Ben normalde KKÖ ye hazırlanıyorum da aklıma.geldi bugün imkanınız olsa kendiniz bir iş kurmak istese ne gibi nasıl bir iş kurmak isterdiniz? Cevrede Görüyorum kadın maşallah bir reçel yapmakla başladı şimdi işi nereye geldi bende diyorum acaba benim yeteneğimdaha doğrusu varmi bilmem ama bişeyle uğraşmak ıstiyor gibiyim...
Pastane açmak isterdim ama öyle bildiğimiz pastanelerden değil ev tadında kendim ellerimle yapıp satacağım ürünlerim olan bir pastane anne eli değmiş gibi
K K Ö ne olaki.. cahilligime verin ve aydınlatın
Bende hep esnaf olsam ya kuyumcu yada kuruyemiş, şekerleme vs satan dükkanlar var ya onlardan olurum derim ,:D
Kuyumcu hayal ama belki kuruyemişci olurum
Ama hayalim mesleğimle alakalı kapsamlı bir kreş ve gündüz bakımevi açmak.. buda olsun isterim :)))
Benim hep aklımda hayalimde ufak şirin güzel bir yerde yeşilliği çiçeğiyle herşeyiyle dikkat çeken bir lokantamın olması el yapımı mantı ve börek yapıp satmak oh mis valla hayali bile
Böyle incik boncuk işi gibi ama farklı bi dükkanım olsun isterdim.. dışardan okadar hoş olucakki gel bi gir bu dükkana dicek insan.. el işi üzerine farklı şeyler tasarlamak isterdim yani mesela g
fotoğraftaki gibi sevimli olucak ama nerdeee adını da Annemin sandığı koymak isterdim
Bende böyle içinde bissürü çeşit çeşit çiçekçi dükkanı açmak isterdim
Biz köyde oturuyoruz cnm inegimiz var bahçemiz var kesik, peynir, kaymak, yoğurt vs yapıp satmak isterdim ekmek borekte olabilir onlarda doğal elimde olan imkanlar bunlar.
Ama bunları eş geçersek kuaför dükkanı açmak isterdm
1,486,701 soru
24,304,751 cevap
344,320 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın