0 oy
506 göst.
Diğer kategorisinde (1,042 puan) tarafından
Evlenirken düğünde elinizde tuttuğunuz çiçeğinizi ne yaptiniz?5 yıldır saklıyorum ama bugün atmaya karar verdim 

44 Cevaplar

+3 oy
(2,236 puan) tarafından
Kiralıktı zaten gelinlikçiden temin etmiştik düğün sonrası verdik :)
(7,206 puan) tarafından
Benimkide kiralıkti:(
(7,206 puan) tarafından
Çiçek hariç gerileri taç vs hepsi.  kına eldivenim al gorumceden getirilmişti daha durur bende :( kendime ait bi çiçeğim var:)
(2,236 puan) tarafından
Çiçeği önemsemedim ben o kadar ya zaten napcsktım sevmem öyle dolu dolu eşya hepsi birer yer zaptediyo
-Reklam-
0 oy
(3,008 puan) tarafından
7 yıldır duruyor vazonun içinde yapaydı benım ki. Sen nıye atmaya karar verdın ki 
(1,042 puan) tarafından
Kız böyle dedin diye çöpten geri çıkardım:) yemek masası alcam yeni masam salonda olcak bende vazoya koyar masaya bırakırım.5 yıldır baza altında durduğu için bugün bazayi düzenlerken atmaya karar vermiştim.iyiki sordum buraya
(3,008 puan) tarafından
:)) kız güldürdün beni ıyı bak ne güzel işe yaramışım:)) boşuna dememişler akıl akıldan üstündür diye:)) koy vazoda dursun ne güzel dekor hatıra mis gibi
(1,042 puan) tarafından
Bugün aldım elime evirdim çevirdim ama ne yapcagimi  bulamamıştım:)) sağol kuzum
(3,008 puan) tarafından
Ne demek tatlım her zaman :) ))
tarafından
Bana da fıkır oldu :) sağol kız
0 oy
tarafından
Niye atıyorsun aşkım ya benimki komidinin üstünde aynanın daha doğrusu zaten eylülde evlendik
0 oy
(122,627 puan) tarafından
duruyo gelinlik duvak ayakkabi tacım cicegim aklina ne gelirse hatta nisan kurdelamiz bile duruyo
(7,206 puan) tarafından
Benim tacım bile kiralikti:(((((
(122,627 puan) tarafından
saglik olsun
0 oy
(2,538 puan) tarafından
Saklıyorum......
0 oy
(2,688 puan) tarafından
Benimki duruyor sus olarak
0 oy
(20,247 puan) tarafından
Duruyo bazamın altında işte :D
0 oy
(2,258 puan) tarafından
Yatak odamda vazonun içinde :)) eşimin yaka çiçeğinin içine sakladım 
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Evimde salonda vazonun içindeydi ama eşimin kuzeninin düğünü olacaktı bizde sağdıçtık bunlar çiçek almayı unutmuşlar fotoğrafçı çiçek lazım demişti eşimde benimkini getirmişti sonrasında onlar da kaldı ve düğün sonrası küslük girdi araya daha da görmedim çiçeğimi :D 
(7,206 puan) tarafından
Atmıştır kesin çöpe:(
(2,416 puan) tarafından
Bilmiyorum ://
0 oy
(678 puan) tarafından
trendyoldan tatlı bi vazo aldım onun içine koydum konsolumun üstünde duruyor
0 oy
(125 puan) tarafından
Düğünden sonra kaynanamın evindeydik kaynanamın kız kardeşi çok beğenmiş evine götürmüş sormadan 
(1,716 puan) tarafından
E yuh
(125 puan) tarafından
Hahah evet ya işte insanlar değişik sağlık olsun götürene ne dicen bişey denmiyor
0 oy
(390 puan) tarafından
Kurumuş halde duruyor aynalı dolapta. Ama kurumuş gül saklamak iyi degil diyorlar ama işte kiyamiyorum atmaya
0 oy
(676 puan) tarafından
Kiralikti gitti
0 oy
tarafından
Şuan bu soruyla birlikte bi kere daha eşimin ailesine sinir oldum :D ☺️ gelinliğimi kiralik ben istemiştim ama ilk ben giydim bana göre dikildi de çiçeği de ordan almıştık kiralamaydi o da heralde çünkü düğün sonrası onlar gelin odasında benden alındı ben başka şehire gelcektim. O an farketmemisim ama aslında o satın alinmaliydi 
0 oy
(8,433 puan) tarafından
Benimki duruyo yapay benim
0 oy
(209 puan) tarafından
Yapay olduğu için 4 yıldır süs olarak kullanıyorum ayrıca Nişan çiçeğim canlıydı kurutup sakladım onuda temizliğe niyet ettim onu atmayı düşünüyorum ama eşim izin vermiyor 
0 oy
(48 puan) tarafından
Benimki 13 yıldır duruyor yapay ama içine beyaz gül yaptirmistim kızıma sakliyorum ona yaptırmayi düşünüyorum 
0 oy
(1,558 puan) tarafından

image

kenarindaki cipsolardan ipinden çiçeğin bir tanesinden böyle bir kapı süsü yaptım 

Laleler de vazoda masamın üzerinde yerini aldı ben böyle değerlendirim öbür türlü nereye koyacağımı bilemedim 

0 oy
(2,312 puan) tarafından
Çöpe attım.               
0 oy
tarafından
Duruyor öyle salonumda ne atarım ne satarım ne de başkasına  veririm çünkü kendi ellerimle emek vererek yapmıştım o çiçeği :) 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 368 göst.
25 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 794 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Azerin annesi (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 402 göst.
27 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Zeynokursu499 (629 puan) tarafından soruldu

404,878 soru

12,128,670 cevap

36,493 kullanıcı

...