0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından
Ben eşim başka kişilerle oyun oynamasın diye ona arkadaşlık yapıyorum oyuna çare bulamadım bende bu şekilde yaptım. Oyun başlamadan test çözüyordum arka planda oyun açık kapat şunu sinirliyim zaten odaklan falan dedi bende dedim daha başlamadık bile ve yarın üniversite finallerim var ben yine onu düşünüp biraz da olsa vakit geçireyim dedim hamileyim bir de. Sonra bir anda bağırmaya önündeki masaya vurmaya başladı patlıcan gibi morardı bana bağırırken çocuğumda ayaktaydı bende kapattım odama geldim testimi çözdüm okulum daha önemli ama çok yoruldum sürekli böyle sürekli bana mantıksız konuşuyorsun vs diye dayatıyor ne yapacağım gerçekten derdimi anlatmaya konuşmaya çalışınca da kendini haklı görüyor sen şöyle böylesin diyor

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende bagiriyorum altta kalmiyorum valla,onceden oturur aglardim ***** gibi ama smdi napsa karsiligini aliyo
(78 puan) tarafından
Ben bağırınca daha kotu bağırıyor çocuğum var yapamam sus diyorum sana sinirliyim ben diyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim eşim bana bağırırsa hani olmadı öyle birşey ama sesi yükseldiği anda tüylerim diken diken oluyor böyle ve ben ona avazım çıktığı kadar bağırırım bana bağırma diye ve bakışlarım aşırı korkutucu olur sinirlendiğim zaman kendimi odaya kapatırım bir müddet 
0 oy
(6,986 puan) tarafından
Kolundan tuttuğum gibi kapı dışarı ederim ay onu. Git dışarda anıracaksan anır yani nedir.
(78 puan) tarafından
Odaya git dedim çünkü ben sakindim ve bana göre suçum yoktu oyun başlayana kadar bir soru bir sorudur demiştim sen s.... Git odaya sinirliyim diyorum niye susmuyorsun falan dedi bende oğlumu aldım duş aldırdım yatırdım testimi çözdüm
0 oy
(20,311 puan) tarafından
Konuşmam baya bi süre valla billa konuşmam
0 oy
tarafından
Bağırmaya fırsat verme. Eşini fazla düşünme kendini düşün dersine odaklan oda işine baksın. İyilikten maraz doğarmış. 
0 oy
(1,299 puan) tarafından
Hangi oyunu oynuyo 
(78 puan) tarafından
Pubg bıraktık mobile legends diye bişey
(1,299 puan) tarafından
1 yıldır oyun bağımlılığı var knayt oynuyo benimki de o oyunlar da çok stres sinir yapıyo

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 450 göst.
16 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Oznurr (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 554 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Eso9090 (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 162 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,149 soru

12,176,805 cevap