar için de zor bi süreç anlıyorum seni inşAllah biran önce öğrenir 
(2,492 puan) tarafından
3 yasina girdi canim ama sabredemiyorum oturuyor klozetine sabaha kadar biraksam oylece durur klozetinde resmen oynuyor
-Reklam-
0 oy
(2,744 puan) tarafından
Cok zor evet ama birakirsanz bidahaki denemede daha cok zorlancaksnz.kac yasinda kizinz bu arada.gece altina kacirmalar icn onlem alindiysa yatak icn bence sorun etmeyin.klozetw otrup beklemeside bi sebebi vardir diye dusunuyorm.biraz daha sabir diliyorm
0 oy
(8,038 puan) tarafından
Normal süreçler ben de 15 gun neredeyse tuvalette zaman geçirdim oğlumu öğretirken sabahtan akşama kadar belim ağrıyordu ama geçiyor yani pes etmek aklımın ucundan bile geçmemişti onlar da merak ediyor bilmiyor birden bez çıkınca bocaliyor filan
(2,492 puan) tarafından
Kız inanirmisin bak kac saattir ayaktayiz gercekten oyun oynuyor yapicagindan degil cunku yapiyor yatiyor tekrar kalkiyor var diyo aslinda yok 1 saate yakin oturuyor sabahtan beri 2 rulo tuvalet kagidi bitti sirf boyle oynadigi icin
(8,038 puan) tarafından
Çok normal ya aynı süreçleri yaşadım ben de ama sabır et geciyor yani 3 5 güne meraklari azaliyor tuvalette geçirilen süre azalıyor. Bi de sürekli cis var mı diye sorma biraz kendi söylesin mesela kaçırınca hani tuvaletimizi söylüyorduk filan de bi de sinirlenme ki korkmasın
0 oy
(2,869 puan) tarafından
Geceleri bez bagla uyuyunca sabah uyanmadanda  cikar benim oglumda 26 27 aylik falandi boylelikle alisti 4 5 ginlerdr kuru aldim bezini 
tarafından
Ben de dün gece bağladım ama ilerlemesinde bir sknti oldumu
(2,869 puan) tarafından
Hayir olmadi 5 gunde hem kaka hem cisini ogrendi 5 gun sonra ne bez tuttum ne bisey
0 oy
tarafından
Valla ben bir ay önce başladım o zaman gece baglamadim sonra Tokata gittik yolda mecbur bağladım geldik 10 gün ful üstüne söylemek yok 3.4 gün önce bezi geri taktım dün çıkardım ama bu gece bezi bağladım çünkü sabaha kadar 3 kere üstünü değişiyorum ve o kadar nevresimde çabası ben daha gündüzü düzeltemezken sabah öyle olması daha kötü oluyordu gündüz alışana kadar gece baglicam 
0 oy
(7,015 puan) tarafından
Pes etme canım zor bir süreç ama bir kere bez bağlayınca iş daha da zor oluyo ben o hatayı yaptım 3 ayda zor alıştı 

İlgili bir soru bulunamadı

412,399 soru

12,415,370 cevap

44,996 kullanıcı

Kategoriler

...