0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (944 puan) tarafından
Selam arkadaşlar, bebeklerinizin odasını ne zaman ayırdınız kaç aylıkken? Bazı doktorlar 6 ay sonrası ayırın diyor bazısı 2 yaş diyor? 

Birde beşiğe/yatağa koyunca uyuyor mu bebekleriniz yoksa destekli mi uyutuyorsunuz? 

Tek olarak beşiğe koyunca çok ağlıyor mu

7 Cevaplar

0 oy
(944 puan) tarafından

Post yukarı 

Cevap verin bacılar :)

(944 puan) tarafından
Kız, ilk oda ayıracak olan biz miyiz cevap verin bize ☺️
-Reklam-
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Ben 2 yaşa kadar kendi yanımda yatırdım ayrı yatak aynı oda şuan odasını ayırma sürecindeyim. İlk 4 ay salladım sonra emerek uyudu sütten kesince yatağına koyup yanına uzanıp ninni söylüyorum elimi tutup uyuyor gece 2 3 kere yanında mıyım diye kontrol ediyor malesef hala.. Ayırma süreci biraz sancılı geçecek ama olsun 
(944 puan) tarafından
Anladım canım, 2 yaş çok geç diyor bazı uzmanlar benimde kafa karışık. Hamileyken 6 ayda ayırırım diyordum şimdi 6 aylık olacak kıyamıyorum ☺️
(6,086 puan) tarafından
Bence bebeğin annesine ihtiyacı var kokusuna varlığına o yüzden erken ayırmak mantıklı gelmiyor
(944 puan) tarafından
Anladım canım bakalım bizim süreç nasıl işleyecek
0 oy
(490 puan) tarafından
Çoğu kişi 6 ay diyor ama ben erken buluyorum bence ayrı yatak olmalı ama oda 2 yaşında ayrılmalı. Kendi bebeğimi de 2 yaşını bekliyorum çünkü dünyada en güvendiği ve yakın olduğu insanlar biziz gece uyanınca anneyi görmek bebeğe kendini güvende hissettiriyor
(944 puan) tarafından
Haklısın canım 6 ay bencede erken
0 oy
(1,058 puan) tarafından
Ben 2 yaşına kadar ayırmayı düşünmüyorum besiginde uyuyor ama aynı odada kalıyoruz hem benim içim de böyle daha rahat ediyor hem de bebegim kendini daha güvende hissediyor 
(944 puan) tarafından
Anladım canım bende yanımda olsun istiyorum
0 oy
(19,918 puan) tarafından
Çocuklarımın odalarını ayirali 2 hafta falan oluyor. Oğlum 4 yasa  girmek üzere. Kızım da 10.5 aylıktı o zaman. Şimdi 11 aylık. İkisi aynı odada yatiyolar. 
(19,918 puan) tarafından
Ben ikisini de doğduklarindan itibaren hep kendi yataklarında yatırdım. Yanıma aldığım çok nadirdir. Kendi yataklarina alisiklar yani.
0 oy
tarafından
Tam 1 yaşında odasını ayırdım kızımın,desteksiz uyuyor.
0 oy
(5,453 puan) tarafından
Odalalarını sanırım 3 yaşında ayırdım bayada zorluk çektim her sallayarak uyuttum kızımıda oglumuda şimdi 6 yasında anne yanımda bekle öyle yatayıme diyor oğlumla kızım aynı odada uyuyorlar bende dua okutup otururum 10 dk da uyurlar zaten 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 57 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde bsradgn (678 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 295 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 273 göst.
29 Mart 2022 Diğer kategorisinde Merveruzgar (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 137 göst.