0 oy
85 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (20 puan) tarafından
Hanımlar 19 Nisan da doğum yaptım ve bir erkek evladım oldu. 2 gündür kırkımız çıktı  ve sürekli ağlıyor kabız oluyor tuvaletine rahat çıkamıyor doktora götürdüm normal dedi ama fark ediyorum tuvalete çıkamayınca çok ağliyor birde Aptamil mama kullanıyorum. Sütüm olmadığı için 

Hanımlar sizce ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var özellikle geceleri hiç uyumuyor :( 

8 Cevaplar

0 oy
(261 puan) tarafından
Canım hipp mamayı denesene Aptamil kapizlik yapabiliyormus sancı falan ben hip kullanıyorum ve coook iyi 
(20 puan) tarafından
Ben hip mamayı duymuştum fakat normal marketlerde yok sanırsam nereden alıyorsun
(261 puan) tarafından
Eczaneden alıyordum trendyolda daha uygun ben hep internetten getirtiyorum istersen dene ondan sonra getirirsin ben sma kullandım kapiz yaptı sancı yaptı durmadı hipp mamaya başladım şükür bir şey olmadı ebe tavsiye etmişti
(2,738 puan) tarafından
E bebekde var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay benim kızımda prematüre ilk ay öyleydi düzeltilmiş yaşı yani 2.ayında düzeldi çok şükür 4 5 saat aralıksız ağlıyordu 
(20 puan) tarafından
Ah çok zor çok gece olunca acaba bugün sancısız ağrısız uyuyabilecek miyiz diye düşünüyorum :)
tarafından
2.ayda düzelir canım ben sinir krizi geçiriyordum resmen neye ağlıyor diye
0 oy
(135,704 puan) tarafından
suda veriyosun dimi
(20 puan) tarafından
Hayır doktor su verme dedi
(135,704 puan) tarafından
nasil yani mama verip su vermemi dedi mama alan bebek su icmeli
0 oy
(59 puan) tarafından
Allah bağışlasın.mamasina 2 3 damla zeytinyağı koy öyle ver. Kaynanam öyle yap demişti bana. Günde 1 defa sadece. Düzeldigi Zaman zaten vermene gerek kalmaz. Şifa olsun inşallah.
(20 puan) tarafından
Teşekkür ederim denerim Allah razı olsun :)
0 oy
(20,201 puan) tarafından
Kolik bebek galiba. Oğlum da aynı senin çocuğun gibiydi. Hem kolik hem kabizdi. Çok aşırı gazliydi. Kabızlık sebebiyle rahat gaz da cikaramayip zorlanıyorlar. Daha çok agliyolar. Bizim gaz sncilari 4.5 ay sürdü. Kabızlık 5.5 ayda bitti. 9.gun kakasını yapamadığı olurdu. Doktor bize sab simplex ve biogaia yazdı. Ve fitil yazdı. Gliserin kanzuk fitilin adı. Uzun zaman o fitil sayesinde yaptı kakasını. Sonra kendiliğinden duzeldj şükür. Ama birkaç ay bizi mahvetti . Merak etme geçecek Allah'ın izniyle hepsi. Tek ilacı zaman 
(20,201 puan) tarafından
Ama bizim sadece anne sütüyle besleniyodu. Mama olayını bilmiyorum.
0 oy
(2,767 puan) tarafından
Hipp organik combiotic denemeni tavsiye ederim. Birde doğal zeytinyağı alıp günde 2-3 kere mamasına koy. Benim kızım da mama ile büyüdü. Düzenli gaz damlası kullanımı da çok rahatlatıyor
0 oy
(1,445 puan) tarafından
Bizde aptamil aldık başta kabız ve aşırı gaz yaptı smada aynı şekil oldu bebelaca geçtik Halada kullanıyorum şuan hiçbir sıkıntısı yok
0 oy
(3,354 puan) tarafından
Sağlık ocağının verdiği d vitaminini mi kullanıyorsunuz o gaz yapıyor bebeğe içeriği temiz bir d vitamini al

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 55 göst.
13 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 52 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Glsvn (1,002 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 48 göst.
0 oy
9 cevap 335 göst.

411,477 soru