0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde (2,402 puan) tarafından
Evde ne tat kaldı ne huzur oğlana bağırıyor bana bağırıyor surat beş karış bide kredi çekip koymuş onun faizi işliyor sadece bu ay ödeme 20 bin küsür napcaz bilmiyorum 

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Krediyle borsayami girilir allasennnnyaaa 

Kaç para yatirmis borsaysa çıkar ama bitcoinmi
(6,167 puan) tarafından
e yani:) benim kocam bi senedir kardan zararda 600 bin batmis:) ama gittigi gibi de gelir napalim. hatay depreminden sinra fene silkelendi
-Reklam-
+1 oy
(7,812 puan) tarafından
Olan olmuş destek ol pskolojisi bozulup intihar eden çok oluyor 
(2,402 puan) tarafından
Allah Korusun cnm
+1 oy
(1,972 puan) tarafından
Onu geri kazancam diye başka yollara girmesin. Sen destek ol canın sağ olsun falan de yapacak bir şey yok malesef. Borsada nasıl batmış ya beklesin satmasın hiçbir şeyi elbet çıkar 
(2,402 puan) tarafından
Oyle yapacak evet destek çıkmaya çalışıyorm ama sanki suçlu biz gibi davranıyor :( çocuğuma bağırıyor bana bir sürü laf ediyor artık sinir krizi geçirdim
(1,972 puan) tarafından
Canım suçlu siz gibi değil de etrafında olduğunuz için size yansıyor. Ben de bazen çok sinirli veya moralim bozuk olduğunda etrafımdakilere yansıtıyorum. Alttan almaya çalış hazmetsin adam. Büyük stres altında
0 oy
tarafından
Sızı eksik bırakarak mı yaptı bunu
(2,402 puan) tarafından
Yok çok şükür bizi ihmal etmez ama nakit avans dan çekip koymuş
0 oy
(993 puan) tarafından
Hangi hisseye koymus
(2,402 puan) tarafından
Valla bilmiyorum cnm
0 oy
(3,705 puan) tarafından
Bizimkide aynı ya 250 bin lira borç yapmış dedim ki bir daha oynarsan seni boşayacam 
(2,402 puan) tarafından
Ya küçük küçük yatırım yapıyordu bu arada bitcoin falan değil hisse ama şeytana mi uydu napti yüklü miktarda yatırmış bakalım ne olacak
(3,705 puan) tarafından
Bizimkide yüklü yatırmış kaybetmiş bizimkide hisseydi büyük kavga ettim haram para diye zar zor biraktirdim
0 oy
(5,744 puan) tarafından
Haramın olduğu yerde hiç huzur olur mu zaten. İnşallah bidaha yapmaz.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 182 göst.
26 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mlknkrc (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 478 göst.
0 oy
3 cevap 239 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Alyamm (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.

410,502 soru