0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (104 puan) tarafından
38+5 haftalık sabah erkenden doğuma giricem 20 aylik kızım var 2. Sezeryan im ne tür zorluklar bekliyor hiç bir fikrim yok kızım bırakacağım için üzgünüm biraz herseyin hayırlısı Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın bnde sağ Saglim oğluma kavusim inşallah 

6 Cevaplar

0 oy
(10,492 puan) tarafından
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Benimde bebelerin arası 22 ay hemen hemen ayni yollardan gecicez. İlkine göre daha kolay geçiyor 2. Sezeryan.ben 4 5 günlükken kendi işimi kendim görmeye çocuklara kendim tek başına bakmaya başladım. İş başa düşünce Rabbim gücünü kuvvetini veriyo 
(104 puan) tarafından
Ayy darısı bana inşallah canim Rabbım kolaylık versin hepimize
(10,492 puan) tarafından
Amin inşallah annelik çok güzel güzel olduğu kadar zor. Benimkiler büyüdüler çok şükür küçük 2 büyük 4 yaşında
(104 puan) tarafından
Rabbım acılarını göstermesin inşallah
-Reklam-
0 oy
(409 puan) tarafından
Allah'ım sağ salim kavuşmayi nasip etsin inşallah, endişe etme Allah'ım yardım ediyor kimseye kaldıramayacağı yük vermez rabbim 
(104 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun cnm
0 oy
(217 puan) tarafından
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. 22 gün önce 2. Sezerysnimi oldum ilkine göre daha çabuk toparlandım ama bünyedrn bünyeye değişir. Hemen ayağa kalkıp yürümek istedim ama doktorlar 4 saat geçsin dedi. 1 güne ayaklandim çok şükür. Sana tavsiyem bol yürüyüş yap ve varsa evden kahve makinesi götür her zaman şekersiz sütsüz kahve iç çok iyi geliyor. Bol kayısı suyu iç ben 2 gün kaldım ve kayısı suyu tükettim hep. Tekrardan hayırlı olsun bu arada ağrıların ilk gün çok olur ama unutacaksın ağrın yokmuş gibi yap ben öyle yaptıkça daha çabuk kalkmak istiyordum çünkü evde beni bekleyen 4 yaşında ki oğlum için hemen ayaklanmak istiyordum 
(104 puan) tarafından
Aldm kahve makinesi kahve yanıma hep 1.de bnde ayaklandım mecburen bakalm bunda ne olacak
(217 puan) tarafından
Kendini hiç strese koyma sakın. Ağrın çok olacak ama ağrını unutmaya çalışacaksin yoksa toparlanman zaman alır. Dediğim gibi bol yürüyüş çok iyi gelecektir. Bebeğine kavuştuktan sonra acı sızı kalmıyor gerçekten. Yarına hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Sağlıklı bir şekilde çıkarsınız hemen inşallah
0 oy
(153 puan) tarafından
Hayırlıca sağlıklıca geçer inşallah.Yanına rezene çayı ve bebek için mama alsaydın canım
(104 puan) tarafından
Rezene almadm ama mama hastane gerek yok dedi lazm olursa bizde car dedi ozel ztn belki 1 gece de kalmam imza atıp çıkmak istiyorum
(153 puan) tarafından
Rezeneyi gaz çıkarman kolay olsun diye dedim canım.Mamayı da bilirsin sezeryan olunca süt hemen inmiyor bebek aç kalırsa sarılık olur.Ama hastane verecekse gerek yok.Bu arada neden kalmak istemiyosun hemen kalkıp çıkamazsın ki.Zaten 1 gün yatırıyo özel
0 oy
(1,289 puan) tarafından
Saglicakla kucagina al ins Allah kimseye tasiyamayacagi yuk yuklemez ikisinede bakarsin ins zorlanmadan 
0 oy
(13,896 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım. Sağlıcakla kavuşun ☺️♥️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 137 göst.
15 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Izmirlianne (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
0 oy
4 cevap 80 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 1kalpde_2can (187 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 160 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,713 puan) tarafından soruldu

411,701 soru

12,393,935 cevap

44,027 kullanıcı

Kategoriler

...