0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (1,712 puan) tarafından
Kizlar yetmiyormus gibi bide bu cikdi basıma ben oğlusumu. Saçlaırnı cok seviyorum kıvırcık arkası ,,, onu duz gibi ben çocuğumun saçını hevesle uzatıp bakım yapacam bunlarda bir cirpda yaz geliyo diye kazıyacaklarmış. Eşimi duymakdan sizin kadar bende rahatsiz oluyorum evet , o ve onun ailesi cok karışıyor sırf inata kazıtacagim varsa bile kazıtmak istemiyorum ,. Benim oğlumun saçları sapsarı şimdi benim saçlarıma benziyor, eşiminki simsiyah Neymiş kazıtınca dahada kalınlaşıyormus neymiş siyah saçlar çıksın, kazıtınca rengi değişecek, bahaneside yaz cocuga yazik terliyo. İlk saçı bebeğimin saçları birdaha boyle ipeksi olmayacak ilk saç zaten eninde sonunda sıfıra vurdulacak tamam ama ben kışda istyorum şapka falan koyulan mevsimlerde, e bu cocugun yazda saçını kazıtınca derisi zarar gormezmi gunesden. İlk saçı bir yaşta sıfıra neden vurdurmadınız felan diyorlar eşimin dayisi , hemde ben yapacam diyor. Kendi torunlaırmınkinide ben sıfıra vurdurdum evimizin baş bileni sanki eşimden guc aliyorlar. Sizce nasıl cevap vermeliyim susmayacam valla artık sesimi çıkarcam baş kaldıracam ama bana tutarlı cevaplar onerin sussunlar artık

4 Cevaplar

0 oy
(5,955 puan) tarafından
cocugn sacina kadar buyukluk yapsin da nikah kiydrsn dangalak dayi
(1,712 puan) tarafından
Phauahshahshh dangalak:D .. ya bu cocuk kzi olsaydi nasıl olcakdı, siz olsaniz napardinjz
(5,955 puan) tarafından
tamm der yine kendi bildigimi okurum ben.
(1,712 puan) tarafından
Son konusmamda bende aynen sessiz kaldım ama babası haydi gidelim kazıtlaım diyince o an şoku yaşatmayi dşünüyorum. :D
tarafından
Ouhahahahajajaa casperiye yapma ya
-Reklam-
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Kızlarrr yorum yapin
0 oy
(7,706 puan) tarafından
Canım her ailede var böyle tipler. Net ol. Ben kızımın saçını kazıtmadım istemiyorum dedim. Küpe taktirmadim kendisi isterse büyüyünce taktirir dedim. Eşimin ailesi olmaz öyle dediler. Olur olur ben öyle istiyorum dedim izin vermedim. Net bir şekilde konuş ikinciyi söyleyemesinler. Kızımın saçını gayette gür 
(1,712 puan) tarafından
Hah işte boyle ama herkes kafaya koymus yaa beni ezip sözlerime değer verçeden onemsemeden direk cocugunslip saçını sıfırlayacak  gibi konusuyorlar
(7,706 puan) tarafından
Böyle bir şey yaparlarsa sen ve eşin yumuşak yuzlusunuz demektir. Eşinde senin tarafında olsun. Ya bende inatimdir benim yerime bir şeye karar verilirse o şeyi istesemde yapmıyorum.
(1,712 puan) tarafından
Aynen şuan bende oyleyim ben artık yaşadıklarımdan dolayi yumusak yuzluluk kalmadı ama yinede benim sozlerim geçersiz onlar için fakat heralde artık yuzsuz saygısızlık yaptırmak istyolar bana , kendi cocugum sacına bile kraışıb bu olayi buyutmeye beni mecbur edecekler ahh ahh
0 oy
tarafından
Hayır o saçlara yazık vurdurma benm kiziminda saçları sarı banada çok dediler saçları kıvırcık gbiydi herkes dedi eşimin tarafi biz yaparz edrz diye kesinlikle dedim çocuğumun saçını kimse kesemez benm rizam yok dedim öyle bsey yaprsaniz çok kötü olur dedim eşimde zaten benm gbi düşündüğü için o kadr konuştular soylendiler ama yapamadılar kesinlikle izin vermem dediğim gbi ilk saclari asla taviz verme tartsmaya kapalidr bu konu de onlara ne yaa 
(1,712 puan) tarafından
Aynen ama benim eşim bana bebek hakinda hangi konuda destek oluyorki bundada olsun tek başıma mucadele edeceyimi her gecen gun daha iyi anliyorum
tarafından
O zaman tavrını koy sen bir annesin çok güçlüsün hayır de tavrını belli et kocanda anlasın canım benim kazittirma valla biz kiyamadk o saçlara esimle kim ne derse desin umrumda degl bak smdi 3 cu bebeğim gelecek ondada aynı şekilde kesinlikle elletirmem benm evladım soncda
(1,712 puan) tarafından
Evet indan nasıl kıyar o saçlara eşler birlikde karar vermeli ama , belliki artıks adece kendim onleye bilirim. Bak yeminle kazıtacagim varsa bile kazıtmak istemeyecem  inadına  kendileri mecbur ediyolar

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 22 göst.
0 oy
2 cevap 50 göst.
0 oy
15 cevap 315 göst.
16 Mart 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde irmikmoms (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.

408,150 soru

12,258,825 cevap

37,316 kullanıcı

Kategoriler

...