0 oy
378 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (379 puan) tarafından
Kızlar 6 aylık bebeğim bugün boyun ultrasonu çekilmesi sonucunda torkolis olduğunu söyledi doktor bı kaç hareket gösterdi yap bunları dedi 2 ay sonra çağırdı kimisi fizik tedavi doktoru yapması gerekiyor diyor doktor kendin yapabilirsin dedi ben yaptırırım düzelir mi peki 

7 Cevaplar

0 oy
(2,377 puan) tarafından
Düzelmese bu tedaviyi önermezlersi sanırsam. Düzenli bir şekilde yaptırın rabbim şifa versin inşallah kuzucuğa. 
-Reklam-
0 oy
(3,688 puan) tarafından
Evet egzersizle duzelneleri duymustum, duzelir seninkide insaAllah merak etme
0 oy
tarafından
Şey gibi düşün mesela kalça cikigi ileri derecede olmayınca çift bezle düzeliyor ya buda öyledir.
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Tortikolis bir diğer adı fibramatozis colli benim oğlumda da aynısı vardı biz de evde egzersizi yaptık şükürler olsun düzeldi öncesinde zeytinyaği ile boynuna yumuşakça nazikçe masaj yaptik doktor söylemişti sonra da hareketleri yaptık aylarca yaptık şükürler olsun düzeldi biz tortikolis yastığı da kullandık 
0 oy
tarafından
Evet bir arkadaşımın kızı da bu teşhisi aldı düzenli hareketleri yaptı hamd olsun çok güzel düzeldi 
0 oy
(1,936 puan) tarafından
Benim oğlumada bu teşhis konuldu, hamdolsun geçti, bizde hastane de fizik tedavi almaya gerek bile kalmadı, gösterdikleri bir hareket vardı günde 100 defa yaptırın dedi doktor, sabah, öğle, akşam toplam 100 kere yaptırdik , çok şükür geçti, erken fark edildiği için sorunsuz bir şekilde hallediliyor içiniz rahat olsun 
0 oy
tarafından
Benim oğlumda da vardı sağa yatık duruyordu kafası boynu fotolar da filan aşırı belliydi, söylenen hareketleri evde kendim yaptım ben oğluma düzeldi şükür 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,446,754 soru

23,765,814 cevap

315,669 kullanıcı

...