0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (1,633 puan) tarafından
Kızlar Allah rızası için bı yardımcı olun iki aylık bebeğim bı an susmuyor hep ağlıyor doymuyor sanıp mama veriyorum ama yok tek derdi emerek uyumak alistirmadim hep yedirip koydum yerine niye böyle oldu bilmiyorum emzik versem biraz nefes alırım diyorum veriyordum ama tutmuyor az önce lavaboya gittim resmen sesi gitti ağlamaktan 

6 Cevaplar

0 oy
(1,914 puan) tarafından
Daha çok küçük sakın şekere batır diyeni dinleme pekmezle batır diyeni dinleme. Mama içerken uyuya kalmıyor mu?
(1,633 puan) tarafından
Uyuyor yerine koyunca hemen ağlıyor yine gazını da çıkarıyorum
(1,914 puan) tarafından
Canım ben hiç emzik vermedim ama yumuşak uçlu olanlar varmış kayınvalidem dedi onlardan mı aldın diğerleri ağzına büyük gelebilir. Emzik kafası yuvarlak olanları hemen alıyormuş bebek. Kuzenim şekere batırmıştı doktoru onu maf etmişti yenidoğandı bide
-Reklam-
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Fikir vercek yok mu
0 oy
(1,524 puan) tarafından
12 yane emzik denedim damaklisimdan damaksizina kiraz şeklinden eski usul bakkal emziklerine kadar tutmayinca tutmuyor bacim ne denersen dene 
0 oy
(2,277 puan) tarafından
Annem küçükken sevmediğim tarzda bir emzik almış sevdiğimide köpekler açıkmış onlara verelim demiş atar gibi yapmış ama saklamış ağlamışım tabikide ni kaç gün diğer memeye mecbur kalmışım onuda sevmediğim için bir kaç gün sonra bırakmışım
(7,710 puan) tarafından
Bırakma değil alıştırma yöntemi sormuş :)
(2,277 puan) tarafından
Ama sizinki çok küçükmüş bilemedim ama yok şeker yok pekmez bilmem ne sür onlar işe yaramıyor ben aksine öyle olunca dahada emiyormusum
(2,277 puan) tarafından
Ahahha dur ayılamamışım ben daha :))
(2,277 puan) tarafından
Uygun bulana kadar alacak ozaman mecbur dayımın çocuğuna doğru emziği bulana kadar almışlardı
0 oy
(7,710 puan) tarafından
Benimki de 4 aylık ben beceremedim valla 
0 oy
(11,431 puan) tarafından

Surda pusuya yatayım 4.5aylik kızım için bende:D

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 174 göst.
16 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,633 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 45 göst.
0 oy
0 cevap 118 göst.
27 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Oylesinebiriiste (1,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 214 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Bicirik1 (124 puan) tarafından soruldu

408,227 soru

12,262,162 cevap

37,363 kullanıcı

...