0 oy
599 göst.
Aile kategorisinde tarafından
düzenlendi

Gerçekten artık kafam psikolojim kaldırmıyor bana yardım edin nasıl şimdi davranmam gerekiyor 

Bugün normalde yemek yiyorduk yeğenim kayınvalidenin aradı kaynana alo kimsin dedi teyzeme ver dedi neyse anne ver dedikçe baktım bana verdiği gibi dedi ki bana demiş ki zıkkımın kökü alo sen zıkkımın kökü mü dedin diyorum yok teyze niye diyeyim ben Abdullah dedim ona ver evdilah diyor benim oğluma neyse anne bak yanlış anlamışsın sana öyle bir şey gelmemiş dedikçe kızlar 10 defa dedim yok  ben sağır mıyım bela okuyabilmem bir şey yok ben de çocukla konuşuyorum neyse telefonu kapattim sana demedi dedim bağırdım ona artık çıldırdım sen bana saldırıyorsun bilmem ne bu küsüp dışarı gitti eşim nereye gidiyorsun dedi dışarı zaten biliyorsunuz ki ben eşim ve bir haftadır konuşmuyorum beyefendi benimle küs ben de üstüne düşmüyorum eşim işe gitti dışarı gitti anne niye buradasın dedi anlati da eşimi ben de kafamı pencereden çıkarttım eşim biraz gitti hani eşime bir şeyler söylemiyordun eşimi doldurmuyordun söyledim dedi ben de dün maşallah dedim öyle bm tam üzerine pencere  şak diye kapattım...

eve geldi kayınpederime beni şikayet etti kayınpedinde dışarıdan geldi ben onu dedim ki beni sinir edersen ben abimi ararım o ne diyor kayınpederimi biliyor musun beni sinir edersen abimi arar sizin başınızı kafanızı ezer iftira dedim tabii kayınpedem onu ne şeytan olduğunu bildiği için beni savunuyordu her şeyi anlattım bugüne kadar bana ne yaptıysa hepsini anlattım en güzel noktası ne biliyor musunuz kızlar en keyif aldım odasına gitti gelin gibi Bir de küsüyor var nefret ediyorum ben girdim odaya bahaneden her seferinde bir şey aldım o o kapısını benim üzerime şak diye kapattı serçe ya vallahi geleceğim dedim 4 defa gittim 4'üncüsünde Baba bu niye böyle kapıyı kapatıyor çocuk gibi dedim kayınpederim gitti ona kızdı kız bu geldi odaya kayınpedemeyle bir kızdı dedi sen gelinine yüz veriyorsun ben dedim maşallah dedim oğlum bitti şimdi kocanı mı dolduruyorsun kızı böyle yaptı kız bir kelime için şimdi bundan sonra nasıl davranayım ben bu kadına ha bir de ben kavga edince onunla benim temizliğime takılıyor ben bir de kaynımın oğluna bakıyorum oğlum sen git ben senin yanına odamı temizleyeceğim kız ben halısını iki gün önce yıkım böyle bir onun odasını temizliyorum temizime takılıyor bir bahane bulur benden bir şeyler buluyor iftira atıyor dedim ki baba vallahi dedim ben dayanamıyorum beni böyle devam ederse ben giderim dedim ha istiyorsan başka birini kendinize getireceğinize ne de olsa 8 tane gelinimiz var ha bu arada oğlum ben de bir aydır konuşmuyor ben dayanamıyorum giderim dedim biter dedim ikisi böyle bir kaynana nasıl davranılir onu var ya mahvetmek istiyorum

19 Cevaplar

+11 oy
tarafından
Bence varya hsgejej jsjekjdnsba lourbs shehbrks xgtrss jehrjsna ojrjwnar jrhrhsbbd ueuwisbbr jeuwjsb jhguh dirjrnd irjneak lalarkof lroslbrvf shebs dgebsm 
(2,299 puan) tarafından
Ya Allah aşkına ahhaha:D
(697 puan) tarafından
Aynen öyle vallahı:⁠-⁠D
tarafından
Ayy kesinlik gudckitvboydv. Syjvezc. Dtjn cr
(4,555 puan) tarafından
Kesinlikle haklisin vallahi bak:)
(7,192 puan) tarafından
Aynen benim kafa modu:))
-Reklam-
+4 oy
(90 puan) tarafından
Rastgele tuşlara mı bastın abla naptın gözünü seveyim beynim yandı
+1 oy
(1,378 puan) tarafından
Bacım doğru düzgün yazaydin da anlasaydik keske
(7,192 puan) tarafından
Anladım ama kısa özet geçiyorum:)
Bi telefon gelmiş yeğeninden, teli k.anasi açmış, yeğeni teyzeme ver teli demiş, k.anada anlamamış dediğini, yeğeni en son zıkkımın kökü demiş:)  k.anada geline bağırmış yegenin bunu dedi vs. Küsüp oğluna kocasına şikâyet ediyor gelini.. K.peder gelini savunuyor karısı dahada delleniyor:)  olaylar olaylar...

Kaynak: https://annelertoplandik.com/forum/15523433/kizlar-neler-oldu-neler-kayinvalde-sorunu
+1 oy
tarafından
Ah bir yazabilsen..
+1 oy
(4,555 puan) tarafından
Yani inasanin insana biraz saygisi olur ya tamam sinirlisin gerginsin ama yazdigina don bi bak bi oku ben ne yazmisim diye ya
0 oy
(20,228 puan) tarafından
Kız ne yazdınnnnn Allah aşkına çevir şunu türkçe mealine
(7,192 puan) tarafından
Bi telefon gelmiş yeğeninden, teli k.anasi açmış, yeğeni teyzeme ver teli demiş, k.anada anlamamış dediğini, yeğeni en son zıkkımın kökü demiş:)  k.anada geline bağırmış yegenin bunu dedi vs. Küsüp oğluna kocasına şikâyet ediyor gelini.. K.peder gelini savunuyor karısı dahada delleniyor:)  olaylar olaylar...
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Anlamadım bir şey. Noktalama işareti kullansaydın keşke biraz
0 oy
(2,134 puan) tarafından
Hic bir sey anlasılmıyorki canım
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Sakin ol lütfen ! Hiç bişey anlaşılmıyor yazdığından kısa ve öz olursa daha mantıklı olur 
(7,192 puan) tarafından
0 oy
(6,386 puan) tarafından
Türkçe meali ne zaman gelir bacım 
(7,192 puan) tarafından
Benden geldi meali :))))
0 oy
(1,417 puan) tarafından
Yazdıklarınızdan hiçbir şey anlaşılmıyor
0 oy
(3,253 puan) tarafından
Biraz sakin olsan da bizde ne yazdığını anlayabilsek
0 oy
(676 puan) tarafından
Nece kardeş bu
0 oy
(2,547 puan) tarafından
Sinirle yazdığın için mi böyle yazdın yoksa reçete yazan doktormu.icuncu cümleden sonra bıraktım okumayı 
0 oy
(2,215 puan) tarafından
Yazdigin hic birsey anlasilmiyor.noktalama isaretini kullanmani onerirm 
0 oy
(8,124 puan) tarafından

Şair burda ne anlatmak istemiş :angel::D

(7,192 puan) tarafından
(8,124 puan) tarafından
Canım ya herkese de anlatmaya çalışmışsın ❤️ post sahibinde yok bu azim :))
(7,192 puan) tarafından
Vicdanlı garıyım ben:D
Maksat milletin beyni yanmasın diye.
0 oy
(2,847 puan) tarafından
Anladık canım seni Rabbim yardımcın olsun zor öyle insanlarla geçinmek.kayninin oğluna niye bakıyorsun bakma 
0 oy
(713 puan) tarafından
Bu nasıl yazma şekli 
0 oy
(1,092 puan) tarafından
Tercummmmaaan yokmuuu? Bı tek başlığı anlayan bennn
(7,192 puan) tarafından
(1,092 puan) tarafından
Helal olsun kız nasıl anladın
(7,192 puan) tarafından
Başını böyle anladım:)
Ortaları yabancı dildi ☺
Sonuda k.anasi yaptığı her işe burnunu sokuyormuş bunalmış..

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 183 göst.
19 Ocak 2024 Aile kategorisinde sinemxx (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 387 göst.
14 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Asel ikram (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 126 göst.