+1 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (846 puan) tarafından

41 göst. 9 dakika önce Hamilelikte Testler kategorisinde Anneyim bennnn (1,414 puan) sordu Kızlar merhaba benim kuzenim 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadı. Şimdi adetine neredeyse 1 hafta var. Belirtileri varmış göğüs ağrısı kasık ağrısı baş dönmesi vs. Bana test yaptığını söyledi. Testin üzerinde 5-20 dk baz alın diyor. Kusenım de nerden baksan bir 20 dk olmuştur diyor. Kuruma çizgisi de değil pembe çizgi diyor sizce var mıdır

image

8 Cevaplar

0 oy
(417 puan) tarafından
Silik bir çizgi var gibi . Hayırlısı olsun.
(846 puan) tarafından
Kan verse çıkar mı
-Reklam-
0 oy
(1,474 puan) tarafından
Var canım benim hayırlı olsun 
(846 puan) tarafından
Emin miyiz kız ümitlendirmek istemiyorum
(1,474 puan) tarafından
Görünüyor çizgi
(846 puan) tarafından
Kan verse çıkar mı
(1,474 puan) tarafından
Tabiki çıkar
0 oy
(2,476 puan) tarafından
Bnmde böle oldu kac kere yaptım kuruma cizgisine benzettm birz daha geçsin adeti tekrar lasın bnce ben kast testlere güvnmym 
(846 puan) tarafından
Tekrarla dedim zaten de bilmiyorum
0 oy
(4,089 puan) tarafından
Canım emin olmak için bir de erken gebelik testii yapsaydı daha adete varken o daha net çıkarır çizgiyi ama silik bir şey görünüyor gibi hakkında hayırlısı olsun bence bir erken gebelik testi yapsın tekrar sonra kan verir olmadı 
0 oy
(4,208 puan) tarafından
Cok erken yapmis testi. Var gibi ama. Bikac gun daha bekleyip erken gebelik testi yapsin net cikar. Benim de kimyasaldan 2 ay sonra tekrar gebelik oldu. Insallah o da hamiledir. 
0 oy
(1,028 puan) tarafından
Var bence kan versin çıkar. Ben De 3 gün kala yapmıştım hafif silik bir çizgi çıkmıştı adetim geçince yaptım koyu renk cizgiydi
0 oy
(280 puan) tarafından
Var canım çok yeni

İlgili sorular

413,157 soru

12,439,030 cevap

45,915 kullanıcı

Kategoriler

...