0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (1,715 puan) tarafından
4 aylik oldu hala duzelmiyo yuvarlak olmuyo bacı, bana hep sır ustu yatirdigin icin boyle diyolar  yan yatir diyolar ama yan yamito nede karın ustu egzersizi sevmiyo oğlum hep karin ustu durdu kafa sekli hızlı toparladı şekil aldı  ne zaman duzeçir 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde öyleydi 7. Ayda düzeldi kendi yan yattı genelde 7. Aydan sonra şimdi 9 aylık düzgün kafası
(1,715 puan) tarafından
Umaırm duxeçir yan yatiramiyorum bedeni yatirsamda başını yine duz koyuyo çeviriyo
-Reklam-
0 oy
(769 puan) tarafından
Kafa yastiklaro oluyo onlari dene yigeniminde bi tarafi yamulmustu sürekli bintarafa yattigi için kendi kendinr duzeldi bianda suan top gibi korkmustuk öyle kalcak diye simdi benim kizim oldu bi bucuk aylık hep bi tarafa ceviriyo ben diğer tarafa ceviriyorim o yine diger yöne dönüyor kafasi hafif yamulmustu bi haftadir sürekli döndüğü yöne havlu tarzi bişey koyuyorum dönmesin diye düzeldi sayılır sen bence yastık dene cok gec olmadan
(1,715 puan) tarafından
En gec ne zaman duzelir
(769 puan) tarafından
Yigenim yanlış hatirlamiyorsam 5 6 aylikti bianda duzeldi ama havlu koyuyodu ondan mi bilmem sizde biseylet yapin gec olmadan kendiliğinden düzelir diye bekleyip riske atmayın hele erkekse kafa bence çok onemli kizlarda bi sekilde saçla kapanır diye düşünüyorum
0 oy
(4,482 puan) tarafından
Sirt ustu yatsada kafasini saga sola yan yatirmalisin. Ben iki cocugumu hep oyle yatirdim. Direk arka kafa ustune yatarsa o sekli alir ve kalir. Bi de yastigi var diyolar ama bilemiyorum onu, doktora danis istersen
(1,715 puan) tarafından
Hala geç değil dimi duzele bilir sağ sol yatirsam
(4,482 puan) tarafından
Duzelir evet
0 oy
(1,814 puan) tarafından
Senin sürekli yan çevirmen lazım ki düzelsin yoks akalir öyle durmuyosa yan çevirip sırtına yastık koy donemez
(1,715 puan) tarafından
Beden donuyo başını yine koyuyo

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 402 göst.
12 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 495 göst.
7 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 59 göst.
3 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (5,542 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 398 göst.
23 Aralık 2023 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,895 puan) tarafından soruldu

412,095 soru

12,405,805 cevap

44,601 kullanıcı

Kategoriler

...