0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhabalar yeni evliyim 10 gün kadar önce bi birlikteliğimiz oldu iki gün önce pembe bir kanamam oldu dün hiç olmadı bugün tekrar kanamam oldu fakat kırmızı renkteydi sizce yerleşme kanaması olabilir mi cevaplarsanız çok sevinirim.

10 Cevaplar

0 oy
(1,413 puan) tarafından
Estağfurullah estağfurullah estağfurullah arkadaşım yeterrrrr 
(2,270 puan) tarafından
kız sakin hshhsh hesabı yeni açmış belli ki bilmiyor daha çözemedi uygulamayı
(1,413 puan) tarafından
Kız doldu sayfa yeni evli anladık kanama olmuş eee biz ne bilelim müneccim miyiz tövbe tövbe bu işin testi var kan tahlili var
(2,270 puan) tarafından
hshshs kız tamam git o güzel manzaralı balkonunda bi kahve keyfi yap da sakinleş biraz
(1,413 puan) tarafından
2 gündür uyku uyumuyor çok mu belli ediyorum
-Reklam-
0 oy
(376 puan) tarafından
İlişkiden 13 gün sonra belli oluyor gebelik varsa. 
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Yerleşme kanaması bu şekilde olmuyo tek seferlik bi lekelenme oluyo o da ya kahverengi ya da çok açık pembe. Seninki yerleşme gibi durmuyo
(13,629 puan) tarafından
Herkeste tek sefer olmuyor kız ama tabi yerleşme kanamasi diyemem bende
tarafından
Gebelik testi yapsam cikar mi peki bilginiz var mi reglime daha 11 gün var
(1,156 puan) tarafından
Ben yerleşme kanamasından 3 gün önce test yapmıştım çıkmıştı. Varsa sabah ilk idrarla yap kesin çıkar
0 oy
(7,775 puan) tarafından
9 post açmışsın bilgin olsun canım. Yerleşme kanaması da olabilir adet kanaması da olabilir bunu biz bilemeyiz ama kırmızı kanama diyorsun sanmıyorum.benim yerleşme kanamam 2 hafta sonra olmuştu çok açık pembe akıntı gibiydi.
0 oy
(915 puan) tarafından
Konu hakkında bi tane post acsana
0 oy
(11,907 puan) tarafından

Test yapmamışsın kan vermemissin yerlesme kanaması mi diyorsun böyle Dr a sorsan Dr bilemez biz nerden bilelim ermiş değiliz 

0 oy
(4,518 puan) tarafından
Yeni evlisin ve sanırım çocuk istiyorsun. Regl tarihini bekle olmazsan test yap, kimse burada kesin cevap veremez. Kendini de sürekli bebek konusunda dinleme ve umutlandırma, bazen negatifi görünce üzülebiliyor çünkü insanlar. Akışına bırak, yeni evlisin olur elbet. 
tarafından
Teşekkür ederim :)
0 oy
(663 puan) tarafından
Yerlesme kanaması tek seferlık oluyor dıye bılıyorum benım oyle oldu sadece 1 kez kahverengımsı bır akıntı gordum ozaman anladım gebelik baslangıcı olabılecegını sonrada gebe olduğumu ogrendım sureklı olan bır lekelenme veya kanama yerlesme degıldır bence
0 oy
(674 puan) tarafından

Senin kanama postundan sonra ben bu uygulamıyı bugünlük sonlandırıyorum, çünkü sayfa bugün sadece senin postlarınla dolu :)

0 oy
(784 puan) tarafından
Yeni evliyim derken kaç aylık bendede olmuştu ama gebelikle alakası yoktu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 120 göst.
18 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Eso9090 (221 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 635 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Eso9090 (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 278 göst.

409,104 soru

12,295,559 cevap

38,316 kullanıcı

Kategoriler