0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (450 puan) tarafından

ilacı doktoruma  yolladım ama cevap vermedi hala. hamilelikte kullaniliyomus yinede burdan paylasmak istedim. bunu kullanıpta faydasını gören var mi ? gece yatmadan önce 2 tane iciliyormus. ama ben şuan duramiyorum mide bulantisindan aglicam şuan bi tane içşem bişey olur mu bide aç mi tok mu içsem faydasini görürüm lütfen cevap verirmisiniz

image

13 Cevaplar

0 oy
(1,827 puan) tarafından
Bende hamileyken kullandım bulantı için ama dr dan cevap bekleyip öyle için derim 
(450 puan) tarafından
ya hic cevap vermezse napicam duramiyom ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet hamilelikte kullanılıyor. Bence abartma yani iki tane yerine olabildiğince aza indirmeye calis. Şu an kullanabilir misin bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim. En geç  12/13 haftalarda bırakmaya calis 
(450 puan) tarafından
gece yatmadan önce iciliyomus ama suan da da duramiyorum napicam bilmiyorum
tarafından
Yani benim sabah da içtiğim oldu. Kendini sartlama ama çok kötü isen iç bir tane
0 oy
(14,695 puan) tarafından
bende de var bulantı için verdi şiddetli bulantıda 6 saatte bir yazmış üstüne
0 oy
(481 puan) tarafından
7 ay boyunca kullandım hiç dinmedi bulantım. Kendim kestim daha doktor yazacaktı. Hamileliğim boyunca hiç geçmemişti bulantım. Doktor sıkıntı yok demişti 
0 oy
(2,416 puan) tarafından
İkinci hamileliğimde kullandım çok faydasını gördüm hatta içmediğim zamanlarda bulantıdan mahvoluyordum
0 oy
(122,853 puan) tarafından
fena uyku yapiyo bu 
0 oy
(2,945 puan) tarafından
İlk aydan son aya kadar kullandım. Ben ölüyordum cünkü. Ama doktorundan yanıt gelsin öyle iç. 
(450 puan) tarafından
cevap vermicek bu gidişle valla ya
0 oy
(2,212 puan) tarafından
Gece yatmadan 2 tane sabah aç karnına 1 tane alırdım bulantımı biraz azaltırdı
(450 puan) tarafından
ibsallah ise yarar ilk hamileligimde yaramamisti bu ikinci hamileligim umarım yarar :((
0 oy
(1,144 puan) tarafından
Zaten bu hamileleikte bulanti icin kullanilan bir ilac sorun olmaz ama ne kadar kullanacaginizi doktorunhz soylesin.
0 oy
(522 puan) tarafından
Benim aşırı mide bulantım oluyodu yemek yiyemiyodum içtikten bı kaç saat sonra etki ediyor günde 4 e kadar gece 2 gündüz sabah ve öğlen kullabilitsin çok etkisini gördüm elhamdülillah iyi geldi bana
(450 puan) tarafından
eşim aldım iki saat önce bi tane ictim duramadigim icin ama etki etmedi sanki ya bide gece yatmadan önce iki tane icicem
0 oy
(522 puan) tarafından
Ama zorunlu kalmadıkça içme azami 4 tane 
(450 puan) tarafından
keşeke zorunlu olmasam duramiyorum
0 oy
(474 puan) tarafından
Gece yatmadan 2 gün içinde 2 tane icme hakkı var  günde 4 tane içilebilir cnm 
(450 puan) tarafından
yani bu gece ve yarın gece yatmadan önce iki tane içiliyor dimi reçetede öyle yaziyodu
(474 puan) tarafından
Cnm günlük 4 tane mesela gece iki tane sabah uyandığında varsa bulanti 1 tane sonra öğle 1 tane içe biliyorsun kotuysen iyiyse icme
(450 puan) tarafından
kötüyüm cnm hic sorma gece yatmadan önce iki tane icmeye basladim bu sabah bitane ictim icmez olsaydim gözlerimi açamadim baya uyku yapti ama en azindan rahatlatti biraz hap beni
(474 puan) tarafından
Bende hiç yapmadi benim bünyem alışık olduğu içindir
0 oy
(9,131 puan) tarafından
Kullanabilirsin ama uyku yaptığı için akşam yatmadan kullanılması öneriliyor 
(450 puan) tarafından
eşim aldim 2 saat önce bi tane içtim kötü oldugum icin ama fayda etmedi bide aksam yatmadan önce icicem

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 218 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ozlem.23 (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 155 göst.
18 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ikra ece (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 83 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Asafmuho (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 171 göst.
14 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu

405,631 soru

12,153,597 cevap

36,580 kullanıcı

...