0 oy
53 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (663 puan) tarafından
12. Haftaya gırdık ıkı gundur karnımın yan tarafları agrıyor kasıklarımda oluyor ara sıra agrı adet donemınde olmam gerekıyor suan acaba o zamanın geldıgını anlayıp mı agrıyor karnım dıyorum 2 gun once doktora gıttım ıyı dedı ama agrım yoktu yanı sızlerde yasadınız mı agrılar

3 Cevaplar

0 oy
(186 puan) tarafından
Ağrı sağ kasıkta olursa tehlikeli olabilir demişti bana ebe bir arkadaş bence doktora görünmekte fayda var 
(663 puan) tarafından
Boyle sureklı bır agrı degıl 2 gun oncede kontrole gıttım hersey yolunda dedı doktor bı gırıyor bı cıkıyor agrı ebettekı devam ederse gıderım de
-Reklam-
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Benim de adet doneminde sancım oluyodu iki gebeligimde de. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım 
(663 puan) tarafından
Sureklı durmuyor agrı bı gırıyor 2-3 dakıka duruyor gecıyor normalde de adet sancım cok olur ıgne felan yaptırırdım
0 oy
(745 puan) tarafından
Bunun en iyisini doktor bilir fakat her kadında ağrı başkadır benimde çok kasıklarım agrimisti hatta bir komşum kızın olacak kız bebek annenin kasıklarına erkek beline vurur ağrısı demişti kızım oldu:))
(663 puan) tarafından
Agrı cok cok olursa elbettekı gıderım doktora böyle 2-3 dakıka gırıp cıkan bır agrı sankı adet olacakmıs gıbı oluyor suan gectı mesela ama ayaga kalksam hemen agrıyacak gıbı bırde edrar yolu enfeksıyonum var belkıde ondandır da bılemedım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
1 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Reyyan melek (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
1 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Reyyan melek (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 43 göst.
16 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.

409,646 soru

12,315,204 cevap

38,809 kullanıcı

Kategoriler

...