Bol bol dua oku canım. Ben netten ne kadar dua varsa okudum şimdi eşimde bende ailesiyle hiç bir şekilde konuşmuyor görüşmüyoruz. Rabbime şükürler olsun kurtuldum, inşallah seninde eşin en yakın zamanda sana düşkün olurda sende mutlu olursun. Elinden geldiğince birlikte onun sevdiği şeyleri bulup beraber yapmayı dene. Ben eşimle evde tavla oynuyorum, arada ona güzel yiyecekler yapıyorum. İllaki yemek için değil atıştırmalık vs de olur.
Aynisi bende vardı cnm benim kocamda öyleydi çocuk oldu herşey bitti hep anası hep anası anası siyaha beyaz deseydi beyaz kalırdı o derece ne oldu çocuk herşeyi değiştirdi az daha sık dişini elbet yoluna giricek herşey gülüm bir yavrunuz gelsin
Suanlik yapabileceğin su cnm yorumları okudumda benim başka sıkıntım vardı ben bu şekilde çözdüm .. doktoruna açık açık söyle ben çok stres oluyorum lütfen birlikte geldiğimizde eşimede stresten kesinlikle uzak durmami söyleyin de.. illaki dicektir ama doktorundan rica et benim söylediğini.soylemezseniz diye sonra eve geldiğinizde deki ben çok sinir oluyorum bana batıyor artık hormonalrimdan kaynaklı benimle ilgilenmeni normal insanlar gibi sabah benimle kahvaltını yaptıktan sonra direk ise gitmeni yada işten direk eve gelmeni istiyorum ben üzülünce gerçekten çocuğumda üzülüyor vs vs vs... doktorda dediği için etki edecektir doğumuna 2 ay var 2 ay içinde düzelirse devamı da gelir diye düşünüyorum ALLAH sabir versin inşallah keşke başta oturmasaydın cnm
Böyle tavırlar yüzünden insan evlendiğinde pişman oluyor , evliliğinde bir değer bir önemi var bunu kendi eşlerine yaşatmayan adamlara yazıklar olsun ...
Evlilik sadece birlikte yatmak uyumak değil ki , ama.ne yaparsın , ...
1,491,658 soru
24,374,602 cevap
348,243 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın