0 oy
119 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (7,148 puan) tarafından
Kızlar yıkanmış doğranmış kuşbaşı et var ama donuk şuan kuru fasulye ye koyucam kavurmadan direk içinde haşlanarak pişse nasıl olur düdüklüde 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
At dudukluye haslansin 
(7,148 puan) tarafından
Attım bakalım nasıl olucak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamur gibi olur at içine birşey olmaz
(7,148 puan) tarafından
Attım gitti bakalım fark edicekmi kavurulmuş haliyle
tarafından
Birşey olmaz ben bazen normal kazana bile atıyorum asla düdüklü kullanmıyorum evimde bir tane bile yok asla kullanamam korkarım
0 oy
(1,777 puan) tarafından
Aynısını yaptım bugun☺️ eti çıkarmayı unutunca ☺️ önce tek başına eti hasladim sonra suyunu alıp yağda biraz kavurdum salca ekledim sonra fasulyeyi ekledim ama benim fasulyem de haslanmis vardi buzlukta zaten ikisini birlikte 3 4 dk daha attım dudukluye☺️
(7,148 puan) tarafından
Şimdi attım öylece valla inşallah güzel olur . Bide 3 4 dk da özleşiyor mu kız ben yarım saat kadar pişiriyorum düdüklü de . Annem bir saatten fazla pişirir ama öyle de çok dağılıyor
0 oy
(2,898 puan) tarafından
Geçenlerde yaptım ve lezzet anlamında hiçbir farkı olmadı. Soğanı da kavuramamistim hepsini bir atıp dudukluyle pisirdim mükemmel oldu çok şaşırmıştım beklemiyordum böyle lezzetli olmasını 
(7,148 puan) tarafından
Soğanı niye kavurmadın kız aceleye mi geldi
(2,898 puan) tarafından
Aynen başını bekleyemeyecektim hepsini bir attım kapattım :D

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 416 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 50 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Buket masal (2,503 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 41 göst.
6 gün önce Yemek-Tarifler kategorisinde Kizmaaskim (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 479 göst.
8 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,069 soru

12,462,331 cevap

46,784 kullanıcı

Kategoriler

...