+1 oy
1,944 göst.
Diğer kategorisinde (1,058 puan) tarafından
Eşim giyimine hiç dikkat etmiyor sürekli poposu görünüyor ne giyse görünüyor toplamiyor da kendini toplum içinde falan hep ben uyarıyorum oflayip pofluyor. Bazen küçük çocuklar oluyor popo yine açıkta güzellikle anlatıyorum çocuklara kötü örnek oluyorsun aileleri de yanlış anlarlar sapık zannederler seni diyorum yok yine ayni. Gunluk temiz kiyafet koyarım asla giymez bir hafta aynı kıyafeti giyer üstü başı izmarit lekeli ya da cay yemek dokulmustur öylece dolaşır yeğenleri falan bir dizide kirli karakteri var eşimi de ona benzetiyorlar arkadaş çevresi falan da kirli diyor ve bununla övünüyor eşim. Evde de öyle tuvalette çok afedersiniz klozete değil bildiğiniz yere işiyor sırf o yüzden hali sermiyorum terlik koydum elli kere uyarıyorum terliksiz girme şu tuvalete evde bebek emekliyor senin pisliğini onun bünyesi kaldırmaz diyorum. Balkonda zemin taş ne kadar yukarsam yıkayayim kum çıkıyor balkona da terlik koydum çıplak ayakla girip kumu eve taşıyor. Mutfakta su içtiği bardagi dolaba geri koyuyor. Dus alirken hic sabun kullanmaz Midem kaldırmıyor artık onun yuzunden insanlara rezil oluyorum bir de abisi demez mi sen hiç bakmıyor musun buna diye iyice deliriyorum nasıl duzelticem ben bu adami 

54 Cevaplar

0 oy
(792 puan) tarafından
Kim ne derse desin isterlerse linclesinler ama peygamber efendimiz bile birinin ayıbı olduğunda onu örtün diye ve bahsettigin kişi senin kocan buraya anlattığında kimse sana yardımcı olmaz aksine daha başka konuşurlar burda konuşmak yerine bı psikiyatriste götür evlilik hem iyi hem kötü günde beraber olmaktır utaniyorsanda boşan bu kadar basit 
(792 puan) tarafından
Farkındaysan başta öyle diyilmis sonradan oluşmuş hastalık yaniii
(1,058 puan) tarafından
Zıpladı zaten bisey olmuyor maalesef neyse dini vecvecelerinin yeri burası değil çünkü ortada giybetlik bir durum yok yolda görseler kimsede tanımadıklari bir insan için bir intiba oluşmaz her zaman siyahla beyaz yoktur gri de vardır insanlara dini öğretilerinizi sunarken once bunu bir ayırt etmeyi öğrenin
(792 puan) tarafından
Aynen canım aynen burda nasıl tedavi edicegini ogrendiysen uygula
(1,058 puan) tarafından
Tabi tabi arada yanlış yönlendirende oluyor doğruyla yanlışı ayırt ediyoruz çok şükür
(792 puan) tarafından
Bişi diyecem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Boşanma sebebi kötü kookan koca 
0 oy
(19,949 puan) tarafından
Keşke kabul etse de psikoloğa ya da aile terapisine gitseniz. Ama bu derece vurdumduymaz birinin kabul edeceğini sanmam. İşin çok zor 
(1,058 puan) tarafından
Yani şöyle bu nasıl anlatılır bilemedim cok ozur dileyerek olabildiğince kibar atmaya caliscam klozete yapıyor aslında ama tamamını değil yerde ıslaklığı görüyorum soruyorum bu ne diye ben yapmadım diyor kendisi de dikkat etmediği için farkına varmıyor ne gibi canim
(19,949 puan) tarafından
Şimdi anladım. Benim aklıma daha kotu biseu geldi de öyle anladığım için.  Musallat gibi bişey mi acaba diye düşündüm. Ama öyle değil heralde bu temizlik.hassasiyeti.olmadigi için. Peki sözüne inanıp güvendiği saygı duyduğu birisi var mı. Öyle biri varsa eğer o konuşsa nasıl olur
(1,058 puan) tarafından
Annesi ve abisi hep uyarıda bulundular onların yanına giderken özeniyor sadece diğer günlerde yine aynı şekilde devam ediyor başka itimat ettiği kimse de yok canım
(19,949 puan) tarafından
İnşallah düzelir dostum Allah sana kolaylık versin
(1,058 puan) tarafından
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim
0 oy
(1,858 puan) tarafından
Bu kadar pis bir insanla nasıl evlendin hiç mi farketmedin ben sana daha çok şaşırdım 
0 oy
tarafından
Brnce esin depresyonda bunalimda ,nirmal insan yapmaz boyle 
0 oy
(295 puan) tarafından
Önceden böyle değildi demişsin, depresyonda olabilir mi? Vitamin değerleri cok düşük de olabilir. üstüne ölü toprağı serpilmiş gibi  derler ya öyle adeta. Bir de yere cisini falan yapıyormuş ya bir şeyler bulaşmış olmasın ondan da daha kötü bir duruma doğru gidiyor olabilir.
(1,058 puan) tarafından
Klozetin etrafında ıslaklığı görünce uyardım ben yapmıyorum falan diyor bile isteye yapmıyor heralde ama dikkatte etmiyor bilemiyorum bosvermislik hat safhada belki de dediğiniz gibi bunalımda olabilir
(295 puan) tarafından
Sanirim maddi sıkıntı da yaşıyorsunuz Devlet hastanesine psikiyatriste götürün depresyon ve vitamin ilaclariyla düzelebilir. Bir de olmazsa düzgün, ağzı dualı bir hocaya da gidin. idrara pis yerlere falan bastıysa dokunduysa falan bir şeyler olmuştur anladiniz siz onu... o yüzden belki hocanın da faydasi olur kendine gelir. Önceden böyle değildi dediğiniz icin bu tavsiyeleri yaziyorum. ha hep böyleyse nereye giderse gitsin kolay kolay değişmez. Allah yardımcınız olsun
(1,058 puan) tarafından
Kendim gidip seninde gelmen gerekiyormuş deyip ikna etmeye çalışacağım. Hocaya gittiğimi biliyor bende geçmişte musallat durumları yaşamıştım muhtemelen benim için gelecektir. Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi duzelir
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Poposu görünen adam bence pis lik harici terbiysizdirde. Aletlerini büyük alıp kapatmasını sağlayabilirsiniz ama pis olmasına nasıl bi çözüm bulursunuz bilemiyorum zor valla.
0 oy
(626 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canım zor valla
0 oy
(3,571 puan) tarafından
Kusura bakma bacım da bu insanla nasil evli kalabiliyorsun hala

Ben olsam 1 gün bile evli kalmam valla o ne öyle 
0 oy
(436 puan) tarafından
Cidden çok zor ve çözülmesi gereken bir durum. Önceden böyle dğeil di yazmışsınız ne oldu da böyle oldu neden böyle bunu sormak çözmek gerekir. Yani bu erkeğin evlendikten sonra kendisi salması değil bu bildiğin pislik yani afedersin. 
(1,058 puan) tarafından
Evlendigimizde zayıftı giydiği derli toplu duruyordu şimdi kilolu göbeği var pantolonları aşağı iniyor düzeltme gereği duymuyor pis olmasi kısmı da üşengeçlik tamamen sabah işe geckalcam diye yattığı kıyafetle işe gidiyor
(436 puan) tarafından
Yuh maşallah canım allah kolaylık versin
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Psikolojik olarak normal olduğundan emin misiniz peki biz okurken igrendik sen adamla aynı yatağa giriyorsun 
(1,058 puan) tarafından
Yani bilemiyorum konuşmaları falan normal maddi sıkıntımız var ondan mı böyle diyecem de benim çocukluğum da zor geçti babamdan böyle görmedim
0 oy
(10,096 puan) tarafından
Nasıl dayaniyorsun vala ben kriz geçiririm.baksam hep aynı cinnet geciririm
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Ay çok zor bir durum cnm ya Allah sana kolaylık versin bu yaştan sonra değişmesi çok zor belliki utanıp da bak insanlar bana kirli diyolar dikkat edeyim bari diyesi de yok buna rağmen de değişmediyse hiç değişmez gibi duruyor acaba psikolojik desteğe mi ihtiyacı var 
(1,058 puan) tarafından
Galiba psikolojik desteğe ihtiyacı var o da şuanda zor ise gidip gelmekten zaman ayıramaz zaten kabulde etmez bilmiyorum belki de nasılsa arkamı toplayan var diye şımarıklık ediyor ama işte çevre çok önemli insanlarda hiç iyi bir izlenim bırakmıyor
0 oy
tarafından
Sen çocuğu görmeden mi evlendin bacım:)
0 oy
(20,574 puan) tarafından
Lütfen eşini çöpe atttt yürüyen mikrop resmen
0 oy
tarafından
Su içince bardağı geri dolaba koyuyora kadar okudum sonra beynimde bi sıçrama oldu Allahım sana sabır versin ömründe hiç mi birşey görmemiş bu ne ya stres yaptım sanki benim eşimmiş gibi çok şükür çok titiz eşim
0 oy
(7,806 puan) tarafından
Bacım sen bunla yatağa girip üstüne bir de çocuk mu yapın. İğrenç bir şey bu dokunulmaz öggg
0 oy
(2,920 puan) tarafından
Bu adam nasıl dayanıyor böyle,sende kaynına deseydin kardeşin küçük çocukmudur ben bakayım eşşek kadar adam nasıl temiz olunur bilmiyormu deseydin 
(1,058 puan) tarafından
Temiz kiyafet veriyorum giymiyor üstüne bide benimle kavga ediyor ben hergun kiyafet hazir ediyorum giyer giymez artık kendi haline bıraktım dedim ben konuşcam onla dedi bu arada ben abisine konuyu bile açmadım yani onlar bana bu konuda söylendiler
0 oy
(4,375 puan) tarafından
Bacim anlatirken midem cikti ozur dilerim. Bu adamla bi de yatiyosun. Yani esinin bence psikolojik bi durumu var normal degil bu.
0 oy
(51,701 puan) tarafından
tut ensesinden annesine götür bu olmamış iade ediyorum de 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 593 göst.
28 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde busekrm (74 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 722 göst.
22 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 465 göst.
9 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,363 göst.
22 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Beren (274 puan) tarafından soruldu

410,319 soru

12,339,373 cevap

39,532 kullanıcı