0 oy
669 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Benim geçmişte bi olayım oldu sevglik Allah biliyor ki kandirildim sonra aradan uzun zaman geçince eşimle tanıştım cittiydik eşim benil ilk çok seviyordu sevgili şeyini öğrenince beni bırakmak istedi ama ben ondan asla vazgeçmedim sonra biz evlendik ilk aylar bı ay geçti hamile kaldim beni çok seven adam geçmişini unuturum diyen adam bebeğim doğduktan sonra çok değişti ve seni sevmiyorum iğreniyorum diyor hergun sen gözümde bı hayat kadınısin orspsn diyo her ihtiyacimida karşılıyor bana hep teklifte bulunuyo bul birini kaç diyor şuan misifulgie anneme geldim bı 7 gün sonra inşallah evime gidicem ne yapıcam nerede hata yaptım ben 

16 Cevaplar

+1 oy
(1,294 puan) tarafından
Kendisinin hiç sevgilisi olmamış sütten çıkma ak kaşık mı ki sana bu lafları etmeyi kendinde hak görüyo hiç ilk okul orta okul lise aşkı olmamış sevgili olmaya gerek yok illa birinin elini tutup öpmeye de gerek yok sanki seni başkasının altından alıp da evlenmiş gibi öyle bile olsa ne haddineeeeee bak valla paralayasım geldi madem içi almıyo be diye kıydı nikahı sen de kendine gel böyle adam sevilir mi demişsin bi de her ihtiyacımı karşılıyo diye sevgisini vermiyo iki iltifat incelik hoş söz yok insanın asıl ihtiyacı sevgi şevkat bak etrafına kim açlıktan ölüyo Allah aşkına yapma etme kal ananın evinde biraz otur düşün çocuğuna bakcak birini bul gir işe çalış oturmayın evde oturmayın şu adamların eline teslim etmeyin kendiniziiiii ben mecburiyetten kızımın sağlık sorunundan dolayı çıktım işten şimdi iş arıyorum bana da gelip ne yaptın bütün gün yattın deyince bile boğasım geliyo adam senin namusuna laf ediyo be kadın 
(1,294 puan) tarafından
Sen ne yaşadın eski sevgilinle hele onu de bi bana
(1,294 puan) tarafından
Namus senin namusun be kaynanan kendi oğluna baksın
(3 puan) tarafından
Aramızda birliktelik oldu ve beni kandırdı benim hatam
(1,294 puan) tarafından
Kızım ah be kızım sen ne diye anlatırsın böyle bi şeyini çaresine bakmak yerine ah be kızım gitme o eve o adam seni boşar zaten bu gidişle davada da kullanır bunu bi de
(3 puan) tarafından
Anlattım görüşmüyoruz doğru düzgün sadece çocuğu resim istiyor onu merak ediyo ben düzeltmek için çaba sarf ediyorum düzeltmek için aramizi ama o nefretle kinle o gözle bakıyor
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Sen başkasıyla birlikte zina etmişsin sonra başka bir adama seni istemediğini söylediği halde kaçmışsın bir de seni istemeyen adamla birlikte olup çocuk yapmışsın naptın gagazuna hap mi attın :-O Adam madem seni istemiyordu direk gönderseydi ne diye seninle birlikte olup çocuk yapıyor. 

Her neyse bu laflar yenilir yutulur laflar değil kaçarak hata yapmışsın o yüzden eziyor seni uzun müddet kal annenlerde taki özür dileyene kadar ama seni istemeyen adama tekrar gitme.
0 oy
(20,391 puan) tarafından
Anlamadığım bu adam neden seni bosamiyo da bul birini kaç diyo
(3 puan) tarafından
Ben kaçtım
(20,391 puan) tarafından
Ne zaman kaçtın anlayamadım ben . O ilk sevgiline mi kaçmıştın yani.
(3 puan) tarafından
Hayır eşime kaçtım sevgli eski bı geçmiş
(20,391 puan) tarafından
Kaçınca bosanilmiyor mu. Bu adamdan sana koca olmaz bence .
0 oy
(1,474 puan) tarafından
Geçmiş geçmiştir anlatılmaz en başta yapmışsın iyi bir aile terapisine gidin yoksa boşanma davası aç ruhunu yıpratmak için değmez 
(3 puan) tarafından
Allah razı olsun kardeşim bu iyi yorumun için biliyor musun dünyalar güzeli kadar kızım var ona bakınca bazen unutuyorum o kötü sözleri
(1,474 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım benim büyüklerin duası üzerine olsun namazlarına çok ehemmiyet ver hiç bırakma
(3 puan) tarafından
27 yaşındayım bebeğim bı aylık oldu yeni yaptım geçmişte bı hata kandırdı beni o adam hep oyaladı oynadı benle sonra bırakti bende aradan Zaman sonra eşimi tanıdım neyim varsa ne yasaydsam anlattım oda beni birakicakti ama ben vazgmedim onu bilmiyorum belki en büyük hatam beni istemeyerek ona kaçmaktı bayramda eve gelicek ona karşı ne yapmalıyım bilmiyorum çok derinden kırgınım
(3 puan) tarafından
Allah razı olsun doğumdan sonra namaza ara verdim Allah izin verirse devam edicem
(3 puan) tarafından
Ben geçmiş için tövbe ettim ve eşimi hiç ni zaman bir erkle aldatmadim gözüm dışarda olmadı ona kendim kaçtım düğün altın bile istemedim sevdiğim için huzur mutluluk olsun diye hiç beklentisiz sevdim ilk çok iyiydi sonra hepsi yalandan seviyormusum gibi yaptım demesi bana onları demesi beni çok üzdü
0 oy
tarafından
Daha öncede açmıştın bu konuyu galiba öyle hatırlıyorum. Keşke anlatmasaydın eşine. 

Bul birini kaç ne ya ne şrfsz bir yaklaşım tarzı annenin biliyormu ne diyor bu konuya? 
(3 puan) tarafından
Hayır ben İlk kez burdayım hesap yeni puan da belli eski sevgili aramda bişey geçti tm anlatmak istemiyorum ama ben bunu ona anlattım herşeyimi başkasından duymasın diye keşke anlatmasaydim o şahıs beni tehdit ediyor du
0 oy
tarafından
Sana kendine birini bul kaç diyen adamdan kocalik yapmasını beklemen büyük hata böyleleri her türlü iftirayı atar ben sana diyim 
(3 puan) tarafından
Hiç bişey beklemeden her ihtiyacimida karşılıyor ama 8 aydır gözümde oruspusun diyor
tarafından
Dünyaları verse söylediği can yakıcı kelimeler kadar acı olamaz bence ki adam olan karısına bunu demez hadi öyle düşünüyor diyelim bir gün bile daha yanında tutmaz
(3 puan) tarafından
Ne yapmalıyım bilmiyorum kendim kaçtım bı gelirim yok bı isim yok anne baba bile insana laf eder çok çaresizce herşeye katlanıyorum
(1,294 puan) tarafından
Bak hala her ihtiyacımı karşılıyo diyosun bunun için mi yanındasın
(3 puan) tarafından
Hayır onun için değil çaresiz olduğum için
0 oy
(4,401 puan) tarafından
Geçmişte ne yaşadığın beni/başkasını ilgilendirmez ama kusura bakmada sen benim gözümde or.spusun diyen bir adamın yanına da dönmek büyük hata olur sevebilirsin ona lafım Yok ama geri Dönersen tüm hayatın onun yanında hiç olacak gençliğine yazık ve şunu da söyleyeyim günah almak istemem ama bana başkasını bul sen git diyen adam çoktan başka kişilere yanaşmıştır bile..
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Sana hayat kadinisin sen diyecek ne yaptın? 

Annene gelmişken o adamın yanına kesin dönme aklında sorun mu var senin, halan daha seviyorum diyosun seninki sevgi de değil takıntılı hastalıklı bi hal.

İkinizinde tedaviye ihtiyacı var
0 oy
(8,347 puan) tarafından
Sana bunları dien adamı hala seviorum diorsun ben şok ben iptal sende bosan bence 
0 oy
tarafından
Yok valla benim kafam almiyo boye seyleri günah senin günahın değil mi pişman olup tövbe ettiysen evlenirken de bile bile evlendiyse şimdi bunun lafını yapmaz ki öyle bi hakkı yok sen niye seni istemeyen biriyle evlendin ki açık yureklilikle baştan anlatmışsın kabul etmemiş işte başkası çıkardı karşına illaki  
0 oy
tarafından
Eski sevgilinle birliktemi olmuştun bunuda evlenmeden öncemi eşine anlattın önce kabul etti evlendikten sonramı degişti 
(3 puan) tarafından
Eşimle evlenmeden anlattım herseyi beni istemedi
0 oy
(7,965 puan) tarafından
Sen anlatmakta iyi yapmışsın olabilir sonuçta kocandan önce olan bir şey eminim eşinde bir şeyler yaşamıştır bekarken. Ama eşin seni istememiş zorla kendini kabullendirmisisn kacmissin. Eşin kötü sözler söylemiş ama sonuç itibariyle haklı istememiş hala istemiyor. Seni ailene de rezil edebilirdi ama senin bosanmani istiyor. Emin ol bu ömür boyu böyle sürecek sonunda sen sağlığından ve gençliğinden olacaksın. Ayrıl derim.
0 oy
(13,168 puan) tarafından

Hepimizin geçmişinde sevgilisi vs olmuştur hayat kadını ne alaka sevgilin oldu diye bunu söylüyorsa kendinin olmamış mı hiç ne ayıp taviz verme susma ağır sözler 

0 oy
(9,100 puan) tarafından
Eşinin psikolojisi bozulmuş ne demek bul birini kaç. Hangi adam karısına böyle der Allah aşkına. 
0 oy
(8,439 puan) tarafından
Sende suç bacım evlenmeden önce adam seni zaten istememiş sen adamı zorlayıp bide çocuk yapmişsın. Şimdide gidicek yerim yok çok seviyorum diyorsun pes. 
(3 puan) tarafından
Evet istemedi ne yapmalıyım bilmiyorum
0 oy
(18,876 puan) tarafından
Sana or...pu bul birini kaç diyen iğreniyorum senden diyen birini de sevmezsin yani. Seni bırakmak istediğinde ondan ayrılman gerekiyordu hata yapıp evlenmişsin kendine bunu yapma bütün ömrün böyle bir evlilikte bu şekilde geçmez bence aklını başına topla 
(3 puan) tarafından
Demez onların eşleri senin gibi değil diyor bı tek benim geçmişim varmış gibi

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 642 göst.
3 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 297 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde 2 prensin annesi (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 182 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,955 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
30 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,631 soru

12,422,740 cevap

45,306 kullanıcı