0 oy
319 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (300 puan) tarafından
Geçen sene aramız biraz kötüydü. Bebeğimiz yeni doğmuştu. Sorunlar yaşadık. İlk anneler günümde öğlen çıktı çiçek aldı geldi. Surat asa asa. Neyse dedim aramız biraz iyi oldu babalar gününde tablo yaptırdım, albüm seklinde anahtarlık hazırladım, bebeğime ilk babalar günün kutlu olsun yazan zibin hazirlattim giydirip sürpriz yaptım vs. Mutlu oldu. Bu sene yine hiçbir şey almadı. Çiçeğe para verme solup gidiyor dediğim için çiçek de yok tabii. Çiçek alma deyince hiçbir şey alma demek mi oluyor anlamadım. :D borç harç içinde annesine telefon aldık. Annesi de gorumcemle küstük diye 3 ay bizi arayıp sormadı bu arada. Memnun olayım minnet edeyim demiyor hala şikayet ediyor bazi konularda. Neyse. 

Ben de iki anneler günümde hediye almayan eşime neden alayım diyorum ama içim de rahat etmiyor. İlla bir şey yapmam lazım gibi hissediyorum. Ama diğer yandan hiç düşünmeyen adama niye alayım? Hani burada bazı kişiler anası sen misin niye hediye alsın falan diyor ya babam mı benim de hediye alayım diyeyim ben de. 

Yani pahalı şeyler de istemiyordum ama hep anneler günüm kutlansin, en azından hatırası olacak bir şeyler yapsın istedim. Çok içimde kaldı. 

Nasip artık. Kızım sağ salim büyüsün inşallah o yapar bana güzel şeyler. 

6 Cevaplar

0 oy
(1,440 puan) tarafından
Okumadım tam ama geçen anneler gününde hicbirsey almadı TOKİ ile ilgili sıkıntılar meydana geldi ondan düşünmedi işine gelmedi yada bilmiyorum bende alsammi almasam mi 
(300 puan) tarafından
Eğer anneler gününde olumsuz bir durum olduğu için yapamadığını düşünsem alirdim ama bizde öyle bir durum yok
-Reklam-
0 oy
(10,113 puan) tarafından
Okumadım hepsini ama bana cok saçma geliyo eşlerin birbirlerine anneler günü babalar günü hediyesi alması. Ben tek babama alırım eşim benim eşim babam değil tamam çocuklarımın babası çocuklarım büyüsün alır bana ne 

BU BENİM GÖRÜŞÜM LİNCLERLE UĞRASAMAM:)
(10,113 puan) tarafından
Ben kayinbabayida kutlamıyorum bana ne ondan zarardan başka birşeyi dokunmamış bana
(10,113 puan) tarafından
Benim görüşüm bu sana alma demedim kayinabaninikinide kutlama demedim eşe alınması bana saçma geliyo çocuğum büyüsün ona alir
(300 puan) tarafından
Tamam hanımefendi. Ben de zaten size görüş sormamistim geldiniz yazdınız. Ben sizin gibi düşünenlere sormadım zTen
(10,113 puan) tarafından
Kusura bakma benim gibikere sormadigini bilemedim yoksa cvplamazdim sonuçta post açıyorsun yorumlara açık olacaksın seni üzecek kıracak hiç birşey demedim
(14,855 puan) tarafından
bide bu çıktı size demedim size sormadım niye post açtın kardeşim bize sormadıysan ?
0 oy
(9,718 puan) tarafından
İçinden geliyosa yaparsın gelmezse yapmazsın hersey karsılıklı olmamalı. 
(300 puan) tarafından
İçimden geliyor ama karşılığını görmediğim için yapmak da istemiyorum artık.
0 oy
(2,028 puan) tarafından
Başlığa göre cvp verim alma ben eşim kaç yıldır almıyordu bende aliyordum bu yıl yine anneler gününde almadi bende almadim
(300 puan) tarafından
Aynı durumdayım
0 oy
(4,878 puan) tarafından
Karşılık beklemeksizin hediye almayı çok severim annem olsun kayınvalidem kardeşim eşimin babaannesine bile alırım öyle bir huyum var kendime de almayı ihmal etmem:)) o yüzden eşime de alırım 
(300 puan) tarafından
Ben de oyle yapıyordum ama insanın kredisi bitiyor maalesef. Her zaman veren taraf olmak tüketici bir şey.
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Anneler gününde eşim bana hediye almadı çünkü dediğin gibi anası değilim. Geçen sende almadı bende almadım. Bu sene de almicam çünkü babam değil:) çocuğum büyür kendi alır bize.  Yani biz birbirimizden hiç beklemeyiz böyle şeyler. Bekleyince hayal kırıklığı olabiliyor tabii. 
(300 puan) tarafından
Bence babalar gününde hediye almak için babanız olmasına gerek yok. Babalar günü adı üstünde sadece öz babaların günü değil eşiniz de baba ama henüz bebek hediye alamiyor. Onu baba olduğu için küçük jestler yapmak hoş bir şey.  Ama ben karşılık görmek istediğim için bu sefer yapmayı düşünmüyorum
(7,812 puan) tarafından
Babalar günü mantıken düşünürsen eğer bir insan babalar gününde babasına hediye alır. O zaman anneler günü ile kadınlar gününü neden ayırıyorlar ki zaten kadın olanlar genelde annedir de? Biraz tuhaf mantık yürütmüşsün canım. Bu kadar ince detaylara takılma. Sen doğum gününde veya evlilik yıldönümünde hediye bekle anneler gününde bekleme derim.
(300 puan) tarafından
Beklesem de bir anlamı yok zaten geçti ve herhangi bir şey gelmedi. Ben sadece karısı vs olduğum için değil çocuğunun annesi olarak da düşünmesini istediğim için böyle bir beklentiye girdim. Ayrıca altin bilezik falan da istemedim. Mesela benim yaptığım için anne yazan bir tablo vs yaptirabilirdi gayet ucuz şeyler.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 700 göst.
17 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde sanalalemi (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 692 göst.
0 oy
11 cevap 654 göst.
+1 oy
3 cevap 205 göst.

410,502 soru

12,347,797 cevap

40,270 kullanıcı

Kategoriler

...