0 oy
483 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Sorum baslıkta

19 Cevaplar

+1 oy
(2,331 puan) tarafından
Riskli ve pismanligi olan bi amelyat.tanidigmn akrabasi olmus doktr hatasi yuzunden kadin aylarca yogun bakimda kaldi az kalsn öluyordu.bi arkadsmda pisman oldu cunku omur boyu ne yedgine ictgine dikkat etmen gerekiyor ole istedgn gibi yiyip icemiyorsn.bence iyi bi diyetsyene gitmenzde fayda var siye dusunuyorm.
-Reklam-
0 oy
(5,838 puan) tarafından
bilezik kolada dursa neeeee durmasa ne. tabikide bozdururm . insanin en buyuk yatirimi kendine
tarafından
Aktardan yeşil elma tozu alabilirsin
(5,838 puan) tarafından
o neymis kiz ilk defa duydum:) bir arastirayim bakim hemen:)
(5,838 puan) tarafından
he su mor kavanoz mindivan cay:) o mu bir ara daha duymustum ismini onun ama elma tozu diye bilmiyordum. zayiflatiomu
tarafından
Annem bununla 6 kilo verdi yoğurtla karıştırıp yiyordu
(2,021 puan) tarafından
Zararı varmı acaba?
Casperiye bi ben göremedim seni,.merak edenlere beni de ekle :)))
0 oy
(3,566 puan) tarafından
Olmamm. İlk önce diyetisyene giderim. Tüp mide ameliyatı zor canim ayrıca çok iyi doktor bulman lazim
tarafından
Evet doktor da onemlı
(3,566 puan) tarafından
Evet canım, benim eşim oldu aylarca doktor araştırdik en son bir tanıdığımiz sayesinde bulduk. Kilon kaç bilmiyorum ama ilk diyetsiyene git en azından denemiş olursun. Yok olucam dersen de fiyati ucuz söyleyenden kaç derim
tarafından
Sız hangı doktora gıttınız
(3,566 puan) tarafından
Doktorun ismini unuttum da aklıma gelirse yazarım biz İstanbul'dayız özel asya Hastanesi'nde öldü eşim  siz nerede yaşıyorsunuz.
tarafından
Çorum orası bana çok uzak
0 oy
(924 puan) tarafından
Çok istiyorsam yaparım 
tarafından
Çok ıstıyorum
(924 puan) tarafından
Ol o zaman canım
Geçmiş olsun şimdiden
0 oy
(624 puan) tarafından
Riskli bi ameliyat olen bile var doğruyu söylemek gerekirse kaç kilosun 
0 oy
(302 puan) tarafından
Kaç kilosun ki, boyun kaç kilon kaç 
0 oy
(3,311 puan) tarafından
Olurum tabi kafaya koymuşsam bilezik sağlıktan daha değerli değil 
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Ben korkumdan burun ameliyatı bile olamıyorum
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Oyle bi sorunum olsa olurdum bi arkadaşım oldu maşallah çok iyi geçti 
0 oy
tarafından
Olmam riskleri çok fazla komşunun kızı oldu ve midesi delinmiş annesi şans eseri yaşıyor diyor. Ve kesinlikle doğru düzgün yemek yiyemiyor bir lokma fazla ye'se kusuyormuş. Geri dönüşü olmayan eziyet ve dahada çok karanlık yönü var oldum deyipte rahat yaşayan yok başka bir komşu ağlıyordu yine istediği şeyleri yiyemiyor diye. Kendine eziyet etme vazgeç sağlıklı beslenmeyle başla işe sen yavaş yavaş azaltırsın. 
0 oy
(45 puan) tarafından
Benim teyzem oldu şimdi sürekli vitamin takviyeli almak zorunda kalıyor tavsiye etmem sağlıklı bir organı aldırmak ne kadar mantıklı yazık günah 
0 oy
(1,799 puan) tarafından
Bnde ehliyet icn bozdurmak istyrumda baklm
0 oy
(742 puan) tarafından
Ameliyat olmam ama cok fazla kilon varsa ve gerçekten tek başına halledemiyorsan bozdurup en iyi diyetisyenlerle çalışıp normal yolla zayiflamaya çalışırım 
0 oy
(3,373 puan) tarafından

Bileziğimi bozdurup tüp mide ameliyatı oldum:) geçen seneydi tabi. İyi ki olmuşum amaan bilezik,altın dediğin nedir ki kendini iyi hissetmedikten sonra. 

0 oy
(2,021 puan) tarafından
Bilezik pek kıymetli değil bana göre , ben ameliyattan korkarım onu n yapacaz :)
0 oy
tarafından
Hayır diyetisyene git ameliyat riskli çoğu ameliyat iyi sonuçlar vermiyor dikkat et
0 oy
(101 puan) tarafından
Valla kuzenim bozdurdu geçen sene oldu o da ve maşallah çok ta iyi oldu ameliyattan sonra tekrar azar azar birikim yaptı ve sattıgı bileziği aldı 
0 oy
(1,317 puan) tarafından
Bi dr un paylaşımında tüp mide ameliyatı ve balon yutmanın kendine yapılacak en kötü şey olduğunu dinlemiştim. O kadar eziyet çekip günlerce sıvı beslenmek yerine diyetisyene giderdim sanırım birde spor oldu mu cillop gibi olur . Bi arkadaşım oldu hala kısıtlı yiyor ve zayıfladı da sayılmaz . Önceliğiniz diyetisyen olsa en azından bi süre deneyin, eksileri gördükçe inanın motive olur daha sıkı sarılırsınız 
0 oy
(2,993 puan) tarafından
Illa bilezik.bozduracaksaniz su kabin gibi aletlere giriyolar ya zayifliyorlar onlara para berin daha mantikli

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 862 göst.
0 oy
1 cevap 96 göst.
31 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde B...1989 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 370 göst.
24 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Brcak (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Papatya-ya (540 puan) tarafından soruldu

406,409 soru

12,186,509 cevap

36,692 kullanıcı

...