0 oy
596 göst.
Diğer kategorisinde (1,380 puan) tarafından
Hanımlar bende tam anlamadım sonradan açtım güya baba olan 3 kıza 10 yıl tecavüz etmiş iki kız evden kaçmış bide yüzsüz müge anlı ya gelip onları aramış tam nedir olay bilen var mı ben çok üzüldüm o kızlara çok ağladım sabahtan beri aklımda.simdi bazılarınız diyecek ki niye izliyorsunuz iyiki izliyorum en azından böyle şeylerin olduğunu bilip daha dikkatli oluyorum kimseye güvenmiyorum yani eskisi gibi değilim şahsen 

6 Cevaplar

+1 oy
(20,203 puan) tarafından
Hiç birini izlemiyorum ama duydukça hiç kimseye güvenmiyorum 
(1,380 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
(697 puan) tarafından
YouTube'dan aç ilk geldıklerı bölümden izle ben öyle yapıyorum merak ettiklerimi
(1,380 puan) tarafından
Baktım  ama göremedim o yüzden buraya yazıyım dedim
+1 oy
(85 puan) tarafından

Benim görüp duyduklarimdan sonra artk  gerçekten erkeklerden nefret eder oldum . Bir bizim bir tanıdığın köyünde de . Bir baba iki kızınada sürekli tecevuz etmiş , hamile kalınca kömürlüge saklamış ve bağlamışlar . Komşularada İstanbul'da ki akrabalarının yanına çalışmaya gitmiş demiş . En sonunda babaları yine kömürlüge girmeye çalışırken tecavüz sırasında başına bişey vurup bayiltmislar. Direkt jandarmaya kaçmış kız , sonrada kardeşini kurtarmış öyle . Jandarmada sadece 8 dakikalık yol mesafedesindeymis . Çok yakın olmasına rağmen bu tür şeyler yaşanıyor . Bir kuzenimde kaynanam kayınpederim uzun süredir yatakları ayrı . Bu yüzden küs oldukları için ,adam sürekli ahırdaki eşeğine düzenli tecavüz edermiş dedi . En sonunda oğlu eşeği gizliden başkasına satmış , babası delirmiş kime sattığını öğrenip iki katı verip yine eşeği geri getirmiş dedi . Haa bide siirtteyken, annesine uyku ilacı içirip hamile bıraktıran 26 yaşında bir oğlan vardı. Gerçekten kime anlatsam şaka yaptigimi saniyorlar ama valla yaşanıyor bu tarz şeyler . Caydırıcı cezalar olmayınca böylede devam edecek :'(

(2,262 puan) tarafından
Ensest ilişkiler bunlar malesef kıyamet kopacak az kaldı
(711 puan) tarafından
Kızzz ayhhh üst üste sıralamışsın çok kötü ya Allahım tövbe.  Bu nasıl sapkınlık azgınlık ya
(85 puan) tarafından
Valla öyle ama kim bilir bizim goremedigimiz ne kadar daha azgınlık sapıklık vardır . En çok küçücük çocuklara tecavüz edilmesi beni benden alıyor . O yüzden diyorum kıyamet kopsada dünyanın dört yanında olan mazlumlar zaliminlerin elinden kurtulsa .
(2,262 puan) tarafından
Bi kaç gün önce okudum babası ölmüş annesi sevgilisine taciz etmesi için para alıyomuş 5 yaşında erkek bebekti. Ve başka insanlarada satmışlar çocuğu :((
+1 oy
(7,427 puan) tarafından
İki üvey kız bir de kızın arkadaşı üçüne de tecavüz ediyormuş. Kızlardan biri halinden memnun diğer kız ve onun arkadaşı evden kaçmış olay öyle olmuş. Halinden memnun olan da zihinsel engelliye benziyor zaten. Ben izlemiyorum da Instagram da karşıma çıktı.  Bu olaylar hep vardı sadece sosyal medya ve tv ler olmadığı için gizli kalırdı. 
(2,262 puan) tarafından
Halinden memnun olan kendi kızı mı ve memnun olduğunu nasıl ifade ediyo ki
(7,427 puan) tarafından
Videoyu izlemen lazım canım. YouTube da var
0 oy
(603 puan) tarafından
İsminin Türkan olma ihtimali var mı ? 
(3,129 puan) tarafından
Sanki öyleydi
(4,546 puan) tarafından
Evet Figen Türkan kızın birinin adı cnm
(603 puan) tarafından
Aslında soruyu soran kızın ismini merak etmiştim. Memlekette Türkan isimli bi tanıdığıma aşırı benzettimde . Nasıl da denk gelmiş olayı yaşayan kızın adı çıktı.
0 oy
tarafından
Oz babasi mi uvey mi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 13,095 göst.
18 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 382 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Aytencelik (4,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 286 göst.