0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (747 puan) tarafından
Kızlar komşumuzun bebeği anne karnında kakasını yemiş bebeği sezeryanla alıp hemen başka şehire göndermişler ve doktor herşeye hazırlıklı olun demiş kakası bebeğin ciğerine kadar inmiş oksijensiz kalmış bebek çok kötüler lütfen dua edin böyle bişey başına gelen oldu mu ?

4 Cevaplar

0 oy
(882 puan) tarafından
Haftası uzayan bebeklerde oluyor genelde riskli bir durum fakat kötü sonuçlanması Allah korusun çok görmedim. Genelde tedavisini yaparlar yoğun bakım süreci geçirir ve sağlığına kavuşur bir çok kişinin başına gelir doktorlar o yüzden çok bekletmek istemez bebeği haftası geldiğinde doğuma alırlar 
(747 puan) tarafından
39+5 te doğumu oldu inşallah kötü sonuclanmaz tedavisi biter ve gelir
(5,544 puan) tarafından
bizzat ben kendim yemisim tee 36 sene once. annemin sanci geliomus korkudan doguramuomus. en son  tyzemlerde misafirlikteyken sanci gelmis hastaneye yetisemmisler alt gris kat bos dukkanmis. oraya girmisler ebe cagirmislar orda dogmusum 21 gun gec sekilde . hemen hastaneye gitmisler dogunca ben .yani 43 haftalikmisim demekki. kakami yemisim yarim saat daha dogmasam zehirlenir olur demis dr.
kuzenim de ikinciye sancisi geliyir evde cekeyim sanciyi diyor doktora gtmio aksamdan sabaha. sabah doguma gitmis vebek vefat . kakasini yemis ..zehirlemis .olu dogum olarak yapti dogumu. kiz daha hastanedeyken eve gelip esya mesta topladilar. uzulmesin diye besik mesil kaldirdilar. bebegin babasi defnetmis direk. 2019 mu neydi yada 20 nin basi. hala travma acisini atlatamamis diye ikinciyi duaunmuyor
(747 puan) tarafından
Yaaa çok üzücü gerçekten bu kızda doktora gitmiş hiç bilmemisler bebek hareket etmiyor diye öyle hastanede bekletmisler karnını faln sallamislar sonra bebek kakasını yapmış diye suni sancı verip doğum beklemişler bunu yapan bı doktor yani bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Cok üzüldüm rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin İnşaAllah 
(747 puan) tarafından
Amin bende çok üzüldüm gerçekten çokta etkilendim anneside sürekli ağlıyormus sütü de gelmiyormus hastanede anne sütü istiyormuş çok kötü bı durum
0 oy
tarafından
Ablamın iki bebeği de yemişti ama bu kadar değildi herhalde bi sorun olmadı şükür.  Allahım korusun ailesine bağışlasın 
0 oy
(2,269 puan) tarafından
Öncelikle rabbim sağlıkla kavuştursun çok üzücü bir durum ne gelirse Rabbimden dur fakat bazı hanımlar normal doğum diye diretiyorlar herkes aynı fikirde olmak zorunda değil çok kızıyorum çünkü tanıdığım insalardan birtanesi doktor sezeryan demesine rağmen normal doğum diye tutturunca aynı bu sekilde bebek kakasını yemiş vefat etmişti neyi bu kadar diretiyorlar anlamış değilim önemli olan sağlıkla doğumasi degilmi rabbim esirgesin çok korkarım sanırım 39+5 demişsiniz muhtemelen çocuğun gelişimi 40 haftayı geçmiştir usg herzmn 1 kaç gün yanilarak gösterir 
(1,281 puan) tarafından
Aynısıni eşimin ailesi yaptı bebek çok iriydi ben korktum sezeyan doğum istedim eşimin ailesi ısrarla bnm adıma karar verip normal doğuma zorladı lar . Eşimde onları dinledi açılma sancı hiç birsy yok 40. Haftada suyum açıldı gece 12 de hastaneye gittik beni hemen sezeryana aldılar bebeğim kakasını yemişti şuan 7 yaşında çok şükür iyi . Ama Allah korusun kaybede bilirdim. Rabbim şifasını versin inşallah çok üzgünüm bunlara sebep olanlari Allah'a havale ediyorum
(2,269 puan) tarafından
Evet işte bende bunu diyorum önemli olan o cani sağlıkla dünyaya getirebilmek belki linç yerim ama sanki normal doğum yapınca daha fazla anne oluyorlar yada kendileri kesilmek yerine bunu göze alıyorlar dicem bilmiyorum valla bana göre bebeğimin sağlığı daha önemli
(747 puan) tarafından
Tabiki öyle sezeryan olunca anne sayılmıyor gibi davraniyorlar ama kız 1 haftadır gidip geliyordu bide kızda kaşıntı hastalığı başlamıştı kasimaktan her yeri yara kandi doktora kaç defa hocam alın sezeryanla demiş doktor bekletti az kaldı az kaldı gelcek yakında diye sonu böyle oldu

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 3,558 göst.
30 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Ozlem goksal41 (1,303 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 239 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Senbnmherseyimsin (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 218 göst.
0 oy
26 cevap 635 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sv tht (340 puan) tarafından soruldu

402,045 soru

12,035,836 cevap

36,262 kullanıcı

...