0 oy
161 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bebegim 7 aylık prematüre sleepy 2 numara kullanıyorum buaralar bacaklarının arasi kızarıyor bezden mi oluyordur sizce cildi beyaz baya sıcaktan mi oluyordur bez küçük gibi durmuyor kilosu da 4400 3 paket 2 numara bez var onuda bitirseydik iyi olurdu 

4 Cevaplar

0 oy
(2,783 puan) tarafından
Evet canım kızarıyorsa bez sıkıyordur
tarafından
Sağol canım 4 kilo 3 de büyük gelmez mi
(2,783 puan) tarafından
Hayir gelmez canim zaten 1 tık büyük gelse bile rahatsız etmez ama küçüğü canini yakar
tarafından
Anladım canım doğru
-Reklam-
0 oy
(3,576 puan) tarafından
Bacak kısmı sıkıyorsa ve taşıyorsa küçük geliyodur canım
tarafından
Sağol canım degistircem o halde 2 paket açılmamış var onu bitirseydik iyiydi
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Ben şöyle yapıyorum misal sleepy 2 numara 3-6 kilo arasi sleppy 3 numara 4-9 kilo arası senin bebisin kilosuna göre 3 numarayı tercih ederdim
tarafından
Baby turbo nasıl acaba kullandınız mi
(1,063 puan) tarafından
Doku olarak sleppyle aynı gibiler kalıp olarak daha geniş canım bu kilo aralığında kullanım için ideal
tarafından
Çok sağol canım
(1,063 puan) tarafından
Rica ederim canım eğer bulundugun yerde varsa molfix pure soft en iyi tercihin olabilir
tarafından
Molfix çok pahalı ya
0 oy
tarafından
Sleepy'nin kalıpları çok dar. Muhtemelen bacaklarının oradaki sıkma yani kızarma olayını 3 numarada da yaşarsınız. 3 numarayı da stok almayın. Bir de bezin içinde ve dışında lastik oluyor ya, içindeki lastiği elinle yırt kopart. Dışarda lastik olmasından dolayı taşma yapmaz. 

Bu arada 7 aylık diye yanlış mı yazdınız anlamadım. 7 aylık için 3 bile sıkar çünkü. Tam anlayamadım. 

Sleppy genel olarak dar maalesef. Alt kısmında ağ gibi yer uzun oluyor ama bacakları sıkıyor.
tarafından
Sağol canım dediğini yapicam yok doğru yazdım 10 gün sonra 7 aylık olucak ama 3 ay erken doğdu 4400 kilosu

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 250 göst.
0 oy
10 cevap 274 göst.
29 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mina gozde (2,671 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
2 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 253 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,514 puan) tarafından soruldu

414,223 soru

12,466,236 cevap

46,901 kullanıcı

Kategoriler

...