0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (945 puan) tarafından
Kaynanam aradı eşimi,bayramda gelmeyle alakalı, eşimde net değil belki gelirim dedi. Oğlanı getirecek misin diyor?

Oğlanı?

Eşimde de yok belki Ekim'de küçük daha dedi. 

Ben gelirim 4 -5 gün diyor, bir hafta olmaz mı diyor! ya tam pislik. Bende dedim eşime, beni adam gibi tatile götürmezsen Ekim'de b..k gideriz dedim. 

Bebeğim 5 aylık ve kaynanam doğumun ertesi günü hastane olaydı çıkardı sanırım buradaki ilk postumdu. 

Ben saygısız terbiyesizmişim. İlk postu okuyun anlarsınız 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uzak dur yeni doğmuş bebeğe hırsla çarpmış bu sefer sinir olursa ne var ne yoksa atar size dengesiz biri okuduğuma göre 
(945 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım okuduğun için. Aşırı hırslı ve kıskanç birisi. Zaten gitmem bayramda sonbahar için Allah büyüktür diyorum.

Muhatap olmam bebeğimi asla verip tek bırakmam. Burada kaldı doğumdan sonra 1 ay yüzsüz. Kucağına çok nadir verdim hemen aldım
-Reklam-
0 oy
(945 puan) tarafından

Doğum yaptım sütüm gelmiyor süt sağımı yapıyorum beni kameraya gösteriyor. Bende gösterme dedim olay çıkardı hastane odasında bağırıp çağırıyor eşim zor susturdu anasını ben bir şey demedim şoka girdim sanırım :) yani eşim falan beni haklı buldu ve ben çok soğudum kaynanadan, kocamın hatrına demiyorum bir şey. 

Ve kaynanamın annesi dediki bana 

Sen burada olsan çoktan boşanırdınız kaynanan sizi kıskanıyor dedi :) kendi anası dedi ve doğru iyi olmamızı istemiyor sürekli eşime dedikodumu yapıyor 

0 oy
(2,349 puan) tarafından
Ya anlıyorum babaanne hevesi görmek istiyor ama doğru bulmuyorum daha çocuk küçük jöle gibi tutsan tutmaya kıyamıyorsun ingası bitmez gazı bitmez emmesi bitmez yani daha sevilecek döneminde değil biraz ele avuca gelsin rahat dönemine girsin zaten yaptığıda ortada zaten bebek dediğin yanlış anlaşılmasın ama belli bir dönem gelişimi vs acısından sancılı bir dönem zaten ben büyükler olsun küçükler olsunn yardımlsrı dokunmuyorsa gelmeleri taraftarı değilim babaanne her ne yaşansa bile görme sevme hakkı var ama zamanı değil heleki bu huyda olan bir kadın için hiç zamanı değil haklı buluyorum seni
0 oy
(2,643 puan) tarafından
2.ye hamileyken kaynnam buda kiz olursa beni cagirmayin gelmem dedi.herkez tepki gosterdi gunah ole deme falan diye.bende birak seni cagirmayi eve bile giremiceksin dedim gulerek.saka yapiyorm sandi heralde kizim oldu rabbime sukurler olsunkj.eve sokmadim.onada goturmedim.muhatap olmadim sonra pismanlik yasadi tabi fazlasyla ama hala mesafeliyim ole surekli evime almam sene bir yada 2.bende gitmem ayda yilda bir gitsemdw en fazla 1saat esimde bensz gitmez zaten.yanj benm covuguma o sekil yapan insani o hastane odasinsa bi guzel doverdim.evimdedw istemezdm.esimde baksan isine hatir falan hepsj bi yere kadr.esim gondermeseydi ben gonderirdm.gitmwzdmde
(945 puan) tarafından
Çok haklısın, ben yapamadım. Çok şeyi haketti aslında ve artık Allah'a havale ediyorum
tarafından
Kız olunca ne oluyor ya kurban olsun yazık kafasına
(945 puan) tarafından
Evet bende sinir oldum. Kız yada erkek sağlıklı olsun önemli olan o
(2,643 puan) tarafından
Geri kafali erkek diye kuduran kiz erkek ayriminda erkegi nedense vazgeclmez sanan gerizekalinn teki.asla kizlarimi ezdirmiyorm ona.hatta bi oglum var gecen bayram ogluma bayramlik almis kizlarima almamis.bende ogluma aldgi bayramligi ayaklarina attim.tek torun bu degil bak isine diye.sonra kizlarimada para versi iste hani herkezn aldgini giymiyorlar ya oyuzden almadim onlara kendjleri alsin diye dusundm dedi.bende senin o pis dusunceni gebertrim dedim ses yok.kurban olsn herkez kiz cocuklarina.ki benmde kizlara cok duskun oldgumu biliyor yapuyor ama cevabini aliyor sonra oturuyor assaya pisman olup ozur diliyor.
tarafından
Ayrım yapmak çok yanlış kız veya erkek
0 oy
(12,779 puan) tarafından

Üşenmeden gittim okudum canım bende doğumda bir takım kaynana terörüne maruz kaldım 4.5 aylik anneyim ve 8 aylik doğurdum 3 aydır da telefonum bozuk sürekli telefon elinde anangille konuşursan bozulur vs vs gibi saçmaladı eşime de alma diyip durmuş bende aldırmadim telefon alma kırarım dedim bozuk telefonla idare ediyorum ama o bayram 15 dk uzağımda olan kaynanama gitmedim bu bayramda gitmeyecegim kendi ailemin yanına gideceğim sadece kusura bakmasın kendi kızı dedi Nur annem çok bakıyor telefona ne yapıyor o telefonda karına sahip cik dedi kocana aman bacı kavga neyin etmeyin annem yüzünden dedi ki o zaman telefon da yoktu elimde servise göndermiştik yalancı iftiracı kadın 

(945 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
Hepsi aynı fitne fesat demek ki
Allah büyüktür diyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 144 göst.
10 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 394 göst.
24 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde HASRETiM160121 (2,298 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 296 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 152 göst.
25 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde halimegokmennn (62 puan) tarafından soruldu

411,008 soru

12,369,235 cevap

42,255 kullanıcı

Kategoriler

...