0 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde (1,066 puan) tarafından
Ben uyuyamıyorum düşünmekten peki ya sizler......

Neden uyumuyorsunuz 

25 Cevaplar

0 oy
(4 puan) tarafından
38 haftaligiz idrar yolu enfeksiyonu oldum , ateş ve sol böbrek ağrısından ölüyorum Allah'tan annem bakıyor yanına geldim de .ağrı ve haliyle agirlastik uyur gezer dolanıyorum 
(4 puan) tarafından
Allah razı olsun canım İkinci gebelik Allah düşmanımin başına vermesin yatakta kitlendim havele geçirir gibi eşim ellerimi kollarımı tuttu titremekten
(4 puan) tarafından
Normal dogum
tarafından
Kıyamam canım kontrole gittin mi bebis nasıl hastanede yanımdaki kadın sırf enfeksiyondan mafoldu 2 hafta hastanede kaldı çok kötüydü çok dikkat et
(4 puan) tarafından
Gittik enfeksiyon ilaç yazıldı serum takildi ağrı kesici çok ağrı yaparsa parol atıyorum bebek gayet iyi maşallah ama ben kamyonun tekeri patlamış lastik gibiyimmmmm
tarafından
Kıyamam zor tabi son günler nerdeysw
-Reklam-
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Yarın yine doktor randevum var o kadar sıkıldım ki isyan etmiyorum ama çok sıkıldım (bebiş olmuyor )
(1,117 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda kucağınızi doldursun bacım ben 6 yıl bekledim çok zor ama rahat ol 9 ay diyorsun stres yapma  rabbim nasip eder rahim filmi çekersiniz belki geçer hamişler dua edin ☺️☺️
(1,558 puan) tarafından
Amin inşallah 9 değil ama 19 :(
(1,117 puan) tarafından
He 19 ay rabbim hayırlısını nasip etsin canm çikolata kisti dedniz ona göre bı tedavi yapıldı mı ne diyor kist hakinda doktorlar  belki rahim filimnde sonra da iyi olur insallh
(1,558 puan) tarafından
Çikolata kisti küçük bir sorun teşkil etmez dedi biraz önce de doktordan geldim klomen diye bir ilac kullanmıştım o da kist yapmış 2.5 cm rahim filmi yapmayalım bu ay diğer ay yapalım dedi şimdilik böyle bakalım :)
(706 puan) tarafından
Allah kimseyi evlatla sınamasın dizinde kucaginizi biran önce doldursun canım takma fazla
0 oy
tarafından
Valla bende bilmiyorum niye uyumadığımı bebegimi zar zor uyuttum takılıyorum burda
(1,066 puan) tarafından
Sabah pişman olacaksın keske uyusaydım diye biliyorsun dimi
tarafından
Kızım öğlene kadar uyuyor aşkım ya çok şükür
(1,066 puan) tarafından
He sanslisin o zaman benimkiler 7.30 da ayakta da
tarafından
Daha küçük o yüzden uyuyor 7 aylık düzeltilmiş 4 aylık prematüre
0 oy
tarafından
Bende düşünmekten uyuyamıyorum …
(1,066 puan) tarafından
Sen ne düşünüyorsun bacim
tarafından
Evliliğimi kendimi çocuğumu işte Allah ferahlık versin
(1,066 puan) tarafından
Amin gulum rabbim ferahlık versin
0 oy
(576 puan) tarafından
Hamam böceği malesef giderden cikmiş haralde 5 dkk önce ilaç sıktım ölmüş korkudan uykum kaçtı
(1,066 puan) tarafından
Anladim uyu bacim pişman olursun bide kucuk cocuk varsa sabah keşke uyusaydım dersin
tarafından
Ay çok korkuyorum bende bizim apartman dolu
0 oy
(3,364 puan) tarafından

Pubg :D Kız kardeşimle bikaç el oynadık. Günün yorgunluğundan sonra anca kafa dağıtıyoruz

(1,066 puan) tarafından
Bu saatte :))))
(3,364 puan) tarafından
Heee :))  asıl bu saatte oynanır kız. Anca çıktım işte uyumaya :D
(1,066 puan) tarafından
Peki bakalım
0 oy
(706 puan) tarafından
Çocuğu uyutayim derken ben uyumuşum 12 buçukta uyandım uyku girmiyo
(1,066 puan) tarafından
E almışsın uykunu yeter bacim
0 oy
(1,117 puan) tarafından

Bebiskomun naziyla uğraşıyorum ☺️ son haftamız yatrmiyor duşnmeyede vaktim olsun sağ olsun her saat başı yiklamdim aaktayim misali baci:D:D

(1,066 puan) tarafından
Doğduktan sonra yatabilecegini mi düşünüyorsun yoksa şakacı seni:)
(1,117 puan) tarafından
Orası muamma  işte:):)etrfdakiker diyor iyi zamnalrin dersin karnımda olaydı eşimde diyor yardimici olurum bakalım yaşayıp görcez bacım diyom eşime bu hafta tam dinleme metodu toprlanmisken bebek gelene  kadar yok hazırlık yaptiryo bize cimcime sanrm yatirmiyor ☺️
0 oy
(7,971 puan) tarafından
Sivrisinek sesi duydum oğlumu ısırmasın diye bekliyorum çıksın oldurcem flasi açtım ses var görüntü yok deli oldum çocuğumu isiriyor hep beni isirsa tınlamam
0 oy
(387 puan) tarafından
Oğluşum akśam uykusundan beri 2 ,3 defadır kalkdi pişpisladm yine kalkdi maması yedirdim şimdi uyumaya calişiyor o yüzden bide Haziran'da sosyal hizmetlerle adliyede görüşcez çocuguda istediler onu düşünüyorum 
(1,066 puan) tarafından
Neden sosyal hizmetler ne alaka kiz
(387 puan) tarafından
Velayet durumu için lazımmiş
0 oy
(1,316 puan) tarafından
Balkondaki toplayamadığım camasirlar.. uyuyordum aslında bi de ne duyayım gökgürültüsü. Hemen hava durumuna baktım yagis gostermiyor. Icim rahat etmedi bi de gidip balkona baktim.birsey anlamadim bir dakika falan bakarken bi de ne göreyim yağmur yağiyor bile.  Cok sükür ucuz kurtuldum yine az ıslanmıs...
0 oy
(416 puan) tarafından
Kaynanam tabiki
0 oy
tarafından
Ütü yapıyorum, mola verdim :)
0 oy
(1,778 puan) tarafından

Oğlan kalktı uyuttum şimdi de sabah namazı bekliyorum..

Biraz da kafamda deli düşünceler :pouty:
0 oy
tarafından
Bugün midem çok ağrıyor ilaç içmeme rağmen dayanacak gücüm kalmadı ondan yaklaşık bir ay önce kaynanam midem ağrıyor dediğinde kahvaltı yapamam dediğinde umursamamıştım bu gece onu anladım ki mide ağrısı bir daha kötüymüş insanlar ne kadar kötü olursa olsun benim hep iyi kalmam lazım çünkü kötü olunca ile başıma bir şey geliyor öldüm ağrısından gece 3 oldu sürekli uyandım bebek ağladı ağrısı çok kötü ağrı kesici de odamda bitmiş gece bir an ağrı girdiği için kimseye de gidip istemedim odamda bulamadım her hastalık çok kötü ya Rabb'im insanlara şifa versin hastalık da çok zor birswy normal bir soğuk algınlığı ilacımı aldim
0 oy
(1,928 puan) tarafından
Kızım uyutmuyor. O bir uyusa ah bir uyusa. Peşinde dolanmaktan bacaklarım patlayacak gibi ağrıyor artık. 
0 oy
(112 puan) tarafından
24 aylik kızıma tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum:( ama başarılı olamıyorum:(
0 oy
(441 puan) tarafından
Hastanedeyiz kızım bugün havale geçirdi 
(676 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım yüksek ateştenmi
0 oy
(1,796 puan) tarafından
WC ye uyandım adım atar atmaz kasığıma ağrı sağlandı çok canımı yakıyor şu haftalar hemen geçsin de gelsin artık oğlum çok zorlanıyorum 
0 oy
(8,618 puan) tarafından

"BEBEM" ne olcak ki başka ;):sleeping:

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 236 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nur343746 (8,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 167 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Zeynnpp (470 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 218 göst.
28 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neyney (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 466 göst.

404,880 soru

12,128,697 cevap

36,493 kullanıcı

...