0 oy
594 göst.
Diğer kategorisinde (36 puan) tarafından

image

arkadaşlar oturduğum ev 1. Kattı çok kötü rutubet alıyorum 3 yıldır oturuyorduk şimdi çıkcaz inşAllah konyada otryrz kiralar 10 11 civarı bugün 7 buçuğa bu evi bulduk 500  TL de aidatı varmış 8 katlinin  7. Katı daha gidip bakmadım ben bugün eşim baktı fotgrfa çekmiş mutfağı böyleymiş mutfak pek fazla  içime sinmedi ama diğer odaları güzelse tutmayı düşünürnyrm siz ne dusunysnz acaba çok kararsız kaldım ama oturduğum ev çok kotu nem rutubet alıyor ondan iyidir en azından ama bilemedim 

15 Cevaplar

0 oy
(2,264 puan) tarafından
Nemden rutubetten iyidir. Hem bütçeniz neye yetiyorsa onunla idare edeceksiniz yapacak bir sey yok. İnsanın evinde huzur olduktan sonra sarayds otursa neee gecekonduda otursa ne misal .
-Reklam-
0 oy
(217 puan) tarafından
Senin gidip görme imkanın varsa görmeden tutma derim. Erkekler böyle şeylerden anlamaz ama belki bu evdede rutubet falan vardır. Mutfaktan evin eski bina olduğunu düşünüyorum ve genelde rutubetli oluyorlar. Hayırlısı olsun ggene de canım 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Kadınların günde en çok vakit geçirdikleri yerlerden biri canim iyi düşün yani ben beğenmedim ama başka seçenek yoksa kadınlar burayı da çiçek yapar .
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Bacım ben pek anlamam,becerikli değilim o konularda ama bazı hanımlar mutfakları acayip derece de güzelleştiriyor. Mesela dolapları boyayabilirsiniz ve kalebodurları. Farklı kulplar n bileyim. Rutubet işinden iyidir . Zamanla düzenini oturtursun inşAllah
0 oy
tarafından
Mutfak dolabini burak ama yer beton soğuk olur büyük halifreks kesitrmen gerek 
(12,237 puan) tarafından
Ay halıfleks degilde. Ablam yapti mutfagina onunkide taş. Kaplamalar var parke gibi altida yunlu öyle sicak tutuyoki sanki yerden isitmali hemde bildigin sanki parke dosemissin gibi. Imkanin varsa öyle yapin
tarafından
O da olur yoksa çocuklar hep hasta oljr betonda
(369 puan) tarafından
İsmi ne cnm o kaplamanın nerden aldı ablaniz resim felan varmı
(12,237 puan) tarafından
Yarin sorar soylerim canim sana. Internetten aldi ama
0 oy
(2,085 puan) tarafından
Çok çok çok eski burası da rutubet alıyordur eminim bir yerlerden 7 lira buna verip uğraşmaktansa 10 lira verir kafam rahat otururum 
0 oy
(4,739 puan) tarafından
Konya'nın neresi balım bu fiyata iyi bulmuşsun 
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Model olarak eski ama temiz hijyenik hale geldikten sonra kullanılır . Rutubet mi eski mutfak mı bence mutfağın eski olması Rutubetten iyidir. Ha ama bu fiyata daha iyisi de vardır derseniz bakının yine tabi 
0 oy
(711 puan) tarafından
Kirası gayet iyi mutfagada kadın eli deydimi mis gibi olur içine sinmezse zamanla dolapları değiştir yada boyat 
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Yani temiz olduktan sonra bir sıkıntı olmaz çok pahalı ev kiraları bende Konya'da yaşıyorum. 
0 oy
(50,965 puan) tarafından
eski bina ondada rutubet olabilir gidip kendin gez canim 
0 oy
(7,567 puan) tarafından
Otururlar tabii de 500 TL aidat çok fazla değil mi site mi?
0 oy
(36 puan) tarafından
Yorumlariniz için teşekkür ederim  evin kirası 7 buçuk biraz uygun ve arakat inşAllah rutubet olmaz 8 katlinin 7. Katı birazdan bakmaya gitcem insAllah bizim için hayırlıysa olur lütfen dua edermisiniz benim için hayırlıysa olsun
0 oy
(2,808 puan) tarafından
Şahsen beğenmedim canim
0 oy
(1,838 puan) tarafından
İstanbul mu burası orada kiralar nasıl bilmiyorum ama kuzum bu ev pek benimde içime sinmedi.  Yerler taş parke yok sanırım evde . Rutubet kesin oluyordur iyi araştır elbet çıkar bundan daha iyisi nerelerde bakıyorsun bende yardımcı olurum sana bütçene göre.  Bende kiralık ev bakıyorum çıkıcaz bizde arada sana da bakarım:)

İlgili bir soru bulunamadı

405,725 soru

12,158,277 cevap

36,598 kullanıcı

...