Geçen sene aramız biraz kötüydü. Bebeğimiz yeni doğmuştu. Sorunlar yaşadık. İlk anneler günümde öğlen çıktı çiçek aldı geldi. Surat asa asa. Neyse dedim aramız biraz iyi oldu babalar gününde tablo yaptırdım, albüm seklinde anahtarlık hazırladım, bebeğime ilk babalar günün kutlu olsun yazan zibin hazirlattim giydirip sürpriz yaptım vs. Mutlu oldu. Bu sene yine hiçbir şey almadı. Çiçeğe para verme solup gidiyor dediğim için çiçek de yok tabii. Çiçek alma deyince hiçbir şey alma demek mi oluyor anlamadım. :D borç harç içinde annesine telefon aldık. Annesi de gorumcemle küstük diye 3 ay bizi arayıp sormadı bu arada. Memnun olayım minnet edeyim demiyor hala şikayet ediyor bazi konularda. Neyse.
Ben de iki anneler günümde hediye almayan eşime neden alayım diyorum ama içim de rahat etmiyor. İlla bir şey yapmam lazım gibi hissediyorum. Ama diğer yandan hiç düşünmeyen adama niye alayım? Hani burada bazı kişiler anası sen misin niye hediye alsın falan diyor ya babam mı benim de hediye alayım diyeyim ben de.
Yani pahalı şeyler de istemiyordum ama hep anneler günüm kutlansin, en azından hatırası olacak bir şeyler yapsın istedim. Çok içimde kaldı.
Nasip artık. Kızım sağ salim büyüsün inşallah o yapar bana güzel şeyler.