0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (436 puan) tarafından
Kızlar kayıt yaptırıcam ama canlı ders falan yok dediler aranızda okuyan varsa canlı ders gerçekten yokmu  dersleri nasıl çalışıyorsunuz zor oluyormu birde üstten ders alınabiliyormu bilgi verirmisiniz özellikle tıbbi sekreterlik okuyanlar cevaplarsa çok sevinirim 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canlı ders yok kitapları var. Ordan çalışıyorsun. Ama ben açık öğretim okuyup da ders çalışanı hiç görmedim. Sınav tarihinde sınavlara giriyorlar zaten erzurum'unki çok zor olmuyor. 
(436 puan) tarafından
Ben şu an anadoluda başka bir bölüm okuyorum kitaplara çalışmaya vaktim olmadigi için sadece canlı ders kayıtlarına bakıyorum o nedenle sordum canım
-Reklam-
0 oy
(7,411 puan) tarafından
Ben önce ünitelere çalışıp sonra çıkmış sorulara bakıyodum özellikle finallerde hep öyle geçtim:) anadolu üniversitesiydi benimki kışın mezun oldum.
(436 puan) tarafından
Bende şu an anadoluda çocuk gelişim okuyorum ama tıbbi sekreterliğe geçmek istiyorum ama 2. Üniversite için anadoluyu tercih edemiyorum atatürk üniversitesi de iyi değil dediler o yüzden kararsız kaldım
0 oy
(4,470 puan) tarafından
Biteli bi kaç sene oldu su an sistem nasıl bilmiyorum ama kitap alıp çalışıyordum canlı ders falan hiçbirşey yoktu 
(436 puan) tarafından
Kitaplara çalısmak yeterli oluyomuydu pekk
(4,470 puan) tarafından
Benim için oldu canım çocuk gelişimi bölümüydü ezbere dayalıydı seni de bilemem artık
(436 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 185 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 216 göst.
0 oy
5 cevap 103 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu
0 oy