0 oy
134 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (2,356 puan) tarafından

image

bunlardan kullanan var mı aranızda kızlar yeni aldım gratisten hep indirimdeydi 

1 cevap

0 oy
(2,267 puan) tarafından
Bee beauty ürünleri iyidir sorun çıkmaz bence ama celenes bir efsane keşke yarını bekleseydin kız yarın büyük indirim var birde c vitaminli olanaları evdeyken sür güneşe çıkma leke yapıyor
(2,267 puan) tarafından
Celenes ürünlerinde indirim bulursan al diğer ürünlerle destekleyince çok faydalı roll onları aynı şekilde ter önlüyor
(2,356 puan) tarafından
Yaaaa bilmiyordum cnm tamam inşallah bende memnun kalırsam sürekli alırım:)
tarafından
C vitamini için ne onerirsin
(2,267 puan) tarafından
bu konudan çeken biri olarak Garnier c vitamini kullandım kayınvalidemde ondan aldı onunda leke çil problemi vardı memnunduk ama fiyatlar vs aldı gitti şuan proscin ürünleri kullanıyprum çok memnunum zaten dikkat etmem gerekiyor çünkü ciltten sıkıntılı ve tedavi  vs gördüm bana proscin bütçe olarakta cilt olarakta iyi geliyor tabi herkeste farklı olabilir ama ben bu ürünlerde memnun kaldım açıkcaaı bu arada proscin serum krem temizleme ürünü hepsi c vitaminli kullanıyorum
(2,267 puan) tarafından
Eğer leke vs problemin varsa kesinlikle çözüm lazer maddiyatında iyiyse ben şuan yaptıramıyprum doktorum çocuk sahibi olmadan yaptırma dedi çocuk sahibi olduktan sonra ilk işin iyi bir klinikte lazer olsun dedi
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 534 göst.
29 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,515 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 451 göst.
0 oy
2 cevap 124 göst.
30 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 175 göst.
16 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Melek8663 (829 puan) tarafından soruldu

408,428 soru

12,271,054 cevap

37,591 kullanıcı

Kategoriler

...