0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (4,257 puan) tarafından
Şimdi kızlar bizim baya bir borcumuz var 250 bin civari erkek kardeşim nisanlisinla kaçtı bize geldi eşimde çeyreği bozdur bir şey al dedi hani elbise.falan aldım kıza nikah için falan sigarası kolasi yetisemiyorum kimseye bide yemeğe bu arada eşim borcu 60 bin abisine 30 binde motora verdi gerisini borsada kaybetmiş şimdi beş kurusun yok evde sıvıyağ yok ekmek param yok kardesim ve gelinde burda ben ne yapacam parayı borsada kaybettiği için bloke koymuşlar bir miktar para at diyorum param yok diyip duruyor evdede ceyreklerim var bozdursam yanlış mı yaparım 

7 Cevaplar

+1 oy
(3,561 puan) tarafından
Yanlış yaprsin tabi kendin için çocuğun için olsa tamam da kardeşinle nisanlysi çalışmıyor mu gelip öylece yük mü oldular
(4,257 puan) tarafından
Malesef canım
(4,257 puan) tarafından
Kız hamile ben yigenim için eve aldım zaten onları
-Reklam-
0 oy
(3,176 puan) tarafından
Tabi yanlis yaparsin, kardesin size mi guvenip kiz kacirmis. Usulunca alin karsiniza anlatin, sizde elinizden geleiin fazlasini yapmayin. Kocasi olarak karisina kendi alsin
(4,257 puan) tarafından
Tatlım bir şey alması sıkıntı değil yani ben eve yiyecek bir şey Alacam
0 oy
tarafından
Bozdurma kardeşinde nişanlısıyla baksın başının çaresine ben senin yerinde olsaydım eve bile almazdım
(4,257 puan) tarafından
Valla canısı malesef ki kız hamile yani bebeğe kıyamadım
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Ev geçindiremeyecek, düğün yapamayacak adam neden evlenir ki? Bi de kız kaçırmış. Sizin öyle bir sorumluluğunuz yok. Öyle şey mi olur.. 
(4,257 puan) tarafından
Sorma ya malesef ki kız hamile ve bebek oldukça büyük bende kızım karnındaki bebeğe kıyamadım onun ne günahı var
0 oy
tarafından
Kimse için bozdurmam. Bu deveride kolay yapılmaz o çeyrekler. Evladım için olsa hiç düşünmeden bozayım. Ama kardeşim kaçıp gelecek de ona bozdurayım. Neden sizde peki. Annene gidebilir. Mesela bende kaçarak evlendim. Annesine direk gideceği için ailem galasında nikah olana kadar kaldım. Nikahta kaçtık ertesi gün işlemlere başladık 2 gün içinde evlendik. Sonra 1 hafta annesinde kaldık ev bulduk çıktık gittik. Neden sizdeler hâlâ 
(4,257 puan) tarafından
Annemlerde ev kalabalık şuan nikah kıyılsın babannem gidecek bunlarda oraya gidecek kiz hamile ben bebek için aldım zaten eve
0 oy
(7,051 puan) tarafından
Eğer kaçmaya akılları erdiyse geçim yapmaya da ersin zaten nişanlısın niye kaçarsın ki 
(4,257 puan) tarafından
Çünkü kız hamile canım hemde 6 aylık kızın babasida düğün olmadan vermem diyor kızın hamile olduğunu bilmiyor e 3 aya da düğün yapamıyor
(7,051 puan) tarafından
Tövbe duramamışlar mı düğün olana kadar valla onlarda haddini çok aşmış ve 6 aylık hamile olupta hiç mi karnı yok babası nasıl anlamamış
0 oy
(225 puan) tarafından
Nişanlı neden kaçmış merak ettim 
(4,257 puan) tarafından
Kız 6 aylık hamile canım 3 aya da düğün yapamıyor kızın babası ısrarla düğün istiyor kızının hamile olduğunu bilmiyormuş

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 353 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde Fatma3400 (107 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,901 soru

23,598,585 cevap

305,893 kullanıcı

...