0 oy
61 göst.
Diğer kategorisinde (2,936 puan) tarafından
Kızlar genel durumu iyi duruyor ağlamıyor uyanıkken emip kaka yapyor  ama arada  uyurken çok hızlı nefes alıp veriyor acaba normal midir bu koşudan gelmiş gibi nefes alıp veriyor 4 aya gırdik bu arada 

Eşime dedim oda bebeklerin nabzı çok hızlı atar normal insana göre dedi 

Doktora götürsemmi 

4 Cevaplar

0 oy
(1,914 puan) tarafından
Ben götürmüştüm bende korktum normal dedi baktı biseu yok dedi sende götür için rahat etsin etmez biliyorum günde 3 kere gittiğimi biliyorum :))) neden bu kadar uyuyor diye gittim 3 günlük ne yapabilir demişti doktor şimdi uyusun diye gözünün içine bakıyorum 
(2,936 puan) tarafından
Benm eşimde acilde çalışıyor ters bir durum olsa ben anlarım goturmemmi diyor balgamı var ya genzi ya burnu tikalidir diyo da anne yüreği işte gel anlat goturcem galiba ya ciğerlerini dinlerler biseyde yapamazlar başka diyor eşim
(1,914 puan) tarafından
Doğru benim kızıma da baktılar normal dediler. Eşinde acilde az çok biliyordur sen bilirsin normal durum kuzum
-Reklam-
0 oy
(690 puan) tarafından
Eşin dogru söylemiş esas bebeklerin aldıgı nefes dogru olanmış benim kızımda öyleydi hızlı alıp verirdi 
(2,936 puan) tarafından
Eşim acilde çalışıyor da o dedi ben ters bişey hissetsem götürmem mi bir sorun olsa morarir çocuk nefes alamaz diyor da işte tedirgin oldum ya
(690 puan) tarafından
Kücük bebekler öyle ama nefes alış verişi hızlı olur Allah korusun farklı bir tepkilerde olurdu elbet aslında en doğru nefesi bebekler alıyormuş
0 oy
(10,859 puan) tarafından
Bazwn uykuda brnim oğlum da yapıyordu böyle heyecanlanmis gibi iç çeker gibi dimi 
(2,936 puan) tarafından
Öyle kuzum aynen
(10,859 puan) tarafından
Valla bende korkmuştum ama eşim bi takip edelim dedi sonra geçti
0 oy
(742 puan) tarafından
Burnunu çek sürekli canım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 162 göst.
23 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (548 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 81 göst.
1 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sebebine (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 102 göst.
0 oy
3 cevap 100 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,705 soru

12,157,129 cevap

36,595 kullanıcı

...