+8 oy
733 göst.
Diğer kategorisinde (523 puan) tarafından

Maalesef burada kanlı ped kilot hamilelik testi b*klu bez ve hepsi atılıyor. Sözlü olarak ifade edilerek de anlatılabilir mide bulandırıcı ve ayıp olan şeyleri lütfen paylasmayalim. Duyar kasma diyenler olacak eminjm herkes bu durumdan rahatsız kimse kanlı bir çamaşır yada ped görmek istemez hem de hamilelik yada bebek bakımı bölümü en azından soru alanı olarak daha uygun.

Resim paylaşmadan da anlatılabilir bu şeyler 

16 Cevaplar

+2 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Boklu beze razıyım vallahi o kilotları görmekten iyidir anam ☺
(2,204 puan) tarafından
Ay hülya abla ☺️☺️
tarafından
Canimmm nasılsın ☺❤
(2,204 puan) tarafından
Elhamdülillah sen nasılsın ♥️
-Reklam-
+7 oy
(7,090 puan) tarafından
Resimli yazan postlara girmezseniz sorununuz çözülür 
(339 puan) tarafından
Bazıları resimli die yazmiyor
+1 oy
tarafından
Resımlı dendı mı istemsizce bakıyorum ve midem bulanıyor her seferinde 
(2,622 puan) tarafından
Bende aksine asla açmam çünkü çok hassasım midem kaldırmaz:)
+1 oy
tarafından
Valla bokluk bez problem edemez kimse çünkü herkesin evinde var ama diğerlerine katılıyorum 
(523 puan) tarafından
Ama başkasının çocuğu bnce farklı çünkü kendi oglumdan tiksinmem ama başka bez midemi bulandırıyor benim
tarafından
Ben midme bulansada bakarım bebekelr hassas noktam bi fikir verebilirsek ne mutlu çocuklara faydadimiz olur
(2,332 puan) tarafından
Yani benimde çocuğum yok ve bebeklerde dışkılar biraz daha farklı oluyor kıvam vs açısındanda o yüzden benimde bulanıyor ne yalan söyleyim
+1 oy
(2,332 puan) tarafından
Vallaha canım gebelik bölümündede paylaşılmasın bnece fotolar zaten Google düşüyor herkesin ne model kulot giydiğine hakim olduk artık birde kan vs bu tarz şeyler buradakilerin çözebilceği problemler değil doktora gidilmesi lazım hadi grbelik testi neyse ama diğerleri için katılıyorum
+1 oy
(2,943 puan) tarafından
Valla ben öyle postlara bakmıyorum bile, çünkü midem bulanıyor direk geçiyorum,gerçekten çok iğrenç 
+1 oy
(3,568 puan) tarafından
Her şeyi geçtim bu platforman Google üzerinden erkeklerde girebiliyor uygulamayı indirip de girebilirler ki kaç kere s**** dadandığını gördük burada ne gerek var böyle şeyler atmaya değil mi kesinlikle katılıyorum sana
+1 oy
(2,868 puan) tarafından
Resimli diye özellikle belirtiliyorsa hassas olanlar girmesin deniyorsa sorun yok bence. Ben sevmediğim için genel olarak girmiyorum. Ama başlıkta belirtmeyenlere ayar oluyorum o ayrı 
0 oy
(1,730 puan) tarafından
Ben atmıyorum ama resimli diye belirtilmeli bence bazen insanlar kafa karışıklığı yaşıyor başkası o durumu yaşadı mı öğrenmek istiyor en iyisi gebelik bölümünde paylaşmak bebekler için de zaten ayrı bölüm var 
(2,332 puan) tarafından
Hiçbir yerde paylaşılmasın brnce sapığı var gebelerde mide bulantısı korku oluyor bebek bölümünde benim başıma gelirmi oluyor yani burda kimsenin muayene ve kesin çözüm bulup söyleyemeceğine göre doktora gitmek daha mantıklı
0 oy
(13,347 puan) tarafından
Kim attı la donunu. 
(2,332 puan) tarafından
Amannn one gı öyle el birliği ile doğurtaydınız burda :))
tarafından
Hahahahahaa Allah iyiliğini versin kız elimiz burdan yetişemedi ona ☺☺
(2,622 puan) tarafından
Ayyy daha neler ne okudum ben:))
tarafından
Doğru okudun bacim ne okuduysan ☺
(2,332 puan) tarafından
Kız ele gerek yok hafif sağ sol desenizde yeter di :)
0 oy
tarafından
Vallah bu yazıya bin kere alkış :) 
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Ben resimli diye belirtenlerin postlarina girmiyorum belirtmeyenleri de Allah'a havale ediyorum.
0 oy
(12,612 puan) tarafından

Gebelik ve bebek bakımı bölümünde paylaşabilir burda paylaşmasın diyoruz hep ama onu atınca yazılan yorumlara inanıp güvenip hastaneye gitmeyecekk kadar cahil mi bu millet biri normal dese tamam diyip oturcak mi rahatça arkadaşlar lütfen böyle sağlık postlarinda bilgi vermeyin olumlu olumsuz yorumlar yazmayın bisey olur günahı vebali size ben çok korkarım öyle bisey sebep olmaktan 

0 oy
(2,546 puan) tarafından
Seni artliyorum canim valla katıldım butonu da olsa keşke...
0 oy
(41 puan) tarafından
Bence paylaşanlar resimli dese bizim gibi rahatsız olanlar bakmaz en azından 
0 oy
(18,291 puan) tarafından
Paylaşan kişi ne içerdiğini post başlığında yazmışsa benim için sorun yok girip bakmam olur biter 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 3,043 göst.
+2 oy
8 cevap 355 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 530 göst.
+14 oy
29 cevap 1,084 göst.
2 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde incitanem (8,093 puan) tarafından soruldu

410,503 soru