0 oy
252 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,454 puan) tarafından
Kızlar kızım 2 yaşında iki gündür öksürüğü var seside gitmiş .. uyku arasında ara ara öksürüyor. Burnu zaten hep tıkalı alerjik Bi çocuk.. sarımsak kürü veriyodm hep hastalandignda artk onuda yemiyor.. evde öksürük şurubu da yok. Ne yapmam lazm bu öksürüğüne...

14 Cevaplar

0 oy
(12,533 puan) tarafından
Doktora goturebilirsin 
(1,454 puan) tarafından
Pazartesi randevusu var zaten KBB a o yüzden götürmedim
-Reklam-
0 oy
(2,019 puan) tarafından

Acil götürsen iyi olur..

Yemek kaşığına pekmez zeytinyağı karıştırıp içir bilirsin 
(1,454 puan) tarafından
Denicem ama icmez  .. ne versem ağzına almıyor..
0 oy
tarafından
Nasılsın bebek ne durumda canım 
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Benim çocuğumunda alerjik astımı var gece öksürük tıkadı hava verdim öksürmesi için şeker tableti var alerji doktoru vermişti kriz anında kullanın diye birde hava nemlendirme cihazımız var gece boyu onu çalıştırdım ancak rahatladı desem yeri birde biraz öksürünce kusuyor ilaçlara rağmen zor bir geceydi kbb den ziyade çocuk doktorunuzla konuşun alerji den randevu alıp götürün Allah şifa versin 
0 oy
(795 puan) tarafından
Yarım soğana karanfilleri batır uyurken yanina bırak, burun açıcı coldmix yakasına damlatirsan iyi gelr
0 oy
(13,094 puan) tarafından
Benimki de alerjik bu ara tetikledi ilaca rağmen, pazartesi ye kadar mecbur bekle canım randevusu varsa antibiyotik başlar muhtemelen bizim ciğere iniyor hemen 
0 oy
(5,153 puan) tarafından
Ayva suyu kaynat ver cnm direk öksürüğe  iyi geliyir kızım 10 aylık her öksurdüğü  zaman veririm 
0 oy
(3,456 puan) tarafından
Öksürüğü çoksa eğer acile bi götürün ciğerlerini dinlerler ventolin falanla rahatlatırlar çocuğu canım. Geçmiş olsun..
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Kızım öksürdüğünde ayak altlarına vicks sürüyorum baş ucuna da soğan karanfil yapıp koyuyorum. Kesiyor en azından akşam rahat uyuyor.
0 oy
(78 puan) tarafından
Benim oğlumda aynı şekilde biz pekmez karabiber ile çözdük işi 
0 oy
(417 puan) tarafından

Oncelikle sana cok gecmis olsun canim benim Allah sifani versin.ben oksuruk icin bu ikiliden cok cok memnunum yillardir gecmeyen oksurugune care oldu kizimin

image

0 oy
(617 puan) tarafından
Öksürük surubi iyi bişey degil zaten verme alerjik bebekse surekli uyku aralarinda ılık su icir 1 saate bir bogazini islak tutarsan oksurugu azalir karadut özü aliyorum tarim marketten ondan bir kasik yuttumu direk kesiyor bizde 
0 oy
(33 puan) tarafından
Kıyamam canım keşke sarımsak kürünü yese ya üç gune bomba gibi olurdu ama bir tatlı kaşığı tereyağını eritin ocakta üzerine bir kaşık pekmez bikac damla da limon sıkıp yedir bunu canım öksürüğe çok iyi geliyor bide uyuduğu zaman baş ucuna bir kabın içine buzlu su koy buda çok faydasını görmüşler dene bakalım canım Allah şifa versin kuzuya ♥️
0 oy
(4,250 puan) tarafından
Alerjikse alerji ilaci kullanman lqzim. Yaptigin hic bisey ise yaramaz. Benim oglumun toza alerjisi varmis. Sabaha kadar durmadan oksururdu bazen. Neler kullanmadik en son alwrji cikti. Smdi ilaci duzenli kullandigi icin oksuruk yok. Mevsim gecislerinde alerji cosar.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 91 göst.
11 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,432 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 459 göst.
0 oy
6 cevap 135 göst.
28 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde DilaLina (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 227 göst.

408,338 soru

12,267,596 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...