0 oy
173 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (335 puan) tarafından
Kızlar emzirme dönemindeyim bebeğim 1 yaşında, emzirmede adet tarihinde değişiklikler olabiliyormuş. Ayrıca tiroid hastasıyım haşimoto. Tiroid hormonları dengesizleştiğinde de adet olunmuyor, ama daha geçen ay kontroldeydim doktor herşey yolunda, bir dahakine Ağustos ta gel dedi... Normalde 21 gün arayla adet olurum doğumdan sonra tiroidim yerinde olduğu zaman 3-5 gün gecikti en fazla, şimdi de bir haftaya yaklaşıyor test aldım yarın sabah yapacağım ama içimde bir korku var ya hamileysem diye...

Aslında titizce korunuyoruz hamile kalmak çok düşük ihtimal gibi ama neden adet olmuyorum yaa.. tiroid hormonum yine mi değişti ki kafamda deli sorular....

Bir de benim ilk gebeliğimde adetimin geciktiği haftadan başladı mide bulantım, perişan vaziyetteydim daha ilk haftadan şimdi öyle bir durumum da yok yani..

3 Cevaplar

0 oy
(695 puan) tarafından
Emzirme dönemindede olabiliyor bir iki gün gecikince kafaya takmışsındır strestende gelmez
(695 puan) tarafından
Geçersiz mi negatif mi
(335 puan) tarafından
Geçersiz canım, neden öyle oluyor ki
(695 puan) tarafından
Farklı marklardan alsaydın
(335 puan) tarafından
Kocam 1 tane almış tekrar eczane ye gitmesi üşendirici değil mi ya... İyi marka ne onu bileyim ondan alalım artık bari
(695 puan) tarafından
Valla ben hep 2 farklı markadan alırım ikisinde de en ucuzundan farklı marka aldım ikisinede peşpeşe yaptım çıktı
-Reklam-
0 oy
(3,386 puan) tarafından
5 gün gecikti bendede tiroid var dün test yaptım hamileyim 
(335 puan) tarafından
Neeeeee kız hayırlı olsunnn çok duygulandım şuannn... Ama benim hamile olmam pek mümkün değil gibi , dün ben de test yaptım geçersiz çıktı sinirim bozuldu:D
Tiroid le mi ilgili acaba diyorum çünkü şu sıralar çok sinirliyim de, gerginlik var biraz, ve bu beni üzüyor. Yani hem hasta olmak üzüyor hem de eğer hamileysem de üzülürüm, ama bir yandan sevinedebilirm
(3,386 puan) tarafından
Anladım canım hayırlısı saolsin tatlım
(335 puan) tarafından
Çokça kalpp
0 oy
(778 puan) tarafından
Ben iki hamileliğimde de sonradan öğrendim günüm baya geçince birinde enfeksiyon kapmıştim o yüzden adet tarihime hiç dikkat etmedim ikinciside bugün yarın olurum diye beklerken 15 gün geçtiğininde test yaptım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 58 göst.
28 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ikra ece (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
24 Haziran 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 113 göst.
0 oy
2 cevap 141 göst.
8 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Tazeanne_09 (32 puan) tarafından soruldu

405,716 soru

12,157,864 cevap

36,596 kullanıcı

...