0 oy
318 göst.
Aile kategorisinde (19 puan) tarafından
Merhaba hanımlar eşimde  ciddi oranda cinsel isteksizlik var önceden böyle değildi kendisi de bu duruma çok üzülüyor doktora da gitti bişey yok dedi sizce neden böyle oluyor sizin de eşinizde böyle sıkıntı olan var mı ne yapsak düzelir acaba  

4 Cevaplar

0 oy
(10,629 puan) tarafından
Zamanla olabiliyo uzun süreli evlilik çok şık ilişki yaşamak çocuk iş ortam ve rutin hayat sorunları en çok cinsel hayatı etkiliyo malesef doktor sağlık sorunu olmadığı söylediyse psikolojik bi sorun vardır psikiyatriye gitmeyi deneyin bi de sorunun kaynağını bulmaya çalışın neden oldugunu ona göre şekillendirin cinsel hayatınızı biraz renklendirin 
-Reklam-
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Bende buna anlam veremiyorum doktor bişeyi yok diyor ama isteksizlik var neden kaynaklanıyor o zAman bu bişeyi yoksa pskolojik bişey var ozaman 
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Sanırım günümüz erkeklerinin çoğunda var böyle bir durum burda çok okuyorum. Ekonomi, uyku düzeni, stres düzeyi, cinsellikte ortak dili yakalayamama, başka etkenler gibi pek çok sebebi olabilir. Biraz kendi haline bırakın düzelir umuyorum
0 oy
(1,028 puan) tarafından
Kafasına taktığı bir seyler varsa olabilir. Isyerrinde huzursuzluk maddi sikıntılar aile içi geçimsizlik gibi durumlarda çok etkiliyor 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 506 göst.
22 Mart 2020 Diğer kategorisinde ❤❤ BİR MELEK❤❤ (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 869 göst.
0 oy
21 cevap 541 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gogolim (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 689 göst.
18 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu