0 oy
120 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (436 puan) tarafından
Bu sureyi okuyup hamile kalan var mı hiç duydunuz mu ? 

5 Cevaplar

0 oy
(3,686 puan) tarafından
Ben okudum canım ve son zamanlarda sürekli okumaya başladım çok şükür iki kızım var
(436 puan) tarafından
Sadece sureyi mi okudun. Hurmaya mı okuyup yedin
(3,686 puan) tarafından
Abdest aldım Meryem suresi okudum hurma filan yemedim
-Reklam-
0 oy
(6,274 puan) tarafından

ilk hamielikte sanki derdim neyse sanki yillardir ugrasiyorum da hamile kalamiyirmusm gibi ne acelem de vardiysa okumustim. 41 gun okuyup sinra bisey yapiliodu da tam hatirlamiyirum. 3. ay hamile kaldim zaten korunmayi brakinca ilk ay kalmadim . ikinci ay meryem suresini okumaya basladim .3. ay hamile kaldim:) sanki ne acelem vardiysa 2 aydan daha 

(436 puan) tarafından
İnsan olsun hevesine kapılıyor. Yaşın 30 ve üstü ise bu daha da aceleye dönüşüyor :)
0 oy
(194 puan) tarafından
Bende pcos vardı doktor hiç çocuğun olmaz demişti ben de okudum ve şimdi 3.ye hamileyim rabbim dileyen ,isteyen kullarına nasip etsin 
(436 puan) tarafından
Ben de de var 18 yaşımdan beri. Bir kıxım oldu 32 yalımdayken. Şimdi kg aldım biraz o yüzden olmuyır. Diyetle kg da veremedim. İlaç iğne tedavisine başlamadan önce bunu deneyeyim sonkez dedim.
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Okudum. Okumaya başladığım ay değil sonraki ay hamileydim.
(436 puan) tarafından
Allah saglıkla büyütsün inşallah
(2,371 puan) tarafından
Aminn.. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
0 oy
(2,416 puan) tarafından

Ben öyle hamile kaldım ve burada kaç yıl önce bir kaç arkadaşa da söyleyip hamile kalanlar vardı. 

Şimdi şöyle 11 tane hurmaya annemler (halam,yengem, teyzem,kuzenlerim vs.) Meryem suresi okudular. Her gün eşimle bir tanesini bölüşerek yedik ve sonrasında hamile olduğumu öğrendim. 
(436 puan) tarafından
İntte 41 hurmaya 41 meryem suresi okunacak diye yazıyor ama .sixe kaç tane okundu
(2,416 puan) tarafından
Benim 11 tane idi kuzenim hafız o söylemişti başka arkadaşlarına da yapmışlar olmuş bebeği felan ama ayrıca kurstaki arkadaşları da bana tek Meryem suresi okumuslardi
(436 puan) tarafından
Tekrar sorup emin olabilir misin rica etsem.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 94 göst.
28 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Sevgimm (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 415 göst.
11 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevimli (8 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 71 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Oziis (1,449 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.