0 oy
88 göst.
Aile kategorisinde (90 puan) tarafından

Hanımlar detaylı ultrason yaptırmak istiyorum İstanbul sultangazideyim çevrelerde olur yakın olur önereceğiniz hastane varmı ilgili bide fiyatları ne kadar bilgisi olan yazarsa çok sevinirim <3

2 Cevaplar

0 oy
(217 puan) tarafından

Kız bende sultangazideyim hangi Mahallesi'ndensin :D

(90 puan) tarafından
Hacı Şükrü deyim senn :))
(217 puan) tarafından
Bende Esentepe deyim:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben esenyurtta yaptırdım doktorum çok iyiydi 45 dakika falan sürdü ilgilendi çok araştırmada dogum yaptım perinatoloji doktorlari o doktor çok iyi demisti 
tarafından
Ben üzülürüm strese girmemek için yaptırmadım çok şükür kızım iyi
(90 puan) tarafından
Maşallah canım ya ne dicem meraklanıyorum çok 14 haftalıkken doktor bacak arasına bakmadan yandan erkege benzettim dedi haftaya gel dedi gittim kendini göstermedi ugraştı sonra 18 hafta oldum başka doktora gittim kıza benziyo dedi bacak arası boş dedi bende baktım hakkaten boş bariz belli çıkıntı yoktu net kızmıdır sence ya direk kız dyeblirdi kıza benzyo bacak arası boş bi ay sonra gelirsin dedi
tarafından
Özele mi gittin canım benim ozeldeki doktorum 16da gel belli olur demişti biz gidemedik 19+5te detaylı ultrasonda kesin kız dedi doktorum net dedi doğru çıktı
(90 puan) tarafından
İlk özele gittim sonra devlete ama devletteki aşırı ilgilendi herşeyi söyledi bak eli burnu flan dye bacak arası boş dedi kıza benziyo dedi bi ay sonra gel dedi bebek baya büyük hani erkek olsa çıkıntı olurdu illa dimi
tarafından
Tabi canım olurdu evet

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
0 oy
1 cevap 52 göst.
0 oy
3 cevap 101 göst.
20 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Vinking (154 puan) tarafından soruldu

403,687 soru

12,094,367 cevap

36,389 kullanıcı

...