0 oy
410 göst.
Diğer kategorisinde (353 puan) tarafından
Bayram temizliği başladı mi bakim yarın koltuk yikayacagim inşallah bakalım 

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evi b.k götürüyor) ortalığı toplicam sonra anama gidicem pazartesi gelcem baslicam önce halıları kaldircam yıkamaya gondercem sonra oda oda baslicam 
(353 puan) tarafından
Hadi bakalım senden mutlusu yoktur bosver evi bk götürsün annenin yanina git
-Reklam-
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Ben bütün evi temizledim çok mutluyum. Bu hafta da gardolap içlerini filan yapicam. Haftaya tatile gidicez çok mutluyum sjsjsjsj
(353 puan) tarafından
Ayy ne güzel ben başlamadım daha cocugum sagilolsun yaptırmıyor uyutim başlayacağım cam silmeye perdeleri yikasammi diye düşünüyorum nereye gidiyorsunuz tatile
(9,108 puan) tarafından
Ben camları sürekli siliyorum. Onun için çok kirli değildi kolay oldu. Eşim çocuklara baktı. Ben bir başladım bütün evi sil süpür cam kapılar filan da sildim. Dört saat filan sürdü. Mutfak dolabı kapaklarını sildim tek. Bu haftasonu yapabilirsen dolap ve gardolap içlerini yapıp ayarlicam hem valiz yapicam.
(9,108 puan) tarafından
Camları silmisken perdelerini de yıka bence. Bayramdan önce iyi olur idare eder seni baya.
(9,108 puan) tarafından
Tatile de bir hafta kemere otele gidicez. Bir hafta da annemlere gidicez bayram haftası.
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Bir silecek gibi oluyorum içerden viyakliyor oğlum bide bakiyom akşam üstü olunca bir şimşek bir yağmur diyom otur oturduğun yere Rabbim de istemiyor işte silmeni :)
(353 puan) tarafından
Hahah aynen bosver
0 oy
(5,640 puan) tarafından
Benım bıttı şükür geçen hafta 
(353 puan) tarafından
İyi bari şükür
0 oy
tarafından
Koltukları yıkayacak mısınız silecek misiniz?
(353 puan) tarafından
Yikayacagim makinayla önce şu yapıp güzelse biraz sulu şekilde siliyorum sonra makinayla çektiriyorum
tarafından
Hm kolay gelsin.benim koltuk yıkama makinam yok mejbur siliyorum.
(353 puan) tarafından
Benimde yokta gorumcemden alacağım
0 oy
tarafından

Ben yeni başladım benim hem bayram temizliği olacak hem de doğuma hazırlık temizliği olacak. bakalım Allah yardımcınız olsun hadi bismillah bugün başlayacağım:)

(353 puan) tarafından
Allahim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim:)
0 oy
(3,657 puan) tarafından
Pazartesi sildim çok şükür. Bugün de balkonu ve camlarını halledicem. Hamileyim yavaş yavaş yapıyorum 
(353 puan) tarafından
Aynen kendini çok yorma doğuma daha varsa
(3,657 puan) tarafından
Eylül de doğum
(353 puan) tarafından
Ooo varmış bayağı aman çok yorma sancin falan olur
0 oy
tarafından
Ben hangi odayı temizlediysem o odanın camını da siliyorum kapısını filan 

tek tek hepsiyle uğraşmıyorum 
(353 puan) tarafından
Zor olmuyor mu
(3,086 puan) tarafından
Öyle daha mantıklı canım bi oda komple bitmiş oluyo bende öyle yapıyorum sonra insan yoruluyor kapıları silmeye tekrar gözü almıyor
tarafından
Aksine çok kolay ve pratik oluyor
(1,899 puan) tarafından
Aynn öyle daha kolay oluyor bnde aynı yapyorm
0 oy
(934 puan) tarafından

Konteyner da kalıyorum 2 pencerem var ama yine dert ediyorum daha bu sabah 6 buçuk gibi çıktım dışarı içi dış sildim perdeleri makineye attım yıkandı serdim öyle uyudum geri :getlost:

(353 puan) tarafından
Allah kolaylık versin
0 oy
tarafından
Şimdi yatak odasını sildim perdenin çıkmasını bekliyorum bı kahve molası yapıp ise devam edilen :) 
(353 puan) tarafından
Kolay gelsin
0 oy
(976 puan) tarafından
Başladım ama yagmur bir türlü fırsat vermedi halıları vercem bide mutfak kaldı 
(353 puan) tarafından
Nerede oturuyorsunuz
0 oy
(13,781 puan) tarafından

Bayram telaşına bir ben mi girmiyorum  :D

Her zaman yapılması gereken şeyler bence onlar o yüzden telaşım olmuyor. Onun dışında tek telasimiz baklava ve şu böreği oluyor bizim

(353 puan) tarafından
Herzaman yaptığımız şey evet ama hep bayrama denk geliyor nedense ne Zamandır hava kötüydü yeni düzeldi o yüzden bayram temizliği dedim
(13,781 puan) tarafından
Adı bayram temizliği olmuş canım şuan genç olduğumuz için gelen giden yok biz gidiyoruz her yere
0 oy
(13,406 puan) tarafından
hayır çünkü haftada 1 çamur yağıyor 
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Bayram için değil doğum için temizlik yapacağım ben dün annem geldi yatak odası ve çocuk odasını temizledik diğer odalar için yardımcı abla gelecek hafta içi 
0 oy
(8,094 puan) tarafından
Bayram hangi gün?
0 oy
(1,066 puan) tarafından
Koltukları sildim camları bu ay ikinci olmuştur sildim ama yağmur gittiği için yine silinecek oldu bayram gelmeden eski haline dönüyor zaten 
0 oy
(4,134 puan) tarafından
Silemiyom sürekli yağmur yağıyor batıyor bayrama 2 3 gün kala yapcam
0 oy
(2,416 puan) tarafından

Daha başlamadım ben tek tek yapmıyorum öyle hep bir yapıyorum oda oda bitirip çıkıyorum:)

0 oy
(1,036 puan) tarafından

Bayram için yapmıycağım temizlik zaten köye gidiyoruz kaynanamlara Ağustos'ta doğumum olacak o zamana yakın yapıcam temizlik canım daha iyi olacak benim için :)

0 oy
(663 puan) tarafından
Yasadıgım yerde cok yagmur yagıyor 1 haftadır hıc durmadı bu yuzden sılmıyorum

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 561 göst.
12 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 302 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 85 göst.