0 oy
213 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kaynanam bugün yanlış bir kelime yüzünden kendini küstürttü yeğenim kaynanamı aramış neden bilmiyorum numaram galiba onda yokmuş bana zıkkımın kökü dedi diyor ben yok dedikçe o dedi  neyse tartıştık bu kendi küstürdü dışarı çıktı eşim arkasından gitti işe gidiyordu anne burada ne yapıyorsun dedi beni ona şikayet ediyordu ben de kafama pencereden çıkartıp hani oğluna bir şey söylemiyordun dedim maşallah sana deyip pencereyi kapattım eve gelip üstüne kayın pederimi anlattı bir de abartı abartı ben de oturdum bana bugün ne yaptıysa hepsini kayın pederimi anlattım bu odasına kapandı bir kelime için yanlış anlaşılan bir kelime için zıkkımın kökü demedi abdullah'a ver dedi evdilah diyor benim yeğenim oğluma siz olsaydınız ne yapardınız Diniz bu kaynanaya

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ayyy yetooooo:)))
-Reklam-
+1 oy
(167 puan) tarafından
Siz nerelisiniz şiveyi anlayamıyorum okuyorum ama bişey anlayamadim zıkkımı kim diyo niye diyo beynim yandı
0 oy
(6,955 puan) tarafından
Evdilah ı zıkkımın kökü de anlamazsın ama ya hiç alakası yok iki kelimenin belki yeğenin gerçekten öyle dedi üst üste sorunca 
tarafından
Zıkkım demiş ama hayır ya çocuk niye yalan söylesin dediki teyze ben demişim ki abdullah'a ver ama bu şekilde söylemiş bak ( evdilaha ver ) hayır benim yeğenim söylemez çok saygılı bir insan
(6,955 puan) tarafından
E zıkkım demiş diyorsun
tarafından
Tamam zıkkımın kökü dememiş zıkkım demiş ay rezil oldum ya
(6,955 puan) tarafından
Şeytan meytan demişsin ama kadın haklı kocaman kadına zıkkım diyen yeğenine kız kökü dese ne demese ne aynı mana
tarafından
Zıkkımın kökü dememiş abdullah'a ver demiş o g***** anlıyor
0 oy
(676 puan) tarafından

Kiz hamsi kafalı yetoooooooo:woot:

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,451 göst.
2 Mart 2019 Aile & Aşk kategorisinde Ummuhanemir (749 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 256 göst.
16 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (72 puan) tarafından soruldu