0 oy
1,517 göst.
Diğer kategorisinde (2,537 puan) tarafından
Ben iki kere uğradım.birinde 15 yaşında falandim.birinde ise metrobuste olmuştu.metrobuste olan çok aklıma gelmiyorda,küçükken yaşadığım aklımdan çıkmıyor.bugun post açma sebebim dün rüyamda gördüm o pi.ci küçük olduğum için sesim çıkmadı baka kaldım arkadan.demem o ki şimdi tacizler tecavüzler çok ama eskiden de az değildi sadece sosyal medyanın gücü var adalet öyle böyle sağlanabiliyor .

26 Cevaplar

+1 oy
(1,047 puan) tarafından

En İyi Cevap
En kötüsü de ne biliyor musun birileri bu adamların karısı. İnşallah o kadınlardan degilizdir. 
(1,047 puan) tarafından
Habersizce yaşıyorlar. Çok iyi bir insanla evlendiğini sananlarda var. Üzülüyorum. Yaptıklarını duysalar yüzlerine tükürürler
(2,537 puan) tarafından
Ayyy ay off aman bu açıdan düşünmemiştim canim gerçekten çok kötü bir olay bu:(((
(1,047 puan) tarafından
Çevremde var o iyi aile babası rolünde ve gördükçe acaba kocamın geçmişi de böyle pis midir diye düşünmeden edemiyorum.
(2,537 puan) tarafından
Ay yok öyle aklına getirme canim .kimseye guvenemeyiz zaten travma olarak kaldığı için herkesi öyle goruyoruz
-Reklam-
+4 oy
(4,480 puan) tarafından
Bence herkesin başına gelmiştir ama eskiden korkudan sesimizi çıkaramıyorduk. Bizi suçlarlar diye korkuyorduk ama şimdi öyle değil aileler daha bilinçli daha hassas bu konuda. Benimde küçükken başıma geldi hemde aynı binada akrabamız tarafından ve yıllar sonra öğrendim ki ablama da aynı şeyleri yapmış ve biz bu konuyu büyüyüp kendimize güvenince asıl suçlu biz olmadığımızı anlayınca konuşabildik 
(4,480 puan) tarafından
Maalesef bitmeyecek herkes çocuğuna doğruyu yanlışı öğretmiyor ya çok baskıcı bir aile oluyor ya da çok boşluyorlar o yüzden böyle insanlar olmaya devam edecek biz elimizden geldiğince çocuklarımıza iyi bir insan olmayı öğreteceğiz ve ne olursa olsun bizlere güvenmelerini
(2,537 puan) tarafından
Allah'ım bizlere sağlıklı ömür versin çocuklarımızi en azından doğru kararlar verene kadar iyiyi kotuyi ogretebilelim.biraz büyüsün ben zaten savunma sporlarına yazdiracagim.havuza baskete herşeye vwrecgim boylu postlu olsun gücü kuvveti yerinde olsun istiyorum .kimse ezemesin en azından evladima güzel şeyler bırakabiliyim istiyorum.ben olmasam da ayakları üstünde dursun gerektiginde o beni korusun istiyorum inşallah severek gider zorlamam tabiki ama çok isterim .Allah'ım dan çocuğumun iyiliğinden sağlığından başka bişey istemiyorum.cok duyguluyim ya kaç gündür kusura bakma içimi döktüm
(4,480 puan) tarafından
Estağfurullah canım hepimiz aynı kaygıları yaşıyoruz. Bende kız çocuğundan çok hep erkek çocuğu yetiştirmekten korkardım ne yazık ki suç oranlarının çoğu erkeklerden oluyor bu yüzden çok dikkat etmem gerekiyor onu yetiştirirken ve bunu inanılmaz kafama takıyorum ilerde nasıl biri olacak diye elimden geleni yapacağım onun için inşallah çok iyi merhametli biri olur ve bütün herkesin çocuğu
(2,537 puan) tarafından
Amin canım inşallah.bu kaygılar ,bu gorduklerimiz,duyduklarimiz,yaşadıklarımız bizi hep sıkıntıya sokuyor korkuyoruz:(((
tarafından
Kesinlikle böyle
0 oy
tarafından
evet malesef en yakin bildigim kisi tarafindan ama detayina.girmicem hatirlamak bile istemiyorm
(2,537 puan) tarafından
İnşallah pisli.kk hakettigini yaşamıştır kardeşim.:(((
tarafından
malesef yaninda kar kaldi bende o zmnlar kucuktm algılayamadim büyüyünce anladim neyin ne oldugunu ama is isten geçti iste
(2,537 puan) tarafından
Öyle oluyor canim Allah ıslah etsin .uzagindasindir inşallah ya hergun gordugun biriyse yani zor olur senin içinde .
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Biz denizlinin bi kasabasında oturuyorduk ben daha okula başlamıştım anaokulu yaşım bile değil bi bakkal vardı komşumuzun oraya gider bişeyler alır babamın adına yazdırırdım babam ay başı gelinde öderdi arkadaşlarla hep oyun oynardık sokakta sonra bakkala gider bişeyler alırdık bu adamın genç bi oğlu vardı kaç yaşlarında hatırlamıyorum yanımdaki çocukları gönderir beni tezgahın arkasına alır dudaklarımı öper popomu ellerdi sonra sonra korkutum bi daha gidemedim oraya 
(2,537 puan) tarafından
Ayyyy şakamı yaaa Allah kahretsin pisl.igi çok üzüldüm:(((aklımdan çıkmaz bu şimdi benim
(1,294 puan) tarafından
Dershanede sosyal bilgiler öğretmenim vardı bi de özel ders anlatırdı bize iki kızdık bir iki defa yanıma oturup bacağımın üst tarafını kasık bölgeme dokunmuştu baya baya dokundu yani sonra oraya da gitmedim ana babaya da anlatamadık tabi sadece ders almayı bıraktım o kadar ne iğrenç insanlarla beraber yaşıyoruz şimdi bi kızım var amcası dedesi severken bile diplerinden ayrılmam sürekli nasıl tutuyolar seviyolar bakar dururum aslaaa yanlız bırakamam tuvalete bile yanımda sokarım öyle manyaklaştım ben de
(2,537 puan) tarafından
Onun da Allah bin belasını versin kaç yaşındasın eskilerden mi yani ozaman da tabi telefon falan yoktur yayamamissinizdir.bende çok dikkat ediyorum elbise bile giydirmek istemiyorum :(ne biçim dünya ya vallahi billahi güya müslüman ülkeyiz
(1,294 puan) tarafından
Valla o zaman 6. Sınıfa gidiyordum telefon var elimde ama internet yok daha bilgisayar bile evlere yeni yeni girmeye başlamıştı kime nasıl anlatıcaksın babam biraz dar kafalı sen ne yaptına getirir korkusu yaşadım galiba kimseye de anlatamadım tabi yani bunu yapan illa cahil cühela insanlar değil ayy neler neler yaşadııımmm bi de bana 30 yaşında adam dadandı ben o zaman tabi yine küçüğüm 8 sınıf falan galiba kız arkadaşlarımla bisikletle gezerken adam beni gözüne kestiriyo sonra takılıyo peşime numaramı buluyo beni o şekilde taciz etmeye başlıyo babam öğreniyo yanına iki üç adam alıp ağzına sıçıyo bunun tabi benim numaramı veren arkadaşımı buluyo onu da baya korkutuyor valla kız çocuğu olmak çok zor ya hepsini de döktüm buraya asabım bozuldu birden
(2,537 puan) tarafından
Ay o takilmalari sayarsam bende de çok var tabi onlarda bı taciz ama ellemek bambaşka bir boyut. Babana helal olsun iyi yapmış.yani hepsini kötülemek gibi olmasın bana polis dadanmisti .sonra bikere İkitelli minibüsüne bindim o da yanlış binmisim bilmediğim yerler aynadan dikizliyordu sürekli farkettim ama bir hızlı gidiyor ki yavaş yavaş minibüs boşalmaya başladı farklı yollardan gitti indirmeye başladı o an anladım beni ıssız biyere gotrmek istedigini.iki kişi falan kalmıştı onlar inerken bende hemen attım dışari kendimi.inerken diyor sizin daha var yolunuz demezmi geldim ben dedim . Orda tek kalsaydım Özgecan gibi olacaktı sonum :((( düşündükçe aklıma çok gelmeye başladı offf
0 oy
(2,476 puan) tarafından
Evet maalesef 
(2,537 puan) tarafından
Allah belasını versin ya onunda :(((
(2,476 puan) tarafından
Bn Allah'a havale etm bacım akrabam dı
(2,537 puan) tarafından
O daha kötü işte Bayramda seyranda illaki görürsün
(2,476 puan) tarafından
Evet maalesef:(
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Uğradım 22-23 sene önce dolmuşta. O zamanlar daha kötüydü. Kız çocuğu susar , cevap vermez, ayıp diye diye pısırık yetiştirdiler. Utancımdan sesimi bile çıkaramamıştım. Ben ondan uzaklaştıkça o daha çok üstüme gelmişti çok kötüydü.  Şimdi olsa kafasını koparırım. Oda benim yaşlarımdaydı. Hâlâ unutmam dün gibi aklımda. 
(2,537 puan) tarafından
Ah ah evet kesinlikle bu.eskiden ailelerimiz ogretseydi ozaman öyle davranirmiydik.simdiki nesil çok bilinçli ebeveynler doğruyu yanlışı ufaktan aşılıyorlar.Allahim colugumuzu çocuğumuzu iyi insanlarla karşılaştırsın.O tacizcininde Allah belasını versin inşallah :(
(2,458 puan) tarafından
Sadece onun degil . Bunu bir an aklindan bile geçiren herkesin versin. Hem bu dünyada hem öbür dünyada rahat edemesin.
(2,537 puan) tarafından
Aminnn inşallah yerle bir olup helak olsunlar
0 oy
(8,095 puan) tarafından

Ne yazık ki :(

(2,537 puan) tarafından
Allah o pislliginde belasını versin bugün beddua etmekten günaha girmem inşallah .ne acı hayatlarla dolu dünya .Allah'ım cocuklarimizi korusun temiz bir dünya olsun insallah
0 oy
(676 puan) tarafından
Tacize uğramayan yok gibi nekadar acı bişi:(
(2,537 puan) tarafından
Ev et malesef çok üzücü:((
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Liseye gidiyordum okulum uzaktaydı otobüsle giderdim birgün sabah indim otobusten okuluma doğru giderken arkamdan bir motorlu geldi motorla yanımdan geçti geçerkende popomu elleyip sonra hızlandı. Sabahın 7 si herkes uyuyor arkasından nasıl küfür ettim. Okadar sinirlenmiştim ki.  Sonra okul hayatım bitti. Ondan öncekilerde varda çok küçükken oldu içlerimde akrabamda var tanımadığımda var. Ama Rabbim hep korudu şükür daha büyükleri başıma gelmedi. Tecavüzü hiç atlatamazdım. Allahım bütün kızlarımızı şer pisliklerden korusun. Onlarında Allah belasını versin.
(2,537 puan) tarafından
Canim okul hayatını tacizden sonra mı bitirdin nasıl oldu.keske devam etseydin ya bu sebepten biraktiysan sana da çok üzülürüm.neler yaşıyoruz gün geçtikçe .tecavüz bambaşka bı boyut Allah'ım evlerden ırak çok çok kötü düşünmek bile istemiyorum:((
(2,252 puan) tarafından
Evet ondan sonra okula gidemedim. Malesef öyle. İnşAllah Rabbim korusun şimdi kız erkekte demiyorlar iyicene iğrençleşti insan denilen mahlukat.
(2,537 puan) tarafından
köpek,at , tavuk vs offf:(((Rabbim korusun canim okulunu devam et mümkünse canim mutlaka bı olay nelere mal oluyor Allah kahretsin:(((
0 oy
(631 puan) tarafından
Evet maalesef birisi kuzenimdi çok küçüktüm ama hala hatırlıyorum. Diğeri oyun oynarken saklambaç oynarken taviz etmişti. Çok korkmuştum hiç oynamaya çıkmıyordum. Annemlere de söylemedim hiç keşke söyleseymişim. Yıllar geçti hala hatırladıkça çok kötü hissediyorum 
(2,537 puan) tarafından
Sanki biz suç işlemiş gibi susmusuz ya .şimdi öyle bişey olsa yerle bir ederdik .ailelerimizde de hata var ne olursa olsun anlatmamizi istemeleri o güveni vermeleri lazımdı.buyuk ihtimal bizlere öğüt vermemelerinden kaynakli
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Liseye giderken otobüste ugramistim sırt çantam olduğu için fark etmemişim meğer adam arkama dayamış önümde oturan bayanda polismis ayağa kalktığı gibi adamı ensesinden yakaladı bağıra çağıra bende senin gibileri arıyordum zaten ******** diye yaka paça döve döve otobusten indirip yere yapıştırıp kelepceledi hiç unutmam
(1,063 puan) tarafından
Ay evet oydu çok üzülmüştüm nasıl bir devirde yaşıyoruz rabbim evlatlarinizi korusun inşallah
(2,537 puan) tarafından
Amin canım cemi cümlemizin:((
(2,458 puan) tarafından
Babasi degil canim o adam. Ben baktım bugün. Anneleri yoldan bulduğu adamı tutup getirmiş eve. Kızlar da kardeş değil biri komşu kızı diğeri de kadının kızı
(1,063 puan) tarafından
Yaa postta öyle yazıyordu sanki ben yanlis anladim demek ki kadındaki de büyük sorumsuzluk ne diye elin adamını sokarsın ki eve Allah akıl fikir versin
(2,537 puan) tarafından
Mide bulandırıcı bı vaka daha Allah belasını versin:((arka sıradakiler dizisi vardı o üvey baba da aklımda hep .o mendebur adam yüzünden babam bile sarilsin istemezdim kucukkken ya ne travmalar yaşıyoruz
0 oy
(4,257 puan) tarafından
Evet malesef kendi öz amcam beni yikamaak istedi çok şükür babama söylemiştim onu dövmüştü sonra komşumuzun kocası kucağına otururdu seviyorum ayağına taciz ederdi bide enişte demeye bin şahit teyzin kocası gece taciz ederdi sürekli pantolonla yatardim yine gelirdi dokunurdu bana karşı mse inanmaz diye söyleyemiyordum 
(1,305 puan) tarafından
Ateşi bol olsun cehennemde
tarafından
Amin cayır cayır yansın inşallah
(4,257 puan) tarafından
Allah insan bulmustur eminim
(2,537 puan) tarafından
Keske bu dünyada da cezasını cekseydi ,ahirette daha çok canı yanacak biliyorum ama senin için de sogurdu.cayir cayir yansın pisli.kk
(4,257 puan) tarafından
Canım çok içerdi zaten iyi bir insan değildi teyzeme gidip kalmak istemezdim bazen annem yollardim bazen kot pantolonla yatardim
0 oy
(13,530 puan) tarafından

Maalesef bende yaşadım bir kaç defa ama ilki bir konserdeydi kalabalık arkadaşlarım da yanımda ama ben biraz kenarda duruyorum daha 13 14 yaşındayım arkama yaşlı bir adam geldi tebessüm ediyordu baktım neci diye hiç aklıma gelmedi belime sarılmaya çalışıyordu kalabalıktan istifade 2 kere yaptı ses cikartamadim ama tırnagimla etini sıktım sonra kaçtım ordan korkudan 2.de otobüste oldu kalabalık hepsi erkek ayakta kaldım yengemle bitmiştim yengem beni korumaya çalıştı ama kendi de tacize uğradı şoför farketti arabayı durdurup hanımlara yer verin kalkın diyerek zorla 2 kişiyi kaldırıp bizi oturttu nasıl psikolojisi bozuluyor insanın :unsure:

(2,537 puan) tarafından
Otobüs şoförü komple aşağı atamamismi yada polise göturulseydi ne makbule geçerdi.***** moruklar da gençlerden beter zaten Allah'ıncezalari
0 oy
(19,410 puan) tarafından
9 yaşında iken işin kötü yanı o da çocuktu bana cinsel organını göstermişti çocukluk travmam aynı köylü olmamız sebebi ile ara sıra karşılaşırdıkta şu an bile görsem gerilirim işin kötü tarafı orta okulda da başıma benzer bir şey geldi yine sınıf arkadaşım olan iki çocuk tarafından rahatsız edildim ama akillanmıştım gidip okul müdürümüze anlatmıştım gerçi sadece dövüp bırakmıştı ama beni rahatsız etmeleri kesilmişti. İşin kötü tarafı küçücük çocuk aklımla Küçücük çocuk kalbimle bende mi bir problem var böyle şeyler neden hep benim başıma geliyor diye kendimi suçlamıştım 
(19,410 puan) tarafından
Diyorum ya canım uzunca bir süre kendimde problem aradım o okul arkadaşları bana küfürlü şeyler söylüyorlardı yanımdan geçerken kısık sesle veya arkadan dokunmaya çalışıyorlardı o zamanlar ayıptı utanç vericiydi benim için ama şu an suçlunun ben olmadığımı biliyorum gidip okul müdürümüze bu çocuk bana böyle şeyler söylüyor diyecek olgunluğum ve bilincim olduğu için kendimle gurur duyuyorum
(1,713 puan) tarafından
Aynen canim o zamanlar bende kendimde sorun oldugunu dusunurdum
(2,537 puan) tarafından
Zzzzz bundan utanması gereken sen değilsin canim.bunu yasatanlar utanmali .anlat diye demiyorum ama sen sucsuzsun
(1,713 puan) tarafından
Biliyyorum canim aslınd aanltasaydim belki koryrlardı annemler cünkü dediyim gibi anlatamadigim olay varya onu annem anlamıştı babama soylemsidi babamda o adami cok kotu dovmusdu ama yine bi turlu cesaret edib soyleyemiyoedum basima gelenleri
(2,537 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım .annen hazir anlamis babanda duymuş soylemeliydin .ama işte ucu bazen ailemixe dokunur diye susuyoruz
0 oy
tarafından
Evet bende uğradım çalıştığım fabrikada:(
(2,537 puan) tarafından
Allah onunda belasını versin inşallah hakettigini yaşayacaktır .kötüler illaki cezasını hem bu dunyada hem öteki dünyada cekecek
tarafından
Amin çeksin hepsi çok üzücü çoğu kadın tacize uğramış
0 oy
tarafından
Ben çok kere yaşadım hatta brusi süt kardesimdi eskiden susuyoduk hep bişey diyemezdik ya
(2,537 puan) tarafından
Evet şimdi travma olarak kaldı işte.allah belalarıni versin:(
0 oy
(676 puan) tarafından

Evet maalesef 18 yaşlarında uğradım şimdi 27 yaşındayım hala da unutamıyorum her aklıma geldikçe kahroluyorum ve sonra Allah'a şükrediyorum o gün öldürülmediğim için :(

(2,537 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım .Allah korumuş iyi ki.hayattasin benim de başıma gelebilrdi Özgecan aslan gibi bı olay yaşamaktan son anda kurtuldum gibi bişey daha olmuştu.suan aklıma geliyorda çok kötü bir durum .:(((
0 oy
(1,713 puan) tarafından
Uğramış gibi oldum 4 veya 5i sınıftaydim, bi akrabamız vardı benden 10 yas buyuk hep top oynaçaya gelirdi benle koskoca cocuk  zaten davranislarıda bi garipdi tabi anlamiyordum tam olarak oyle seyler sadece filmlerde gorurdum onuda sadece kotuler yapar diye vardı aklımda , işte beni bi keresinde kucaklayıp sevdiyiydi guya tam hatirlamiyorum ama elindem zor kurtulmusdum o bende travma kaldı
(1,713 puan) tarafından
İlk kez butaya anlattım valla ben şoyle bi düşünyorumda hiç ama hiç kimseye soylememişmmiş bunu ilk kez ay herkesinde basina gelmis yA
(2,537 puan) tarafından
Ergenlerin bı müddet gözetim altında tutulmalari gerekiyor galiba.cok.kotu bir durum ve hergun bitmeyecek olan şeyler .Allah çocuklarımızı korusun.kimse yaşamasın ya :(((
(1,713 puan) tarafından
Amin amin vallahi oyle evet. Bizler ger birimiz yasamissak Allah korusun bizim cocuklarimizi, o zamanlar biz buseyler bizi rahatsiz etsede annemize bile soyleyemezdik kendimizi suçlu hiss etiyimizden dolayi ama bir tacize ugrama yine yasadimda bu en kotusu ama burda anlatmaya dilim varmiyo iste onu annem fark etmisdi iste o zaman beni kormustu babamada soylemisdi babamda dovdu. Ama yine cesaret edemedjm diğerini anlatmaya
(2,537 puan) tarafından
Boşver canim anlatma artık kimseye.annen baban hazır anlamışlar tam sirasiydi söylemenin ama biliomusun .katarsis diye bişey var oraya bı kız çıkmıştı ona çok üzüldüm.kucukken çok tacize uğramış kimseye anlatamamis susmuş kardeşleri de.artik yaşım tutuyor hepsini şikayet ettim diyor sonuç ne oldu bilmiyorum.
0 oy
(7,147 puan) tarafından
Evet bunu bende yaşadım 8 9 yaşlarında falanım anca alt komşumuzun evlenmiş ayrılmış oğlu 30 yaşından büyük adam ben merdivenlerde oyun oynarken gelip beni kucağına oturutuyordu kalmak isteyince de kızıyordu kendimi nasıl kötü hissetmiştim o çocuk aklımla bile. Hala o hissi hatırlıyorum Allah belasını versin inşallah 
(2,537 puan) tarafından
Offff off Allah kahretsin ya onu kahrı perişan eylesin.seni anlayabiliyorum canım çok.kotu bir durum bu :(((
0 oy
(14,478 puan) tarafından
İstanbuldaydik, belediye otobüsüyle bir yere gidiyoruz. tıkış tıkış gerçekten ama adam bildiğin dayadı. yaş küçük anlamıyorsun, kalabalık sesimi çıkartabolir miyim acaba korkusu var. hayır annem de var seslensene işte. ama hep korku, asla kızımı böyle yetiştirmeyeceğim. Allah'ım yaşatmasın, böyle bir şeyi hissettiği anda avazı çıktığı kadar bağırsın. tacize uğrayan biz, korkan yine biz!
(2,537 puan) tarafından
Offf ya :(((çok üzücü gerçekten gözümde canlandirdimda gerçekten çok kötü bir durum.eskiden bilinçli büyütmüş olsalardı az travmayla atlatabilirdik.simdiki ebeveynler biraz daha bilinçli.eskisi gibi sokak aralarına salmiyorlar öğüt veriyorlar hergun .inşallah Allah'ım evlatlarımızı korusun :((
(14,478 puan) tarafından
Allah'ım korusun hepsini, düşüncesi bile ürkütücü

İlgili sorular

0 oy
77 cevap 5,420 göst.
7 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 2,267 göst.
28 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Bi prenses annesi (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,138 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 2,933 göst.
4 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melek8663 (861 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,868 soru

23,598,173 cevap

305,876 kullanıcı

...