0 oy
258 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,794 puan) tarafından

image

dun balik yedik.  bugun dikuntu cikti. tirstim hemen gttik doktra.5. hastalikmis. park bahce ccklardan geciyormus

image

image

7 Cevaplar

0 oy
(1,914 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım 
-Reklam-
0 oy
(2,202 puan) tarafından
Aa ilk kez duydum çok geçmiş olsun canım 
0 oy
(9,121 puan) tarafından
Alerji bacım ne tesadüf balıktan sonra çıkıyorsa bir andami yakalandı cocuk 
(5,794 puan) tarafından
bizde baliktan korkduk da yok pazarguni sahile gtmistik kalabalik parklara cok sokmam cocuklari illa söz geciremedim bu hafta. dip dibe oynadilar. dirt bes gun icinde dokuntu baslarmis. pazar gunu parktaydik bugun dokuntu basladi.  zaten birkac gundur. burnu akiodu haff atesi vardi diye saga sola biyere cikarmiyordum.
0 oy
(2,082 puan) tarafından
Doktorlarda karar veremedi herhalde 5. hastalık mı 6. hastalık mı bunun adı 

Bizede 6. hastalık dedi bir kaç ay önce aynısı oldu 
(5,794 puan) tarafından
tokatlanmis yana 5 6 aynn birauri adi varmis
(2,082 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
0 oy
(399 puan) tarafından
Bu ara salgın gibi herhalde bizde 5 gün önce olduk pazar günü parka gitmiştik pazartesi yanakları kızardı doktor 5. Hastalık dedi çok geçmiş olsun sizede
(399 puan) tarafından
Çok az bi azalma oldu yanaklarında, ama hâlâ belli şurup kullanıyoruz biz size krem filan verdiler mi
(5,794 puan) tarafından
krem
vermedi de zaditen alerji ilaci zaten iciyorduk devam edice. bide ates mates olursa calpol verebilirsin dedi. ama zaten hastaydi burnu akiodu diye iburamin verdi hem ates dusurup hep grip icin. calpole gerek kalmayacak yani.
(399 puan) tarafından
Yaa biz bugün dışarı çıkmıştık güneş kremi de sürdüm ama çoğaldı yüzünde size güneşe çıkmayın dediler mi. Bize hiç bişey demedi diye çıktık pişman oldum çıktığıma
(5,794 puan) tarafından
dedi serin tut dedi.  ilik suyla dus cok sicak olmasin dedi
(399 puan) tarafından
Yani güneşe çıkmaması mı lazım ne kadar süre peki onu söylediler mi
0 oy
(173 puan) tarafından
Sinsi bişey benim kızda çikti çok iyiydi ama çocuk iki haftadır halsiz bulantısı var sürekli bu hastalıktan bence kardeşinede geldi kısır döngüye girebiliyormuş bu hastalık 
0 oy
(609 puan) tarafından
İlk defa duyuyorum bu hastalığı, alerjide olabilir balığa 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Esraesma63 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
30 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.
3 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
22 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sahraatay3 (188 puan) tarafından soruldu

405,555 soru

12,151,015 cevap

36,568 kullanıcı

...