Valla hiç korkulacak bişey yok ilk defa mı çektireceksin?
22 yaşındayım bu zamana kadar gitmemiştim bende çok korkuyordum ta ki geçen aya kadar öyle bir dişim ağrıyordu ki kulağıma vuruyordu ağrısı ne soğuk ne sıcak uygulama geçirmedi ağrısını devlete randevu aldım onun günü da baya vardı artık dayanamıyordum eşim özele gidelim dedi gittim baktı doktor çekmeme tarafındaydi ben yok çekilsin dedim o sırada daha ağrıyordu çünkü geri ilaç verdi o gün geçti yine çektirmek istemedim ama o acıyı yaşamam aklıma geldi 2 gün sonra gittim korkuyordum doktor geçer hemen fln dedi gerçekten de öyle oldu hatta çektirmeden önce şakasına o dişimi isterim dedim tmm veririm demişti doktorda çekti hissetmedim bile daha gözüm kapalı çekmesini bekliyorum doktor hadi kalk dedi dişi gösteriyor çok rahat çekildi sonrası da aynı şekilde hiç ağrısı fln olmadı yerin
İkincisi de daha iki gün önce çekildi bunda devlete gitmiştim normalde diğer çekilen dişim ağrıdı zaman ki aldığım randevuydu neyse gittim bu kez kök dişim vardı dolgu olursa doldu yoksa çekilsin dedim doktora o da hiç duymamış oluyum baya çekilmelik dedi bende çekilsin o zmn dedim uyuşturdu dilimin dudağımin yarısı da uyumuş hissetmiyordum kökü de çıkartmış gördüm alıştım ya bir daha randevu alacam hatta bu kez 20lik dişim için ama geri çekilen dişlerimin yerlerine kaplama yaptırmayı düşünüyorum kararsız kaldım ne yaparsam
1,492,895 soru
24,392,838 cevap
349,435 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın