0 oy
157 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,359 puan) tarafından

Kadın doğuma gittim. Bana böyle kan testi yapıldı. Kan sinucunda genel cerraha gitmemi önerdi doktor. Fakat CA bin bu yüksekliği kanser mi demek oluyor. 

image

4 Cevaplar

0 oy
(588 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Niçin istendi mi bu tahliller. Bu arada pek anlamadım tahlillerden
(1,359 puan) tarafından
Kadın doğum için gitmiştim yunurtaligimda kist vardi. Ameliyat önerdi ama bu ca199 da böyle çıkınca genel cerrahiye yonlendirdi
(588 puan) tarafından
Kistin kaç cm ydi. Benimde var
(1,359 puan) tarafından
8 cnmmm
(588 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah cnmm
(1,359 puan) tarafından
Senin kaç cm canim kistin türü ne. Benim dermoid kist
(588 puan) tarafından
Hiç sormadım biliyor musun cnm türü. Benimde aslında şöyle öğrendim kistim içeride patlamış feci agriyla gittim. Sonra da sol tarafta da olduğunu söyledi doktor. 4 cm bilmiyorum kaç aydır gitmedim yok olmuş mi büyümüş mü hiç bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kanser değeri yüksek 
tarafından
düzenlendi
Moral verin yorumların dememiş kan sonucuma bakin demiş bende kansersin demedim değeri yüksek dedim okuma yazman varsa oku bak tekrar
tarafından
Duyar kasmak için yanlış post tatlım;)
(1,359 puan) tarafından
Busracim teşekkür ederim canım güzel yorumun için. Evet kanser sonucunda da yüksek çıkıyor arkadaşın dediği gibi başka durumlarda yukselebiliyor.  Kristal sanada teşekkürler canım
(503 puan) tarafından
Duyar kasmiyorum sadece kesin sonuç gibi kanser değeri yüksek demiş soruyu soran arkadaşımız panik bir insan olabilir ben öyleyim mesela bana biri bunu yazsa doktor gününe kadar deliririm oyizden karşıdakini de düşünerek yazmak lazım kanser riski yüksek ne demek bir çok nedeni var yüksek olmasının hatta vücudun kendine has değeri bile olabilir hiçbir şeyi de olmayabilir bunu demek istedim ne duyar kasacam
(1,359 puan) tarafından
Ay busracim çok iyi niyetlis in gercekten. Cokda dusuncelisin. Panik bı insam değilim herşey insanlar için ama sonuç nedir merak etmedim değil :D
0 oy
tarafından
Aşkım kanser olsa onkolojiye yollardı bence inşallah kötü bisey değildir 
(1,359 puan) tarafından
İnşallah canım bemim bakalimm
0 oy
(133 puan) tarafından
Netten baktım da bu değer 1000 üzeri olursa kanser düşünülür diyo orta derecede yüksek çıkarsa safra kanal hastaliklari da düşünülebilir diyo yani o yüzden genel cerrahi ye yollamış olabilir bence hemen kötü düşünme korkma da aşırı bı yükseklik de görmedim ben 27 sinir senin 79 safra taşı falan da olabilir 
(1,359 puan) tarafından
Sağol canım benim vakit ayırıp yorumladığı icinn
(133 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek geçmiş olsun cok

İlgili bir soru bulunamadı

409,789 soru

12,319,903 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...