0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (689 puan) tarafından
bebegimin kışlıklarını kaldirirken dusundum de bunlari bir daha giyemeyecek oluşu bile beni huzunlendiriyo nedense. daha düne kadar hemen buyusun de bizi rahat biraksin diye dusunuyoduk ama bir yandan da biz onu birakamiyoruz degil mi? buyudukce uzaklasacak gencligimiz guzelligimiz esimiz dostumuz cocugumuz sevdigimiz her sey ve herkes bir bir gidiyo geriye sadece ruhumuz kalacak boyle dusununce cok garip hissettim hayat cok tuhaf hicbir sey seninle kalmiyor hicbir sey sana ait degil ve sen de hicbir yere hic kimseye ait degilsin 

1 cevap

0 oy
(2,416 puan) tarafından
Evet öyle maalesef ki.. Kızım şuanda 5 yaşında daha dün bebekti gerçi benim gözümde halen bebek.. Ama gittikçe büyüyor ve o büyüdükçe ben duygulanıyorum. Rabbim acılarını göstermesin..
(689 puan) tarafından
amin canim. ne heveslerle aldim kiyafetlerini ne heveslerle giydirdim sanki hep onu giyecekmis gibiydi. ilk cocugum olunca cok duygulaniyorum ben de. anne olmak boyle bir sey demek ki ama cocugun bundan habersiz.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 114 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Annelikhisiyati (217 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 633 göst.
0 oy
3 cevap 252 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 404 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Zelal...Swdn... (11,217 puan) tarafından soruldu

403,387 soru

12,083,814 cevap

36,364 kullanıcı

...