0 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde (1,280 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar . Sizinle birşey paylaşmak istiyorum . Ve fikrinizi almak istiyorum 4 gün once kuzenim doğum yaptı ve bebeği sarılık olmuş kuveze almışlar bende bugün geçmiş olsuna gittim birazda üzgündür diye teselli vermeye gittim neyse girdim içeri sağolsun çay felan koymak istedi ben istemedim  oturduk biraz bebekten sütünden felan konuştuk oda sağma pompasından şikayetçiydi sağım yapamıyorum dedi bende bnm elektrikli sağım pompamın olduğunu söyledim vereyim onunla sağ sütun çekilmesin dedim mastit olmuş bide. Bana demez mi ay ben milettin orasına burasına değen şeyi kullanmam diye bide tiksinir gibi söyledi

Neyse hiç tepki vermedim ses bile çıkarmadım kendisi demez mi Okana söylerim o alır diye tamam nasıl istiyorsan öyle yap dedim eşi de biraz pahalı diye almamış sanırım buda bana WhatsApp dan mesaj atmış canım süt sağım makinasını gonderirmisin diye   bende mesaja cevap vermedim siz olsaydınız ne yapardınız verirmiydiniz ?

12 Cevaplar

+2 oy
(2,939 puan) tarafından
Bebeği doyacak. Sırf bu yüzden verirdim. 
(1,280 puan) tarafından
Değil mi bende bir an öyle düşündüm bebeğin hatrina vereyim
(2,939 puan) tarafından
Evet rızkı orda belki boşver ver.
-Reklam-
+1 oy
(18,613 puan) tarafından
Milletin orasına burasına değen şeyden tiksinme sonra derdim ama verirdim belki utanır yaptığından 
(4,900 puan) tarafından
Bende boyle derdim
0 oy
(2,132 puan) tarafından
İyi yapmıssın bosver elle sagılandan alsın pimpirikli hanım
(1,280 puan) tarafından
Çok pimpirikli kırıldım valla yüz ifadesi hele
0 oy
tarafından
Haha çok komik olmuş orama burama değdi ama sorun olmazsa yollarım derdim ama deme lohusa yazık gönder gitsin. 

Sarılık olunca neden kuvoze alınmış alınmaz ki fototerqpi verilir oda normal serviste yapılır 
(1,280 puan) tarafından
Pek bir fikrim yok valla öyle şöyle di üzgündü baya güya morelini düzeltmeye gittim o bnm morelini alt üst etti ☺️☺️☺️
tarafından
Bosver canım hep lohusa hem bebegi küvoz de ne dediğini bilmiyordur
0 oy
(2,304 puan) tarafından
Ben olsam kırgınlığımi dile getiri sadece bebek için verdigimi söylerdim 
(1,280 puan) tarafından
En mantıklısı
0 oy
(124 puan) tarafından
Bebek için verirdim ama daha sonrada laf arasında lafını söylerdim 
0 oy
(5,196 puan) tarafından
Ay ben de tiksinirim yalan yok ama dan dıye de yuzune dsmem yanı. Dedıysem de gerı ıstemem. 
(5,196 puan) tarafından
He bı de nolursa olsun verırırdım yazık bebege
0 oy
(7,796 puan) tarafından

Ay ben kinciyim ya vermezdim ama sen ver:D bebişe yazık 

(1,280 puan) tarafından
Oğlumla gönderdim valla . Bebiş için yoksa asla vermezdim . Bende çok aramıştım oğlum kuvezde kaldığı zaman o geldi aklıma ☺️
(7,796 puan) tarafından
Ay evet ya bende aradım çok en son elle pompa yapan varya onu almıştım :D
0 oy
(626 puan) tarafından
Ben bebek için verirdim ya
0 oy
(2,921 puan) tarafından
Tiksinmesi sahsi, bireysel bir problem, yani bende sahsi esyalari paylasma taraftari degilim baska imkan varsa. Belli ki ilk basta istememis ama sozunu yutup sana geri yazmasi bile bir adim. Yeni dogum yapmis bir anne o, lohusa daha, alttan alman hayirli olur ve bence ver sevaba gir :)
0 oy
(8,031 puan) tarafından
Vermem ben herkesin icinde oyle dediği için 
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Verirdim herhalde ya neticede insan doğursa iken sağlıklı düşünemiyor ve sonuç olarak o sağlığı sütten bebeği beslenecek

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 180 göst.
0 oy
37 cevap 1,123 göst.
18 Haziran 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (1,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
0 oy
13 cevap 217 göst.

411,631 soru

12,392,006 cevap