Kizlar yetmiyormus gibi bide bu cikdi basıma ben oğlusumu. Saçlaırnı cok seviyorum kıvırcık arkası ,,, onu duz gibi ben çocuğumun saçını hevesle uzatıp bakım yapacam bunlarda bir cirpda yaz geliyo diye kazıyacaklarmış. Eşimi duymakdan sizin kadar bende rahatsiz oluyorum evet , o ve onun ailesi cok karışıyor sırf inata kazıtacagim varsa bile kazıtmak istemiyorum ,. Benim oğlumun saçları sapsarı şimdi benim saçlarıma benziyor, eşiminki simsiyah Neymiş kazıtınca dahada kalınlaşıyormus neymiş siyah saçlar çıksın, kazıtınca rengi değişecek, bahaneside yaz cocuga yazik terliyo. İlk saçı bebeğimin saçları birdaha boyle ipeksi olmayacak ilk saç zaten eninde sonunda sıfıra vurdulacak tamam ama ben kışda istyorum şapka falan koyulan mevsimlerde, e bu cocugun yazda saçını kazıtınca derisi zarar gormezmi gunesden. İlk saçı bir yaşta sıfıra neden vurdurmadınız felan diyorlar eşimin dayisi , hemde ben yapacam diyor. Kendi torunlaırmınkinide ben sıfıra vurdurdum evimizin baş bileni sanki eşimden guc aliyorlar. Sizce nasıl cevap vermeliyim susmayacam valla artık sesimi çıkarcam baş kaldıracam ama bana tutarlı cevaplar onerin sussunlar artık