0 oy
79 göst.
Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından
Benim adetim yeni bitmişti test yaptım negatifti ama ben çok.kalptem.hissediyordim o ay hamile olduğumu ay sonunda adetime yakın test yaptım yine negatifti ama ben kızım olacağını ve hamile olduğumu hissediyordum tam adet gunumde test yaptım ve pozitifti kız hissederken kalbim titredi Rabbimden istemiştim hamile olayım bir kızım olsun diye ramazan ayıydı şimdi 15 haftalık hamileyim ama.halen belli değil:)

5 Cevaplar

+1 oy
(578 puan) tarafından
Bende kız gibi hissettim rüyamda bile gördum 3..4 defa ama erkek oldu . Hayırlısı olsun 
-Reklam-
0 oy
(766 puan) tarafından
Ben erkek gibi hissediyordum ama kızım oldu elhamdülillah 
0 oy
(592 puan) tarafından
Ne güzel Allah bağışlasın canım Allah kucağına almayı nasip etsin. Rabbim gönlüne göre versin inşallah bende hamile bir sürü test vs yaptım negatif hamile olduğumu öğrendiğim ay sanki içimdeki o minik kalbi hissettim eşime test al dedim yok yapma bişey yoksa üzülüyoruz dedi ben sabah erkenden test yaptım ve pozitif ve hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hep erkek hissettim rüyamda da gördüm o kadar kuvvetli hislerdi ki şimdi oğlum kucağımda 3 yaşına girecek yakında ❤️
0 oy
(8 puan) tarafından
Cnm inanmayacaksın Ama binyerde okumustum sağ göz kapağın diğerine göre daha parlak da erkek sol daha parlak da kız oldugunu okumustum sag hep parlaktı ve Şuan erkek bebege hamileyim bide erkek olunca kız hissediyo insan kız oluncada erkek hissediyo 
0 oy
(4,469 puan) tarafından
Hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri erkek olacağını düşünüyordum nedense, yanılmadım oğlum oldu. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 169 göst.
9 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Sevgidolu (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 507 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (563 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 886 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (252 puan) tarafından soruldu

405,942 soru

12,167,887 cevap