0 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından
Kayinvalidemle tartıştık uzun sebebi işte 20 gündür evine gitmiyorum konuşmuyorum esimde küsme sakin evine git diyo illa hatrim yok mu diyo ben küssem oda benim ailemin evine gitmez asla biliyorum yolda denk gelse konusur sadee siz olsaniz napar siniz esim ailemin evine gitmese ailem cok üzülür hemde cok ailem icin konusmam mi gerek esimde uzuluyo başkaları icin istemedigim biseyi yapmak istemiyorum ya küssem kafam rahat olcak ya valla 20 gundur cok mutluyum ama esimin morali bozuk baya of

17 Cevaplar

0 oy
(1,914 puan) tarafından
Öncelik kendimim. Kendim nasıl mutluysam öyle yaparım. Elbette eşinin annesi ama anlaşamadıktan sonra gidip gelmem ben olsam. Gitsem benim de moralim bozulur. Eşimin hatrı varda benim yok mu
(215 puan) tarafından
Aslinda esimden cok kendi ailemi düşünüyorum esim de ailemle konuşmaz bizimkiler cok üzülür oyuzden cok kararsizim mutsuzum
(1,914 puan) tarafından
Senin ailen bişey yapmıyorsa neden konuşmasın. Ben gidip gelirim ama isteyerek gitmediğimi bilir kardeşiyle uzun zaman küs kaldım hiç benim aileme küsmedi. Tamam ailesidir ama bilemedim istersen git tabi
-Reklam-
0 oy
(16,932 puan) tarafından
Eşimin hatırına diye diye bunca yıl katlandim sabır taşı çatladı. Hep alttan aldım yeter. Bende neredeyse 1 aydır konuşmuyorum mesafeler iyidir. Biraz da kendisi oğlumun hatri diyerek beni dusunseydi keşke. Hep fitne fesat peşinde 
0 oy
tarafından
Konuşmam konuşmuyorum da 
(215 puan) tarafından
Eşiniz sizin ailenizle konusuyo mu gider gelir mi
tarafından
Konuşuyor gider gelir.
0 oy
(119 puan) tarafından
Ee zaten eşimin hatrı için mecbur konuşuyorum yoksa yüzüne bakılacak bir insan değil hatta şöyle benim yerimde başka biri olsa af edersin bırak konuşmayı yüzüne bile tükürmez
(215 puan) tarafından
Of keşke ailesi olmasaydı diyorum
(119 puan) tarafından
Aynısını bende diyorum hatta derim eşime dünyaya birdaha gelsem yine senle evlenirim ama ailen başka bir aile olursa diye.. Bazen derim kendi kendime  keşke eşim yetiştirme Yurdu'nda büyüseydi ailesi olmasaydı diye
0 oy
(363 puan) tarafından
Bu konular çok karmaşık konular. Eşinizi siz bilir siz tanırsınız. Küsme sebebinize tarafsız bakmaya çalışın gerçekten haklı mısınız yada güvendiğiniz birisine sorun. Bazen haksızda olsak göremeyebiliyoruz. Benim haklı sebeplerim var eşime göre de haklı bu sebepler. Artık sık aramam kocam da bişey demez. 
(215 puan) tarafından
Cok sagolun
0 oy
(3,888 puan) tarafından

Büyük konuşmayı sevmem ama bilsemki tek celsede boşayacak yinede konuşmam yıllardır konuşmuyorum çocuk 3 yaşına girdi daha 1 kez göstermedim bile

(1,914 puan) tarafından
Büşra nasıl oldun ağrın var mı? Bebiş nasıl sen nasılsın. Kişisel post açmak yasak olduğu için soramıyorduk daa
(3,888 puan) tarafından
Kuzum ağrılarım oluyor ama ameliyat öncesine göre daha az oluyor safra kesesi ameliyatı diye gittik 2 ameliyatı tek seferde yaptılar meğer bağırsaklarım sarılmış ödem oluşmuş sıvı toplamış baya zorlu oldu o yüzden ayaklanmam biraz uzun sürer dedi doktor gebelikte ameliyat kaynaklı bı sıkıntı yok olmadı ama düşük tehlikem devam ediyor doktor 2 ay kadar full yat dedi cumartesi tekrar kontrole gidicem duruma göre pazar evime döneceğim şimdilik annemdeyim
(1,914 puan) tarafından
Umarım sapasağlam kucağına alırsın bebeğini. Dua ediyorum sana 2 evladınla eşinle beraber sağlıklı bir hayatın olsun
0 oy
tarafından
Eşımin bana karşı olan tutumuna bağlı. Eşim o fedakarlığı yapar mı yapar bende yaparım o yüzden. Ama arkadaş dost bunlarda yapmam anne olduğu için yaparım 

Allah rızası için git. Rabbım verır mükâfatını
(215 puan) tarafından
Cok sagolun
0 oy
tarafından
Eşimden önce ben Allâh için kimseyle küsmem 
(215 puan) tarafından
Cok sagolun
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Ne icin kustugume bağlı, aman aman birsey yoksa giderim
(215 puan) tarafından
Sagolun
0 oy
(163 puan) tarafından
Eşimin hatırı için konuşurum ama samimi olmam. Çok yakın akraba bence küslük olmaz.
(215 puan) tarafından
Sağolun
0 oy
(3,369 puan) tarafından
Vallahi konuşurum yani ölümlü dünya sonuçta büyüklük bende kalsın der konuşurum. Yeter ki eşim üzülmesin.
(215 puan) tarafından
Sagolun
0 oy
(2,605 puan) tarafından
Ben de eşimin hatrı yok Bi kıymeti de yok dolayısıyla ne istersem onu yapardım 
0 oy
(17,107 puan) tarafından
Eşimin bende böyle bir hatrı yok. Çok büyük olaylar olmadıysa sadece bayramlarda giderim. Çok büyük olaylar varsa adım atmam asla. Dediğin gibi senin hatrın var deyip eşin aynısı yapmazdı 
0 oy
(2,808 puan) tarafından
Ben ailesine gitmek istemiyorum ama eşim için hatri için gidiyorum yoksa ayagimi basmam
0 oy
(7,757 puan) tarafından
Valla ben eşim harici mecbur kalmadıkça gitmiyorum ki altlı üstlüyüz mesafemi koydum kafam rahat. 
0 oy
(9,508 puan) tarafından
Eşimin hatri için çok şeyleri yedim yuttum sineye çektim 
0 oy
(3,010 puan) tarafından
Beni kimse yonlendiremez bence sizide yonlendirmesine izin vermeyin kalbinizin sesini dinleyin 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 272 göst.
17 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Mavi-beyaz (2,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
19 Kasım 2022 Aile kategorisinde Ecenin annesiii (1,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 211 göst.
16 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 375 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Yrdsn (420 puan) tarafından soruldu

405,711 soru

12,157,631 cevap

36,595 kullanıcı

...